Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hashtag-világ: Egy hely, ahol bármennyit hazudhatsz magadról

She
-
 Ma 05:05Életmód

Tegnap éjszaka láttam egy műsort az egyik tévécsatornán, amiben a szereplők utasításra írtak egymás testére címkéket, hashtageket. Volt egy vékonyka szőke lány, aki megkapott minden olyan jelzőt, amit egy nő sosem akarna magáról hallani.

Kigyulladt egy autó az 51-es főút mellett

Kigyulladt egy autó az 51-es főúttól mintegy tíz-tizenöt méterre, Majosháza közelében. Teljes terjedelmében égett a jármű, amikor a szigetszentmiklósi hivatásos és a délegyházi önkéntes tűzoltók a helyszínre érkeztek. Mintegy öt négyzetméteren a környező fákra és bozótosra is átterjedt a tűz, amelyet eloltottak az egységek. A gépkocsiban és környék

Sarokba szorított tanárok – Egy különös SZFE-s tárgyalásról

A Színház- és Filmművészeti Egyetem új, az egyetemi polgárság által illegitimnek tartott vezetői egy trükkel és némi fenyegetéssel érték el, hogy az intézmény néhány tanára tárgyalóasztalhoz üljön velük – legalábbis így élték meg a helyzetet a hvg.hu-nak nyilatkozó tanárok. 

Történelmi tettet hajtott végre Orosz Judit

A magyar bíró az elsők között van a világon, aki megkapta a Nemzetközi Taekwondo Szövetség Technical Delegate képzésének elvégzéséért járó oklevelet. Szövetségi vezetők, nemzetközi bírók, ex-élsportolók és olimpikonok is voltak azon 90 aspiráns között, akik részt vettek a Nemzetközi Taekwondo Szövetség (WT) kétnapos webináriumán. Köztük…

A tetejére borult egy gépkocsi az 51-es főúton

Megcsúszott az úton és az árokba borult egy személygépkocsi az 51-es főút Dömsöd és Kiskunlacháza közötti szakaszán. A jármű a tetején állt meg. Egy ember utazott benne, ő ki tudott szállni. A balesethez a ráckevei önkormányzati és a dömsödi önkéntes tűzoltókat riasztották. Az egységek áramtalanítják az autót. Az érintett útszakaszon, rendőri irány

Kalasnyikovból lőttek rá egy parkoló autóra Kijevben

Rálőtt egy Mercedes típusú járműre Kijevben egy ismeretlen személy. A gépkocsi a Drahomanov utca egyik udvarában parkolt.

Árokba sodródott egy autó Győrben

A tűzoltók áramtalanították a járművet.

A tetejére borult egy gépkocsi Sziksóson

Kisodródott és felborult egy autó a Szegedhez tartozó Sziksóson, a Széksósi úton. A jármű a kerékpárúton, a tetején állt meg. Egy ember utazott benne, ő kiszállt. Műszaki mentés céljából a szegedi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére.

Árokba borult egy gépkocsi Csobánka közelében

Megcsúszott és az út menti árokba, a tetejére borult egy személyautó Csobánka közelében, a Pilisszentkereszt felé vezető úton. A balesetnél a pomázi önkormányzati tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység a kerekeire állítja és áramtalanítja a gépkocsit. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Árokba sodródott egy autó Győrben

Árokba hajtott egy személyautó Győrben, az Audi Hungária úton. A járműben egy ember ült. ő ki tudott szállni. A műszaki mentést végző győri hivatásos tűzoltók áramtalanítják a gépkocsit.

Sikeresen pályára állítottak a japánok egy megfigyelő műholdat, ami 10 évig fog üzemelni

Androgeek
-
 Tegnap 20:12Tudomány

Egy japán lézeres jelfogó a vasárnap folyamán egy műhold társaságában indult az űrbe azzal a küldetéssel, hogy nagy sebességgel továbbítson adatokat katonai és polgári Föld-megfigyelő űrhajókról. A hasznos terhet szállító kommunikációs műhold japán déli Tanegashima Űrközpontjából vett rajtot, mégpedig egy H-IIA rakéta fedél

60 és 65 év közötti vásárlót szolgáltak ki, két hónapra bezárták a pékséget

Két hónapra bezáratta a rendőrség az egyik nagyatádi pékséget, mert az idősek idősávjában kiszolgáltak egy 60 évesnél idősebb, de 65 év alatti vásárlót. Az országos kereskedelmi szövetségnél azt mondják: a kereskedőknek kötelező ellenőrizniük a vásárlók életkorát, de nagyon korlátozottak a lehetőségeik.

Árokba sodródott egy autó Győrben

A járműben egy ember ült. Ő ki tudott szállni. A műszaki mentést végző győri hivatásos tűzoltók áramtalanítják a gépkocsit. – közölte a Katasztrófavédelem.

A járvány egyúttal hatalmas üzleti lehetőség is

Mindenki tudta, hogy egyszer majd megjelenik egy pandemikus vírus rengeteg életet követelve és nagy nehézségeket okozva. De ki gondolta volna egy éve, hogy a SARS-CoV-2 sajátos túlélési stratégiája miatt szinte kifordítja a világot és az életünket a sarkaiból?! Egy ekkora változás pedig hatalmas üzleti lehetőségeket nyit.

Ghost of Tsushima: Jin Sakai egy kiemelkedően részletes figma figurát kap

theGeek
-
 Tegnap 19:16Gaming

A Sucker Punch játékának főszereplőjéből figura készül, de nem valami egyszerű kiadásról beszélhetünk. A Good Smile Company bemutatott egy elképesztő részletességgel bíró figma figurát, amit Jin Sakaiból, a középkori japán történet főszereplőjéből alkotott. A mérete 6,1 inch, centiben ez majdnem 15,5 centiméter. Egy nagy állványon találhatjuk…