Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hivatalos: Tényleg egy többszörös Oscar-díjas színésznő játssza Lilith-et a Borderlands-filmben

IGN
-
  Ma 22:24 Film

Hela után illeni fog hozzá Eli Roth rendezésében készül a Borderlands-film, amelynek megvan az egyik főszereplője is, akit immár hivatalos, hogy egy blockbusterekből és komoly drámákból egyaránt ismerős színésznő fog eljátszani.

Chiellini: Azt hittük, Pogba csak egy lesz a sok közül

M4 Sport
-
  Ma 22:22 Sport

Gyorsan rájöttek, hogy több, mint amit kinéznek belőle.

Kigyulladt egy autó Tengelicen

A tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Meghalt egy 5 hónapos kisbaba, akit teknősvérrel itattak a szülei a koronavírus megelőzésére Haitin

A szülők és másik gyermekük is ittak a teknősvérből, amit egy boszorkánydoktor adott nekik. Ők is kórházban vannak súlyos állapotban.

Kigyulladt egy autó Tengelicen

Kigyulladt egy személyautó csütörtök este a Tolna megyei Tengelic Sport utcájában. A tűzhöz Paksról riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték a jármű visszahűtését és átvizsgálását.

Kitüntették a pizzafutárt, aki saját robogójával állított meg egy ámokfutót Budapesten

Kiss Dávid elismerést és jutalmat kapott Budapest rendőrfőkapitányától.

Egy száguldó motoros zúzta szét a kilencéves Max álmait

Két hónap után először lépett ki a házból a tehetséges tornász és táncos, 15 perccel később elgázolták.

Egyre többet látunk az új Stefániából

Szegeder
-
  Ma 21:51 Megyei

Már javában körvonalazódik, hogy pontosan milyen is lesz a Stefánia és a Roosevelt tér, amikor azokat hamarosan visszakapja a város. Csütörtök délután, egy tavaszi zápor előtt jártuk körbe a területet.

Húsznál több zombori egyesület nyert a pályázaton

Magyar Szó
-
  Ma 21:46 Határtalan

A kisebbségi közösségek kulturális programjai támogatására meghirdetett pályázaton a magyar közösség szervezetei és közösségei között a benyújtott projekttervek alapján 15 millió dinárt osztanak el, az összeg mintegy négy százaléka Zomborba került.

Egyiptomban rekordot döntött a napi új fertőzöttek száma

Egyiptomban csütörtökre rekordot döntött az egy nap alatti koronavírusos fertőzöttek száma, először haladva meg az ezret.

Duna House felkészült egy elhúzódó válságra

Az ingatlanközvetítéssel és -fejlesztéssel foglalkozó Duna House-csoport 265 millió forint konszolidált adózott eredményt ért el az első negyedévben, 60 százalékkal többet az egy évvel korábbinál - közölte a cég csütörtökön a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

10 kreatív dolog, amit egy WC-papír gurigájából kihozhatunk!

Nap mint nap
-
  Ma 21:29 Otthon

Most hogy jóval több időt tölt otthon az ember vagy éppen a gyerekeknek kell valamilyen kreatív beadandót készíteni, érdemes körbenézni a házban a kidobásra ítélt dolgok között is, hiszen szinte semmiből lehet iszonyúan jó kreatív dolgokat kihozni. Ilyen például a WC-papír gurigája, amely mindig is a kreativitás melegágya volt. A következőkben 10 o