Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 129 hír

Van olyan óvoda, ahol közmunkások vigyáznak a gyerekekre

Az óvodákban és a bölcsődékben a pedagógusok még inkább ki vannak téve a vírusnak, ugyanis ilyen pici gyerekekkel lehetetlen távolságot tartani.

Van olyan óvoda, ahol közmunkások vigyáznak a gyerekekre

Az óvodákban és a bölcsődékben a pedagógusok még inkább ki vannak téve a vírusnak, ugyanis ilyen pici gyerekekkel lehetetlen távolságot tartani.

Van olyan óvoda, ahova közmunkások mennek be a gyerekekre vigyázni

444.hu
-
 Tegnap 16:19Egészség

A pedagógushiányon tovább ront a járványhelyzet. Az óvodákban és a bölcsődékben dolgozók még inkább ki vannak téve a koronavírusnak, mint a tanárok. A járványhelyzet kezelését pedig még nehézkesebbé teszi a kormány az értelmetlen rendeleteivel.

Műemléki védelemmel mentené meg a kormány a Márványmenyasszonyt és a Wichmann épületét

A műemléki védettségi eljárás befejezéséig, amit gyorsított ütemben folytatnak le, az ingatlanokon tilos bármilyen bontási vagy építési munkálatot végezni – közölte a Miniszterelnökség. A kulturális örökség védelméért felelős Miniszterelnökséget vezető miniszter azonnali hatállyal elrendelte az I. kerület Márvány utca 6-8. szám alatti…

Megmentik a Márványmenyasszony étterem és a Wichmann kocsma épületét

Megtiltotta a bontást a Miniszterelnökség, védettségi eljárás indult. A kulturális örökség védelméért felelős Miniszterelnökséget vezető miniszter azonnali hatállyal elrendelte az I. kerület Márvány utca 6-8. szám alatti (Márványmenyasszony étterem épületei) valamint a VII. kerület Kazinczy u. 55. szám alatti (Wichmann-kocsma) ingatlanok esetében a

Műemléki védettséggel mentheti meg a kormány a Márványmenyasszonyt és a Wichmann épületét

A műemléki védettségi eljárás befejezéséig, amit gyorsított ütemben folytatnak le, az ingatlanokon tilos bármilyen bontási vagy építési munkálatot végezni – közölte a Miniszterelnökség.

A felelős állattatásról már az óvodai környezetben is beszélni kellene

Fontos beépíteni a helyi tapasztalatokat a megújuló nemzeti állatvédelmi programba, hangsúlyozta az InfoRádiónak a program megújításáért és végrehajtásáért felelős miniszteri biztosa.

A magas IQ még nem garancia az óvodai vagy iskolai beilleszkedésre

Hírhatár
-
 21.01.15 23:07Bulvár

Az ember azt gondolná, hogy ha egy képességből minél több van, annál jobb. Esetünkben valóban nem gond a magas IQ hányados (intelligence quotient, más néven intelligencia hányados), de a kutatások alátámasztják, hogy ez még közel sem elég a boldog, kiegyensúlyozott élethez

Átadták az új buszpályaudvart Dorogon

Átadták Dorog új buszpályaudvarát pénteken a város vasútállomása mellett. A 360 járatot kiszolgáló létesítménnyel intermodális közlekedési csomópont jött létre, közvetlen vasúti átszállással.

Részlegesen helyreállítják Pompeji második világháborúban megsérült épületét

Múlt-kor
-
 21.01.15 16:22Kultúra

Restaurálják Pompeji második világháborúban megsérült épületének három oszlopát - közölte csütörtökön a régészeti park.

Ma éjfélig kérhetik a szülők, hogy óvodában maradhasson a gyerek

Péntek éjfélig nyújthatók be a tankötelezettség kezdő időpontjának halasztásáról vagy korábbi megkezdéséről szóló kérelmek.

Robbanószert keresnek Odessza 185 óvodájában

Karpat.in.ua
-
 21.01.15 15:24Határtalan

Január 15-én email érkezett az odesszai rendőrséghez, mely szerint több óvodában is bombát helyeztek el a város területén.