Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem vagy egyedül: 10-ből 6 magyart már vertek át szakik

Pénzcentrum
-
  Ma 17:33 Belföld

A magyarok döntő többsége nem egyszer szembesült már olyan helyzettel, hogy az otthonába kihívott szakember kontár munkát végzett, ha valami javításra, vagy felújításra szorult: közel 60 százalékukkal ez mindössze egyszer-kétszer...

Moszkva közvetítene Egyiptom és Etiópia között a tervezett duzzasztógát ügyében

hirado.hu
-
  Ma 17:32 Külföld

Egyiptom attól tart, hogy az etiópiai duzzasztógát megépítése vízhiányhoz vezet nála.

Békésen is fejet hajtottak 1956 hősei előtt

Beol
-
  Ma 17:27 Belföld

Békésen, a Forradalmi Emlékműnél Kálmán Tibor polgármester mondott ünnepi beszédet.

Fekete-Győr: A Momentum egy alternatív, független médiát épít

A Momentum elnöke a párt 1956-os megemlékezésén arról beszélt, ma már egy gyenge Orbán Viktort és egy erős ellenzéket lát Magyarországon.

Magasból mentettek ki egy ember a tűzoltók Budaörsön

A kiránduló egy sziklafalra mászott fel. Budaörs határában is egy kirándulónak segítettek a tűzoltók. Egy ember egy kőfejtő sziklafalán olyan magasra mászott, hogy egyedül nem tudott lejönni. A törökbálinti hivatásos tűzoltók mentőkötél segítségével kimentették és lekísérték őt a hegyről.

Bizarr: van egy étterem, amely a saját vécéjének feldolgozott vizét adogatja ingyen a vendégeknek

A belga Gust’eaux étterem sajátos módon próbálja a vendégeket magához csalogatni; egy teljesen új technológiával biztosítanak ingyen ivóvizet az odalátogatóknak.

Falnak hajtott egy autó Solymáron

A 10-es főúton történt a baleset. Falnak ütközött egy személygépkocsi Solymáron, a 10-es főúton, a Külső vasút utca közelében. A fővárosi hivatásos és a solymári önkéntes tűzoltókat riasztották a baleset helyszínére, ahol félpályán lezárták az utat. A solymári egység segít a forgalmi akadály megszüntetésében.

Kövér elvtárs! A miniszterelnök sem az őfelsége, hanem egy közönséges bűnöző, akit el fogunk számoltatni

OLKT
-
  Ma 17:13 Vélemény

A miniszterelnök sem az őfelsége, hanem egy közönséges bűnöző, akit el fogunk számoltatni Kövér elvtárs kicsit berágott:

Fának csapódott egy autó Görcsöny közelében

A Pellérd felé vezető utat lezárták a baleset miatt.

A Mazda elektromos autója bátran eltér a megszokottól

A Mazda leleplezte az elektromos autóját, ami több szempontból is eltér a kategóriában megszokottól. Az MX-30 egy városi használatra szánt, fiatalos formájú crossover lett, ami már rendelhető nálunk is.

Évek óta halott nőt találtak egy családi házban Pápán

A rendőrök gondozási kötelezettség elmulasztása miatt folytatnak eljárást egy 61 éves nő ellen.

Telefonbetyár hitette el egy íróval, hogy ő nyerte az irodalmi Nobel-díjat

A férfi később újból felhívta, hogy az akadémia az utolsó pillanatban visszavonta a díjat, mert tagjai nem értettek egyet a döntésben.

Fának hajtott egy autó Görcsöny közelében

A Pellérd felé vezető utat lezárták a baleset miatt. Fának ütközött, majd visszasodródott az úttestre és ott állt meg egy személyautó a Pellérd és Görcsöny közötti úton, Görcsöny közelében. A balesethez a pécsi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek áramtalanították a gépkocsit és biztosítják a baleset helyszínét, ahova mentőhelikopter is ér

Hatalmas harapásnyomot találtak egy nagy fehér cápa fején, a kutatók se tudják, mi okozta

HVG
-
  Ma 17:03 Infotech

A cápákkal foglalkozó Ocearch kutatói bukkantak rá arra a közel négyméteres példányra, melynek fejét harapásnyomhoz hasonló sérülés borítja. Talán egy nála is nagyobb cápa okozhatta.