Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 95 hír

Stefanović: A kötelező sorkatonai szolgálat időtartamának hosszát majd a szakemberek döntik el

A kötelező sorkatonai szolgálat bevezetése a hadsereget a káderállomány szempontjából is erősíteni fogja, hiszen az nemcsak gépekből és felszerelésből áll, amit be kell szerezni, hanem

Személyi változások a Biztonsági Szolgálatnál

Volodimir Zelenszkij, Ukrajna elnöke számos megyében menesztette a Biztonsági Szolgálat vezetőit, és új osztályvezetőket nevezett ki. Az erre vonatkozó rendeleteket január 16-án írta alá, közölte az Elnöki Hivatal sajtószolgálata.

Vizsgálat indulhat, miért villaárban épülnek az orvosi szolgálati lakások Kerecsenden

Heol
-
 Tegnap 11:30Belföld

Kerecsenden tavaly májusban kezdődött meg a közel 263 millió pályázati forrásból megvalósuló orvosi lakás építése. Az épület azóta tető alá került, s idén de­cember végéig készülhet el. A NAV Bűnügyi Főigazgatósága vizsgálódhat az ügyben.

Körkérdés az elmúlt tíz évről: Új szolgálatok erősítik a budapesti polgárőrök elismertségét

Korábbi évkönyveinkben a magán- és a közbiztonsági ágazat 188 kiváló képviselőjét interjúvoltuk meg, volt, akikkel többször is készítettünk interjút. A Biztonságpiac.hu létrehozásának tízéves évfordulóján kézenfekvő volt, bár a terjedelmi korlátok nem engedték meg, ha nem is mindenkit, de jónéhányukat megkérdezzünk az eltelt évtized…

Tartósélelmiszer-csomagokat kaptak a vérellátó szolgálat dolgozói

Az Országos Vérellátó Szolgálat munkatársainak olyan tartósélelmiszer-csomagokat ajánlott fel megbecsülése jeléül a Joyce Meyer Ministries amerikai evangéliumi keresztény szervezet, amelyek magyar manufaktúrák termékeit tartalmazzák.

Szigorú, mégis segítőkész vezető a Markusovszky kórház gazdasági igazgatója

Vaol
-
 Tegnap 07:00Megyei

Majdnem ötven éve az egészségügyben dolgozik, 21 éve a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház gazdasági igazgatója Csuka Lajosné. Szakmai felkészültségében nagy szerepe volt annak, hogy az egészségügy gazdasági- pénzügyi ismereteinek megszerzését az alapoktól kezdte.

Hogyan ment életet egy segítőkutya? Ismerd meg a PTSD-ben szenvedők útját!

Esti újság
-
 21.01.16 19:34Életmód

Modern korunk számos lelki és mentális betegséget szült, azonban az úgynevezett PTSD már régóta a köztudatban van. A poszttraumatikus stressz szindróma kifejezetten gyakori pszichés betegség, amely bárkinél megjelenhet, de leginkább a katonai veteránok körében vált elterjedtté.   A háború, az élet-halál harc, egy társ elvesztése vagy…

Összeomlott idegileg: az utcán rendezett vérfürdőt a szolgálattól megtört iraki veterán Pápán

Egy korábban Irakban katonáskodó pápai férfi olyannyira megkattant a seregben, hogy az utcán támadott meg egy védtelen srácot. Az őrült exkatona ezután többeket is megpróbált megölni, később még a börtönőröknek is nekiesett.

Napi horoszkóp 2021. január 17.: a Bak megmutatja segítőkészségét

A Kosnak is szép napja lehet, csak fékezze indulatosságát. Napi horoszkóp következik vasárnapra.

Az extrém hideg veszélye miatt három megyére is figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat

Life
-
 21.01.16 16:45Időjárás

Megdőlt a téli szezonrekord szombaton; a Heves megyei Verpeléten mínusz 14,3 Celsius-fokig hűlt a levegő - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán. Veszélyjelzésük szerint vasárnap néhol még ennél is hidegebb lehet.

Reiko, a szolgálati kutya szagolta ki a feltételezett elkövetőt

Police
-
 21.01.16 11:14Baleset-bűnügy

Reiko, a szolgálati kutya szagolta ki a feltételezett elkövetőt Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 16., szo - 11:14 A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták azt a nagyiváni férfit, aki szomszédjától 8 csomag fabrikettet lopott.

Elsőfokú riasztást adott ki hófúvás veszélye miatt a meteorológiai szolgálat

Elsőfokú, citromsárga riasztást adott ki gyenge hófúvás veszélye miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az érintett térségek friss hóval fedett területein a szél alacsony hótorlaszokat emelhet. A riasztások által érintett területeket, járásokat az alábbi hivatkozáson elérhető, folyamatosan frissülő térképen követhetik nyomon. Amennyiben az…

A védelmi minisztérium nem gondolkozik a kötelező katonai szolgálat bevezetésén

Parameter
-
 21.01.16 09:50Határtalan

  "Közvélemény-kutatást is végeztünk, ami kimutatta, hogy Szlovákiában jelenleg minimális az érdeklődés a kötelező katonai szolgálat iránt" - magyarázta Jaroslav Naď (OĽANO) védelmi miniszter a TASR-nak adott interjúban. A miniszter arra figyelmeztetett, hogy a kötelező katonai szolgálat bevezetése milliárdos beruházásokat igényel az…