Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 20 hír

Átadták a Royal Traktor Zrt. pápai telephelyét

Tavaly a gazdák az erőgépek beszerzésére költötték a legtöbbet.

Átadták a Royal Traktor Zrt. pápai telephelyét

Átadták a Royal Traktor Zrt. pápai telephelyét hétfőn. Az eseményen Nagy István agrárminiszter elmondta, a beruházás jelentőségét jelzi, hogy tavaly a mezőgazdasági beruházásokon belül a gazdák az erőgépek beszerzésére költötték a legtöbbet.

Átadták az újjávarázsolt Kincsem kastélyt

Bor és Piac
-
  Ma 15:39 Életmód

Hetvenöt éven keresztül pusztult Tokaj-hegyalja legszebben telepített épülete, a tolcsvai Kincsem kastély. Báró Waldbott Frigyes a millenium idején építtette a Palladio-Villákra emlékeztető kúriát a Kincsem...

Átadták a Royal Traktor Zrt. pápai telephelyét

Átadták a Royal Traktor Zrt. pápai telephelyét hétfőn. Az eseményen Nagy István agrárminiszter elmondta, a beruházás jelentőségét jelzi, hogy tavaly a mezőgazdasági beruházásokon belül a gazdák az erőgépek beszerzésére költötték a legtöbbet. Az agrárminiszter kiemelte: az egyéni és társas vállalkozások 2019-ben 180,7 milliárd forintért…

Átadták a Royal Traktor pápai telephelyét

Átadták a Royal Traktor Zrt. pápai telephelyét hétfőn. Az eseményen Nagy István agrárminiszter kifejtette, a beruházás jelentőségét jelzi, hogy tavaly a mezőgazdasági beruházásokon belül a gazdák az erőgépek beszerzésére költötték a legtöbbet.

Átadták a Royal Traktor Zrt. pápai telephelyét

Tavaly a mezőgazdasági beruházásokon belül a gazdák az erőgépek beszerzésére költötték a legtöbbet

Átadták a Royal Traktor pápai telephelyét

A telephelyen 20 új munkahely jön létre, ahol a tervek között szerepel értékesítési képzések indítása is.

Átadták Berettyóújfalu korszerűsített közvilágítási rendszerét

Haon
-
  Ma 12:49 Belföld

Helyi cég korszerűsítette a város háromezer lámpáját.

Átadták a Royal Traktor pápai telephelyét

Egyéni és társas vállalkozások 2019-ben 180,7 milliárd forintért vásároltak új gépeket.

Átadták az Eötvös téri játszóteret Kanizsán

Dél-Zala Press
-
  20.05.30 17:57 Belföld

Tisztelt Kanizsaiak! A szakemberek javában dolgoznak azon, hogy a belvárosi terek közül egy újabb szépüljön meg és „zöldüljön be”. A Zöld Város – Zöld Nagykanizsa projekt keretében megújuló Eötvös tér bizonyára a találkozások és a rekreáció kedvelt helyszíne lesz hamarosan. Addig is örömmel jelentem be, hogy újabb mérföldkőhöz értek az…

Átadták a Vígszínház művészeti díjait

A Vígszínházban a hagyományoknak megfelelően idén is átadásra kerültek a művészeti díjak, bár a járványhelyzetben kissé eltérő módon zajlott az ünnepség. A Vígszínház-díjat az idei évadban Sztevanovity Dusán, Magyar Péter produkciós igazgató és Maróti Zoltán gazdasági igazgató kapta. A Harsányi Zsolt Emlékdíjat Grecsó Krisztiánnak ítélte oda…

Átadták a felújított orvosi rendelőt Surdon

A Magyar Falu Program forrásából a helyrehozott épület mellett a település vezetése egy kisbuszt is vásárolt, valamint a ravatalozót is korszerűsítette.

Évadzáró a győri Vaskakasban: átadták az évad színésze díjat is

Kisalföld
-
  20.05.29 14:41 Megyei

Évadzáró társulati ülését tartotta a Vaskakas Bábszínház társulata péntek délelőtt.

Átadták a „Megbízható Munkaadó” díjakat - itt a lista

HR Portál
-
  20.05.29 12:56 Karrier

Kiosztotta a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) a „Megbízható Munkaadó 2020/21“ elismeréseket. A címet 2017 óta olyan tagvállalataik kapják, amelyek pályázatban hét kategóriában bizonyítják, hogy megfelelő munka- és szociális körülményeket teremtettek dolgozóiknak.

Átadták a Rábaköz pihenőhelyet az M86-os autóúton – fotók,

Kisalföld
-
  20.05.27 21:53 Megyei

Hatmilliárd forintos beruházással négy új pihenőhely készült az M86-os gyorsforgalmi út mellett. Sopronnémetinél még ökumenikus imaházat is építettek, illetve játszótér is van.