Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 64 hír

Átadták a Szociális Munka Napja Díjakat

Városunkban is ünnepséget rendeztek a Szociális munka napjának alkalmából. Szerdán öt helyi intézmény dolgozói ünnepeltek a Bartók színházban, hogy közösen ismerjék el az ágazatban dolgozó kollégáik munkáját.

Átadták az Anyanyelvápolók Szövetsége idei díjait

kultura.hu
-
  Tegnap 14:52 Könyv

A díjakat a magyar nyelv napja alkalmából szervezett ünnepi gálán osztották ki szerdán a Pesti Vigadóban.

Átadták a Szociális Munka Napja Díjakat

Városunkban is ünnepséget rendeztek a Szociális munka napjának alkalmából. Szerdán öt helyi intézmény dolgozói gyűltek össze a Bartók színházban, hogy közösen ismerjék el az ágazatban dolgozók munkáját. A gálán átadták a Szociális Munka Napja Díjakat.

Ünnepélyesen átadták a B. Szabó József utcát

Hírvidék
-
  Tegnap 13:48 Megyei

Immár por- és sármentesen közlekedhetünk a B. Szabó József utcán. Az 575 méter hosszúságú, négy méter szélességű aszfaltozott szakaszt november 12-én, kedden adták át hivatalosan a közlekedőknek. A nemzeti színű szalag átvágása után dr. Ónodi Izabella, a körzet önkormányzati képviselője elmondta, hogy arra, hogy a poros vagy sáros út…

Átadták az új oktatási kabinetet

Átadták az új oktatási kabinetet Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 11. 14., cs - 13:14 A rendészeti pályaorientációs ágazati képzésben résztvevő nyírbátori fiatalok, immár az oktatás sajátosságainak megfelelő szaktanteremben tanulhatnak.

Átadták az Év Családbarát Vállalata díjakat

HírTV
-
  Tegnap 12:32 Vélemény

Az ötödik alkalommal megrendezett átadón egy-egy magyarországi kis, közepes, valamint nagyvállalat vehette át a kitüntetést.

Felsírt a bazaltkő – Kétszer is átadták a teljesen el sem készült kaposvári színházépületet

Népszava
-
  Tegnap 12:23 Színpad

A teátrumnévadó Csiky Gergely Buborékok című darabját Vidnyánszky Attila rendezte erőltetett összekacsintásokkal, újkeletű népi bölcsességekkel és kínos szóviccekkel.

Átadták a családbarát vállalatoknak járó díjakat

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 10:54 Belföld

Tegnap este rendezték meg Budapesten a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom családbarát vállalatokat díjazó gáláját.

Átadták a Székely-sétányt

Ajkai Szó
-
  Tegnap 09:40 Megyei

A Csónakázó-tó és a Kristályfürdő hátsó részénél található a Székely-sétány, amit ünnepélyes keretek között vett

Átadták az Év Projektmenedzsere Díjat

A Projektmenedzsment Kiválóság Tábla által meghirdetett és Varga Mihály pénzügyminiszter úr fővédnöksége alatt álló Év Projektmenedzsere Díjat Borbényi Katalin, a Generali Biztosító Zrt. Stratégiai Igazgatóságának projektmenedzsere vehette át ma a Pénzügyminisztérium József nádor téri Pénztártermében.

Átadták az Év projektmenedzsere díjat

Az erősödő nemzetközi verseny folyamatos fejlesztéseket követel meg, ám ezek sikere a döntések gyorsaságán és hatékonyságán múlik - mondta az Év projektmenedzsere budapesti díjátadóján a rendezvény fővédnökségét vállaló Pénzügyminisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára.

Elismeréseket is átadtak a tudományos konferencián

Immár 20. alkalommal rendezték meg az AGTEDU Konferenciát a Neumann János Egyetem szerdán a Kertészeti és Vidékfejlesztési Karon.

Átadták az Anyanyelvápolók Szövetsége idei díjait

Zaol
-
  19.11.13 19:30 KultúraTihany

Írót, egyetemi docenst és gimnáziumi tanárt is díjaztak.