Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Különleges állatcsalád: birkákkal próbálják enyhíteni az egyedül maradt orrszarvú magányát

Az egyik bangladesi állatkert nem talált új társat a magányos orrszarvújának a pandémia miatt, ezért más fajta állatot kap maga mellé, hogy ne legyen egyedül: birkák társaságát élvezheti ezentúl.

Vigyázat: egy új bug miatt loadout drop kinyitás közben kifagyhat a Warzone!

Metabro
-
 Ma 14:07Gaming

A Raven Software egyelőre nincs a helyzet magaslatán...

Több mint 4 év börtönre ítélték a diákjaival fajtalankodó egykori igazgatóhelyettest

Helybenhagyta az első fokon kiszabott 4 év 3 hónap börtönbüntetést és 5 év közügyektől eltiltásta Fővárosi Törvényszék azzal a férfival szemben, aki egy budapesti iskola igazgatóhelyetteseként szexuálisan közeledett több, a felügyelete alatt álló diákja felé.

Oszlopnak hajtott egy autó Szihalomban

A balesethez a mezőkövesdi hivatásos tűzoltókat riasztották.

Megszólalt a modellváltással kapcsolatban a szegedi egyetem rektora is

Rovó Lászlót, a Szegedi Tudományegyetem rektora azt mondta, "nincs semmilyen nyomás, még az sem biztos, hogy lesz egyetemi átalakulás, ezt szeretném hangsúlyozni".

A genitáliái alapján azonosítottak egy 50 millió évvel ezelőtt élt rovart

Qubit
-
 Ma 14:01Tudomány

Az Aphelicophontes danjuddit a borostyán olyan épségben őrizhette meg, hogy még a nemi szervei is fennmaradtak, ez alapján jöttek rá, hogy egy eddig ismeretlen faj tagja. A lelet kiváló állapotban maradt fenn, a felfedezéshez az is kellett, hogy a kettévágott fosszília két felét ismét egyesítsék.

Költségtakarékos fürdőszoba egyszerűen!

Ridikül
-
 Ma 14:01Színes

Egy fürdőszoba felújítása szemmel is jól látható összegbe kerülhet. Bár ha vízszerelésre is szükség van, akkor a szakit nem spórolhatod meg, ám a berendezés árából sokat lefaraghatsz.

Egy brutális gyerekgyilkosság tartotta lázban a közvéleményt száz éve

Szoljon
-
 Ma 14:00Belföld

Száz évvel ezelőtt holtan találtak egy kislányt a szolnoki vasútállomás egyik tehervagonjában.

„Édes, abszurd mese az Egy csók és más semmi” – Interjú Szőcs Arturral

A szilveszterre tervezett Egy csók és más semmi bemutatójára még várni kell, amíg a járványügyi korlátozásokat feloldják, és újból fogadhat nézőket a kecskeméti színház. Szőcs Artur, a darab rendezője azonban töretlen lelkesedéssel készül arra, hogy megnevettessék a Kecskeméti Nemzeti közönségét ezzel a kedves történettel. Sárdi Barbara…

Az egykori pornósztár, Katie Price gondozásba adja 18 éves, fogyatékkal élő fiát

Katie Price meghozta élete egyik legnehezebb döntését: fiát egy olyan bentlakásos intézménybe adja, ahol foglalkozni tudnak a fiú speciális igényeivel. 

Izgalmas kísérletbe kezdett a Tünet Együttes – beszélgetés Szabó Rékával

A Covid-járvány okozta megváltozott körülmények között a színház okoseszközeink képernyőire költözött. Csak egy kattintás, és máris a virtuális nézőtéren ülhetünk, azt azonban mindannyian érezzük, hogy ez nem ugyanaz az élmény, mint amit a valós térben ülve, közösen átélhetünk. A Tünet Együttes más alternatívát ajánl számunkra, egy új művészeti…

Egy zöld designer felső, számtalan virtuális outfit egy hazai tervezőtől

NLC
-
 Ma 13:53Életmód

Szuper új ruhadarabbal – a GreenLook toppal – készült a karácsonyra a Romani Design. A zöld felső elsőre egy egyszerű, kényelmes otthoni ruhadarabnak tűnhet, de ennél sokkal többet tud: akár két hétre is elég virtuális gardrobe-ot varázsolhatunk vele magunknak.

Eljárás indult egy ercsi férfi ellen, aki árokban égette el egy autó üléseit

Hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett miatt indult eljárás a Gárdonyi Rendőrkapitányságon.

Bentlakásos otthonba adja fogyatékkal élő fiát az egykori pornósztár

Az egykori botrányhősnő 18 éves fia autizmusban és Prader-Willi-szindrómában, szenved, híres édesanyja pedig úgy érzi, nem tud megfelelő ellátást biztosítani Harvey számára, ezért egy intézetbe költözteti, ahol 25 éves koráig folyamatos felügyelet mellett élhet.  Az ötgyermekes Katie azt mondja, rettentően fáj, hogy fia nem…

Egy sorozat főszereplői

Egy sorozat főszereplői Zsaru Magazin2021. 01. 20., sze - 13:52 Rendszámtöredék volt az első nyom, amelyen az esztergomi zsaruk elindultak, hogy aztán más megyei rend­őr-főkapitányságokkal együttműködve közel hatvan betörés tetteseire bukkanjanak.