Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 103 hír

Ipari parkot építenek a volt kiskunhalasi laktanyában

Baon
-
 Ma 20:00Gazdaság

Munkagépek dolgoznak napok óta Kiskunhalason, a Majsai úti ipari park területén, amelyet tovább bővít az önkormányzat.

Átadták Csongrád-Csanád megye fejlesztett töltéseit

Javult az Alsó-Tisza-völgy árvízvédelmi helyzete, csökkent az árterek elöntésének veszélye, és várhatóan mérséklődnek az árvízvédekezés költségei azoknak a fejlesztéseknek köszönhetően, melyek 12 milliárd forintból, uniós támogatással valósultak meg a Dél-Alföldön.

Megújult a Szent Rókus-kápolna – Összefogott a közösség a műemlékvédelmi oltalom alatt álló épületért

Széles összefogással kívül-belül megszépült a nagycsömötei falurész temetőjében a Szent Rókus-kápolna.

Megújult az orosházi Forrás óvoda

Behír
-
 Ma 15:54Gazdaság

Befejeződött az orosházi Forrás Református Óvoda felújítása. Az intézmény bővítésen, energetikai beruházáson, külső és belső felújításon esett át.

Megújult az orosházi Forrás óvoda

Befejeződött Orosházán a Forrás Református Óvoda felújítása. A koronavírus-járvány intézkedései miatt hivatalos átadó nem volt. Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat elnöke Szalkay Róbert lelkésszel és Tóth Mónika óvodavezetővel a napokban bejárta és megnézte a megszépült óvodát.

Megújult a Black Friday oldala

MMonline
-
 Ma 14:41Média

Új köntöst kapott a HelloBlackFriday.hu, ami 2017 óta segít a látogatóknak eligazodni a Black Friday leárazások tengerében. A portál teljes ráncfelvarráson esett át, így mostantól mobil eszközökről is ugyanolyan könnyedén és gyorsan tudják az akcióvadászok megtalálni a legjobb kedvezményeket a Fekete Péntek időszakában – és az…

Átadták Az év legsikeresebb szerzője díjakat

Könyveiket a legnagyobb példányszámban vásárolták meg az elmúlt évben és akik maguk is sokat tettek kötetük népszerűsítéséért.

Átadták Az év legsikeresebb szerzője díjakat

Könyveiket a legnagyobb példányszámban vásárolták meg az elmúlt évben és akik maguk is sokat tettek kötetük népszerűsítéséért.

Megújult a Munka Utcai Alapiskola udvarán lévő sportpálya

Komárom legnagyobb létszámú magyar tanítási nyelvű iskolájában ma átadásra került a 43 ezer euróból felújított sportpálya az iskola udvarán. A több mint ötszáz diák által látogatott intézmény régi, elavult sportpályája közös összefogással az iskola saját forrásaiból, az önkormányzat támogatásával, valamint a szülői közösség hozzájárulásával…

Megújult a Forrás óvoda

  Befejeződött az orosházi Forrás Református Óvoda felújítása. Az intézmény bővítésen, energetikai beruházáson, külső és belső felújításon esett át. Az Orosházi Református Egyházközség még 2017. december 20-án részesült a Békés Megyei Önkormányzat támogató döntése alapján 270,75 millió forint vissza nem térítendő támogatásban a…

Átadták az új ipari parkot Kiskunfélegyházán

Befejeződött az ipari park második ütemének kialakítása Kiskunfélegyházán.

Átadták az Ipari Park Ii. ütem beruházást Kiskunfélegyházán

Befejeződött a Kiskunfélegyházi Ipari Park II. ütem beruházása. A projektzáró rendezvényt ma (november 25-én) rendezték meg.

Átadták Az év legsikeresebb szerzője díjakat

Az esten kihirdették az Oláh János szerkesztői ösztöndíj idei nyerteseit.

Megújult a hivatal – A 103 milliós beruházás több települést szolgál

Vaol
-
 Ma 11:30Megyei

A középületek sorában legutoljára újult meg és bővült a több település fenntartásában működő közös önkormányzati hivatal. Az átadón V. Németh Zsolt, a térség országgyűlési képviselője is részt vett.

Átadták a rendőrök a Lőkösházán elfogott határsértőket a román hatóságnak

Átadták a rendőrök a Lőkösházán elfogott határsértőket a román hatóságnak Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 25., sze - 11:18 A férfiak illegálisan érkeztek Magyarországra, ezért idegenrendészeti eljárás indult ellenük.