Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 336 hír

A Tesco brit üzleteiben románul figyelmeztetik a tolvajokat, kiakadt a román külügy

A román külügy tiltakozását fejezte ki amiatt, hogy Nagy Britanniában a Tesco áruházlánc román nyelvű feliratokon figyelmeztette üzleteiben a tolvajokat cselekedetük következményeire, Bukarest szerint ugyanis ez a diszkriminatív üzenet “nem tükrözi reálisan az ott élő román közösség helyzetét”.   A román külügy azt követően fejtette ki…

Megmenthető-e még a Barcelona-Messi románc?

Rangadó
-
 Ma 20:03Foci

A zseni, akit mindenki csodált, hogy úgy dönt el meccseket, hogy lerí róla a futball élvezete, fásult, kedvetlen és látszólag szenved. Nyáron el akart menni a Barcából, és nem kizárt, hogy Guardiola manchesteri hosszabbítása jól jön még neki.

Romániában nemzetbiztonsági kérdésnek tekintik az oltás megszervezését

Kolozsvár - Romániában nemzetbiztonsági kérdésnek tekintik az új típusú koronavírus elleni védőoltás beszerzésének és tárolásának a megszervezését, valamint az ehhez szükséges emberi erőforrások biztosítását - jelentette be hétfőn Klaus Iohannis államfő miután az egészségügyi, a védelmi és a belügyminiszterrel tárgyalt az oltási kampány…

Koronavírus-járvány: Romániában nemzetbiztonsági kérdésnek tekintik az oltás megszervezését

Romániában nemzetbiztonsági kérdésnek tekintik az új típusú koronavírus elleni védőoltás beszerzésének és tárolásának megszervezését, valamint az ehhez szükséges emberi erőforrások biztosítását – jelentette be hétfőn Klaus Iohannis államfő, miután az egészségügyi, a védelmi és a belügyminiszterrel tárgyalt az oltási kampány…

Románul figyelmezteti a brit Tesco a tolvajokat

Közleményben tiltakozott a bukaresti külügy.

A román külügy tiltakozott a Tesco nagy-britanniai üzleteiben a tolvajoknak szóló román nyelvű felhívások miatt

A román külügy tiltakozását fejezte ki amiatt, hogy Nagy-Britanniában a Tesco áruházlánc román nyelvű feliratokon figyelmeztette üzleteiben a tolvajokat cselekedetük következményeire, Bukarest szerint ugyanis ez a diszkriminatív üzenet „nem tükrözi reálisan az ott élő román közösség helyzetét”. A román külügy azt követően fejtette ki…

Koronakörkép: Több mint tízezren haltak meg Romániában

Meghaladta a tízezret a koronavírus-járvány halálos áldozatainak száma Romániában. Vasárnap reggelre 131-gyel nőtt a fertőzésben elhunytak száma, hétfőn pedig újabb 130 halottat vettek nyilvántartásba, ezzel keleti szomszédunknál már 10 177 ember halt bele a koronavírusba a járvány kezdete óta.

A botrányhős énekesből előtört a romantika - ezt üzente dögös feleségének

Justin Bieber felköszöntötte 24 éves modell feleségét Hailey-t, aki mellesleg Alec B

Románia londoni nagykövetsége kéri a román közösségre nézve diszkriminatív tartalmú plakát eltávolítását

Románia nagy-britanniai nagykövetsége felszólította az érintett londoni áruházat: távolítsa el üzleteiből azt a plakátot, amelyen román nyelven figyelmeztetik a bolti tolvajokat arra, hogy ne lopjanak.   

Átadták a Helikon Kemény Zsigmond Irodalmi Díját

November 21-én online térben került sor a Helikon Kemény Zsigmond Irodalmi Díjának átadására. A díjat ebben az évben Vida Gábor prózaírónak ítélte oda a bizottság.

Miért éppen a romantikus rosszfiúkat imádjuk?

Rosszul áll a rosszfiúk és jófiúk szénája is. A férfiideálok sorában ugyanis egy új, izgalmas karakter követel magának helyet, sőt Hollywoodban már főszerepet is játszik. Bemutatjuk a soft bad boyt, vagyis a romantikus rosszfiút.

Ökologisták követelik Soros kitiltását Romániából

A parlamenten kívüli formáció vezetője kikelt a spekuláns ellen.

Tiltakozik a román zeneipar: a művészek kimaradtak a kormány kultúratámogató csomagjából

Több tíz közismert román zenekar, köztük az Iris, a Cargo és a Vama nyílt levélben fordult a kormányhoz, mert kimaradtak a kulturális szektort támogató, múlt héten bejelentett javaslatcsomagból.

Átadták Csepelen az új, 16 ezer négyzetméteres Görgey parkot

Az új parkban futókör, tollaslabda és lábtengó pálya, egy teqball, pingpongasztal, sakkasztal és egy látványos szökőkút is létesült.