Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 341 hír

Csak a tanárok kétharmada kért tesztelést Szekszárdon

A tesztelések után 14 osztály került karanténba.

Az Álarcos énekes nyerte a hetet

Az RTL Klub maszkos műsora több mint egymillió nézőt vonzott a teljes lakosságból és a 18-49 éveseknél is listavezetőnek bizonyult. A TV2-n jól teljesít a Farm VIP, a Dancing with the Stars révén pedig a szombat estét meg is nyerték. Az elmúlt héten az RTL Klub főműsoridős közönségarány 16-ról 15 százalékra, a TV2-é 12,3-ról 12 százalékra…

Lendületben: mintegy 160 millió forint pályázati támogatást nyertek a kettes választókerületben

Összesen 164,9 millió forintot nyertek el a Magyar falu program pályázatain a települések Kontrát Károly államtitkár, országgyűlési képviselő 2. számú választókerületében.

Mészáros nyerte a gödi különleges övezet 10 milliárdos fejlesztését

Ott építhet, ahol a kormány különleges gazdasági övezetet csinált. A polgármesterben kérdések merültek fel.

Weinhardt Virág nyerte a nagydíjat

Összevetésben a kiskunhalasi Weinhardt Virág bizonyult a legjobbnak a Budapesten rendezett világkupa legrangosabb versenyszámában.

Hervé Le Tellier kevert műfajú krimije nyerte a Goncourt-díjat

A hagyományostól eltérő bejelentés a járvány miatt.

A bajnokit is az Alba Fehérvár nyerte a ZTE KK ellen

Hétfőn este Zalaegerszegen kezdte meg heti sorozatát a Zalakerámia-ZTE KK NB I A-csoportos férfi kosárlabda együttese, hiszen ezen a héten három mérkőzés vár rá.

Megvannak a Kulcs-Soft vitorlázó utánpótlást támogató pályázatának nyertesei

A Kulcs-Soft 2020 júliusában – társadalmi felelősségvállalásának keretében – a hazai vitorlázó utánpótlást fókuszba helyezve rendhagyó kampányt indított. A cég vállalása volt, hogy minden, az idei Kékszalag vitorlásversenyen induló hajó után 10.000 forintot fordít a Kulcs-Esély Alapítványon keresztül a fiatal sportolók támogatására. Ennek szelleméb

EU-s halasztás: a koronavírus-válság nem várt nyertese lehet a Libor

A pénzügyi stabilitás veszélyeztetését elkerülendő a bankközi referenciakamatlábak rendezett kivezetése mellett foglalt állást ma az Európai Parlament illetékes bizottsága és az Európai Tanács delegációja, 2023 végéig meghosszabbítva az EU-n kívül adminisztrált kamatlábak, például a Libor lehetséges használatát.

A baloldali portál is elismeri, hogy kamucég nyerte a BKV-tendert

A 24.hu is megírta, hogy erősen kamucégnek néz ki az az offshore-hátterű vállalat, amely megnyerte a BKV buszbérlős közbeszerzését.

Az októberi második helyezett nyerte meg az év versenyét

Az elmúlt négy hónapban arra buzdítottuk a lelkes megyei horgász sporttársakat, küldjék be legkülönlegesebb vagy legnagyobb fogásaik fotóját, a hozzájuk tartozó történettel.

Íme az Év fogása verseny Veszprém megyei nyertese!

Veol
-
 Ma 16:00Megyei

A Napló és a veol.hu játékában július óta arra buzdítottuk a Veszprém megyei horgászokat, hogy mutassák meg büszkeségeiket, és írják meg legjobb történeteiket.