Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 87 hír

Átadták a 17. Verzió Filmfesztivál díjait

Hat alkotó vehetett át díjat november 20-án a most záruló 17. Verzió Filmfesztivál keretén belül. Aki valamiért lemaradt a vetítésekről, annak sem kell csüggednie, hiszen az online megtartott seregszemle filmjeit még vasárnapig láthatják az érdeklődők.

Átadták a 17. Verzió Filmfesztivál díjait, mutatjuk a nyertes dokumentumfilmeket

Az online filmfesztivál vasárnap estig tart, addig minden film elérhető még, a díjnyertes alkotásokat is megtekinthetik az érdeklődők. A fesztiválnak idén több, mint húszezer virtuális nézője volt, ami minden eddigi Verzió fesztivált és a szervezők várakozásait is felülmúlta.

Átadták a 17. Verzió Filmfesztivál díjait

A nyertes filmeket még vasárnap estig meg lehet nézni.

Megteszem, Mert Megtehetem Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztivál 2020

Revizor
-
 20.11.18 22:54Kultúra

A nemi szerepek megváltozásával sok kultúrában kérdőjeleződtek meg a patriarchális konvenciók. Egy csapat lelkes nő futballozni akar Líbiában, néhány Fülöp-szigeteki bevándorló nem fogadja el az embertelen bánásmódot. Zavar az erőben? A fejlődés utat tör magának. Vigh Martin Írása.

Olasz és észt film nyerte az 1. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál fődíjait

Az olasz Riccardo Salvetti Rwanda című filmje nyerte az 1. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál fődíját, a legjobb játékfilm pedig az észt Moonika Siimets The Little Comrade című alkotása lett.

Átadták az új buszállomást Tornalján

Parameter
-
 20.11.19 08:30Határtalan

„Úgy vélem, jó hír ez az egész régió számára. Eddig csak egy buszmegállónk volt a téren. Most láthatjuk, mekkora a különbség az állomás és a megálló között. Teljesen mások a körülmények, jobbak a szolgáltatások” – hangsúlyozta Szögedi. A polgármester elmondása szerint 30 éve merült fel először egy buszállomás létesítésének gondolata a…

Jövő héten rajtol az Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztivál

MMonline
-
 20.11.19 09:22FilmFesztiválok

Portugália áll a középpontjában az egy hét múlva kezdődő Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztiválnak, amelyet idén a Toldi Távmozin keresztül érhetnek el az érdeklődők. November 21-én ingyenes Anilogue Warm-Uppal kezdhetik a ráhangolódást az érdeklődők a november 29-ig tartó idei Anilogue-ra. Az Anilogue Warm-Up ingyenes ízelítőt…

Átadták a pápasalamoni óvoda új udvari játszóeszközeit

Veol
-
 20.11.19 11:00Megyei

Az elmúlt másfél év pályázati sikerekben gazdag volt a falu számára, idén orvosi és közterület-karbantartó eszközök, valamint új falubusz beszerzésére nyertek forrást.

Bustyaházán átadták az új hidat (videó)

Karpat.in.ua
-
 20.11.19 12:03Határtalan

A H-09-főút bustyaházai szakaszán 2006-ban kezdődött az új Talabor híd építése. 2013-ban az építkezést befagyasztották. A munkálatokat idén folytatták, miután a létesítményt bekerült az ukrán elnök által kezdeményezett Nagy építkezés nevű projektbe.

Átadták a Kucorgó téri új orvosi rendelőt – várhatóan idén a rendelés is elindul az új helyen

Az új intézmény a Csongrád utcai rendelőt váltja ki, az orvosok, védőnők és asszisztensek azt követően költözhetnek be, hogy megtörténik a bútorok beszerzése és szállítása, a belső informatikai hálózat kiépítése, erre várhatóan még idén sor kerül.A szakrendelő 3 funkciót lát el, két-két háziorvosi és gyermekorvosi praxis fog működni benne, valamint

Kylie Jenner a fenekét mutogatta öt verzióban

Origo
-
 20.11.19 13:01Bulvár

Hátulról nem sokat számít, hogy van rajta bikini.

Jogszabályok védenék a gyerekeket az Lmbtq-tartalmaktól: átadták a petíciót a kormánynak

vasárnap.hu
-
 20.11.19 17:35Belföld

Csütörtök délelőtt, az Igazságügyi Minisztérium épületében Varga Judit miniszter vette át azt a 33 ezer aláírást tartalmazó petíciót, amelyet az...