Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 27 hír

Felújították a Hilandar kolostor díszcsarnokát

Magyar Szó
-
 Tegnap 14:56Határtalan

A kolostorkomplexum jelentős része a 2004. évi tűzeset martalékává vált, rekonstruálását a tartományi kormány is finanszírozta. Igor Mirović tartományi kormányfő szerint a Hilandar kolostor felújítása, Szerbia vallási és kulturális identitásának rendkívül fontos része, és az utóbbi időszak egyik fontosabb feladata volt. 

Siófoki alkotás a királyok tekercse: 1300 év, 13 méter

hírbalaton
-
 Tegnap 14:25Belföld

Kézzel rajzolta meg a siófoki Vig János a magyar és európai uralkodók családfáját egy 13 méter hosszú tekercsre. Húsz éve készült el az egyedülálló alkotással, a kétezres években több kiállításon is járt vele az országban, de már hosszú évek óta a szekrénye tetején porosodik… – olvasható Siófok honlapján. (Fotó: Siófoki Hírek)   Díszes…

Új háziorvos is érkezik a felújított rendelőbe

Délmagyar
-
 21.01.15 20:21Belföld

Húszmillió forintból újítják fel Csanytelek háziorvosi és fogszakorvosi rendelőinek, valamint a védőnői szolgálatának is helyet adó épületet.

Átadták az új buszpályaudvart Dorogon

Átadták Dorog új buszpályaudvarát pénteken a város vasútállomása mellett. A 360 járatot kiszolgáló létesítménnyel intermodális közlekedési csomópont jött létre, közvetlen vasúti átszállással.

Átadták az új dorogi buszpályaudvart (fotók)

Kemma
-
 21.01.15 15:09Belföld

A 360 járatot kiszolgáló létesítménnyel intermodális közlekedési csomópont jött létre, közvetlen vasúti átszállással.

Kívül-belül felújították a műemléki épületet Mezőhegyesen

A szociális alapszolgáltatás infrastruktúrájának bővítése, fejlesztése Mezőhegyesen elnevezésű program keretében mintegy 90 millió forintból megújult a Kossuth utcai szociális központ.

A forgalmi rend és a parkolás is megváltozik a felújított Bartók Béla téren és a Jókai utcában

Feol
-
 21.01.15 13:48Megyei

A végéhez közeledik a Bartók Béla tér és környezete megújításának második üteme.

Átadták az új dorogi intermodális csomópontot

Január 15-én, péntek délelőtt sajtótájékoztató keretén belül adták át a dorogi intermodális csomópontot, az új autóbusz-állomáson. Dr.

Használhatatlanok a Spens felújított medencéi

Magyar Szó
-
 21.01.14 06:30Határtalan

Negyven éve úsznak itt az újvidékiek, a rekonstrukció igen összetettA SPENS beltéri medencéi továbbra sem használhatók, tavaly ősszel fejeződött be a felújításuk, de nem úgy sikerült minden, ahogyan eltervezték

Könnyed siófoki siker az Akadémiával szemben

Sonline
-
 21.01.13 20:43Sport

Hozta a kötelezőt a Siófok, mely az idegenbeli tizenhárom után ezúttal hazai pályán tizenkettővel verte az újonc akadmistákat a megyei rangadón. A fiatalok huszonegy percig tartották magukat a hétvégi Európa Liga meccsre tartalékoló házigazdákkal szemben.

Kreft-Horváth Loránd felvette a családtámogatást, felújította a házat, majd kiadta bérlőknek

Ez a lényeg
-
 21.01.13 17:24Vélemény

Komárom alpolgármestere tudja, miért is érdemes a Fideszt és a családpolitikáját támogatni!  

Csak felújított házakkal érhetjük el a klímacélokat

Élő bolygónk
-
 21.01.13 15:33Életmód

A teljes energiafogyasztás 16 százalékát takaríthatná meg Magyarország, ha az összes meglévő, elavult energiafelhasználású lakó- és középületet korszerűsítenék – állapította meg az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) megbízásából készült tanulmány.

Filmbe illő módon lopott széfeket két férfi egy siófoki hotelből

A Siófoki Járási Ügyészség nagyobb értékre elkövetett minősített lopás, csalás és más bűncselekmények miatt emelt vádat két férfival szemben, akik pénzt loptak egy szállodából. Emellett siófoki hotel munkáltatói igazolásaival vettek fel áruhitelt műszaki cikkekre, amelyeket eladtak.