Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kigyulladt egy melléképület Budapest XV. kerületében

Kigyulladt egy körülbelül hatvan négyzetméter alapterületű melléképület csütörtök reggel a Budapest XV. kerületében húzódó Nagysándor József utcában. A tűzhöz a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz.

Agyonvertek egy kiskunhalasi férfit, mert kutyával ment a kocsmába

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sérülés miatt emelt vádat egy kiskunhalasi férfival szemben, aki eszméletlenre verte ismerősét az egyik helyi sörözőben.

Árokba borult egy autó a Bosta és Szalánta közötti úton

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy személyautó csütörtök reggel a Bosta és Szalánta közötti úton.     A balesethez a siklósi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet.Személyi sérülésről egyelőre nem érkezett hír.

Hiller istván nem hiszi, hogy Bajnai Gordon visszatérne a magyar politikába

ATV
-
 Ma 08:14Belföld

Az MSZP politikusa az ATV Start című műsorában értékelte Demeter Szilárd kijelentéseit, és arról is beszélt, hogy látja a 2022-es összefogás esélyeit.

Árokba hajtott egy gépkocsi a Hunyadfalva és Kőtelek közötti úton

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott egy gépkocsi csütörtök reggel Jász-Nagykun-Szolnok megyében, a Hunyadfalva és Kőtelek közötti úton, Hunyadfalva közelében. A balesethez a kőteleki önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet.

Árokba borult egy autó a Bosta és Szalánta közötti úton

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy személyautó csütörtök reggel Baranya megyében, a Bosta és Szalánta közötti úton. A balesethez a siklósi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet.

A NATO nem avatkozik be a magyar-ukrán vitába

Jens Stoltenberg elmondta véleményét a Magyarország és Ukrajna közötti konfliktusról,

Mintha lélegezne egy New York-i híd, ahogy a szél miatt fel-le mozog

HVG
-
 Ma 08:09Autó-motor

Látványos egyben kissé ijesztő is, ahogy egy ilyen többezer tonnás szerkezet imbolyog.

Április óta nem volt ilyen magas az Egyesült Államokban a járványban elhunytak száma

Április óta a legmagasabbra emelkedett az Egyesült Államokban a koronavírus okozta halálesetek napi száma, a baltimore-i Johns Hopkins egyetem szerdai közlése szerint az elmúlt 24 órában több mint 2700-an haltak bele a Covid-19-be.

Magyar kutatók: A járványhelyzet miatt Qlímákra és Qaranténokra hasadhat a fiatal korosztály

Qubit
-
 Ma 08:00Tudomány

A kor kihívásai kettévághatják a homogénnek korábban sem feltételezett Z generációt: feltételezhető, hogy a fiatalok között kialakul egy aktív és egy otthonülő csoport. A jövő meghatározó kérdése, hogy ez a két tábor képes lesz-e az együttműködésre.

Nem fogod elhinni mennyit fizettek egy lépcsődarabért!

Volt egy aukció Párizsban, valaki pedig jó mélyen a zsebébe nyúlt egy darab vasért.

Fákat vágtak ki Zalaegerszeg egyik utcájában

Zaol
-
 Ma 08:00Megyei

Örökzöld fákat vágtak ki minap a megyeszékhelyi Batthyány utcában, a 10.-es számú ház előtt. A lakók egyike ennek kapcsán úgy fogalmazott, „bűncselekmény áldozatai lettünk”.

Mit tehet egy nagyvállalat a hulladékcsökkentésért?

Mit tehet egy nagyvállalat a hulladékcsökkentésért?

Nagy biznisz volt a temetkezés az ókori Egyiptomban

A Szakkarában talált leletek egészen más képet festenek az egyiptomi temetkezési kultúráról, mint amit eddig gondoltunk róla.