Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 463 hír

Kijöttek az európai banki stressztesztek: a Deutsche Bank és a SocGen a leggyengébbek között

A Deutsche Bank és a Societe Generale lett a két leggyengébben teljesítő pénzintézet az európai banki stresszteszteken – számol be a hírről a Bloomberg.

Európai Szuperkupa: az Uefa 13 ezer nézőt engedélyezett a belfasti meccsre

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) döntésének értelmében maximum 13 ezer néző tekintheti meg a helyszínen az Európai Szuperkupa-mérkőzést.

Idén is a mezőny első felében teljesített az európai banki stresszteszt magyar résztvevője

Az Európai Bankhatóság ma publikált stressztesztjében résztvevő egyetlen hazai tulajdonú hitelintézet, az OTP Csoport esetében az eredmények alapján nincs szükség felügyeleti beavatkozásra.

Csökkenéssel zártak az európai tőzsdék

Gyenge kezdés után indexcsökkenéssel zárták a pénteki kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok, de nyereséggel fejezték be a hónapot, immár a hatodikat egymás után.

Elfogyott a hétvégére a lendület az európai tőzsdéken, Budapest bírta szuflával

Gyenge kezdés után indexcsökkenéssel zárták a pénteki kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok, de nyereséggel fejezték be a hónapot, immár a hatodikat egymás után - írja az MTI. Budapest felülteljesített

Új európai erővonalak

Fontos mérföldkőnek ígérkezik az európai politikában a 2024-es európai parlamenti választás. A Néppárt centrumba húzódása teret ad a jobboldali szuverenista pártok egységes fellépésének, ami gyökeresen átalakíthatja az Európai Parlament erőviszonyait.

Idén is a mezőny első felében teljesített az európai banki stresszteszt magyar résztvevője

MNB: A stresszteszt összesen 50 európai bankot érintett, amelyek együttesen az EU bankszektorának mintegy 70 százalékát fedik le.

Rekordösszegű bírságot kapott az Amazon az Európai Uniótól

Ízlelgessük kicsit: 267 milliárd forint – ekkora bírságot osztottak ki az Amazonra.

Csökkenéssel zártak az európai tőzsdék

A főbb európai értékpapírpiacok immár a hatodikat egymás utáni hónapot zárták nyereséggel.

Az OTP európai stressztesztjének eredményét értékelte az MNB

Az Európai Bankhatóság ma publikált stressztesztjében résztvevő egyetlen hazai tulajdonú hitelintézet, az OTP Csoport esetében az eredmények alapján nincs szükség felügyeleti beavatkozásra - derül ki az MNB közleményében.

Az Ema két amerikai telephely számára engedélyezte a Moderna vakcinájának európai piacra való gyártását

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) jóváhagyta, hogy két amerikai telephelyen előállítsák a Moderna vállalat Spikevax nevű koronavírus elleni vakcinájának európai piacra szánt adagjait – erről az Európai Unió gyógyszerfelügyeleti hatóságának szerepét betöltő amszterdami székhelyű ügynökség tájékoztatott pénteken. A közlemény szerint az…

Hatalmasat zuhantak az albérlet árak több európai nagyvárosban

De van olyan hely is - mint például Párizs - ahol még a koronavírusjárvány sem bírta lejjebb nyomni az árakat. Budapesten is csökkentek a bérleti díjak, de ez nyár végén változhat.

A jövő évtől újabb nyolc elektromos busz segíti a pécsi közösségi közlekedést

Várhatóan a jövő év elején újabb nyolc, tisztán elektromos meghajtású busz áll munkába Pécsen, a Zöld busz program csaknem 1,2 milliárd forintos pályázatának köszönhetően - tájékoztatta a baranyai megyeszékhely önkormányzata az MTI-t.

Mostantól újabb két amerikai telephelyről gyárthatnak Moderna-vakcinát az európai piacra

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) jóváhagyta, hogy két amerikai telephelyen előállítsák a Moderna vállalat Spikevax nevű koronavírus elleni vakcinájának európai piacra szánt adagjait - erről az Európai Unió gyógyszerfelügyeleti hatóságának szerepét betöltő amszterdami székhelyű ügynökség tájékoztatott pénteken.