Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ukrajnai hölgy vesztette életét egy balesetben Szlovákiában

Halálos kimenetelű baleset történt Szlovákiában, melyben életét vesztette egy 62 éves ukrajnai hölgy. Az tragédia november 23-án történt.

Menczer Tamás: George Clooney egy jó színész, de nem világpolitikai orákulum

HVG
-
 Ma 07:42Belföld

A Külügyminisztérium államtitkára ezzel vágott vissza, miután a színész egy közleményében úgy fogalmazott: Orbán propagandagépezete hazugságokat közöl róla.

Vádat emeltek egy borsodi vadászbaleset ügyében

Vádat emeltek egy rendőr ellen, aki még 2018-ban egy borsodi vadászaton meglőtt egy kiskorú hajtót – közölte a Központi Nyomozó Ügyészség vezetője. Keresztes Imre főügyész közleményében azt írta: a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt emelt vádat a rendőr…

Hallássérült nő mentett meg egy nőt posztjával

Ha a nő nem veszi észre az idős asszonyt az árok mentén, akár ki is hűlhetett volna.

Ammónia szivárgott egy alsómocsoládi húsüzem raktárában

Az épületet a katasztrófavédelem munkatársai átszellőztették, erre az időre százöt dolgozó hagyta el a húsüzemet. Közülük öt, rosszullétre panaszkodó embert a mentők kórházba szállítottak, míg a többiek visszamehettek az üzembe. Az eset körülményeit vizsgálják. Kiemelt képünk illusztráció.

Gyorsan növekednek a keresetek, egyre kevesebb a minimálbéres

Promenad
-
 Ma 07:37Megyei

Az eddiginél nagyobb lendülettel folytatódhatnak az egyeztetések a minimálbér és a garantált bérminimum jövő évi összegéről. Az elmúlt évek kedvező bérfolyamatainak hatására kétszázezer fővel csökkent a két összeggel érintettek száma, ami azt jelenti, sokak keresete már magasabb a kötelező legkisebb béreknél.

WHO-főigazgató: Egyre több a fény az alagút végén

HírTV
-
 Ma 07:35Külföld

Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz felszólította a világ országait: biztosítsák, hogy mindenki hozzáférjen majd a vakcinához.

WHO-főigazgató: Egyre több a fény az alagút végén

Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz felszólította a világ országait: biztosítsák, hogy mindenki hozzáférjen majd a vakcinához.

Egyhangú döntés: Horvát Lili filmjét nevezi Magyarország az Oscar-díjra

A magyar mozifilm a nagy presztízsű velencei fesztiválon debütált nyár végén, világszerte lelkes kritikák fogadták, rangos seregszemléken díjazták Varsótól Chicagóig, és a magyarországi mozikban csaknem 20 ezren látták néhány hét alatt.

Teljes terjedelmében ég egy lakás a XIII. kerületben

Teljes terjedelmében ég egy negyven négyzetméteres lakás Budapest XIII. kerületében, a Reitter Ferenc utcában. A tűz átterjedt a tetőszerkezetre. A helyszínre a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik három vízsugárral megkezdték a lángok oltását.

Csatornában rekedt egy szarvasmarha

Kanálisban rekedt egy szarvasmarha a Fejér megyei Sárszentmihály és Csór között vasárnap délután. A szerencsétlenül járt állat a körülbelül kétméteres vízben úszott, a lábai a meredek, iszapos partfalon elsüllyedtek, így esélye sem volt egyedül kijönni. Bravúros állatmentés! Négymázsás bikát húztak ki a kanálisból a tűzoltók

Tényleg egy igazi headshot machine – ScreaM még visszavonulása után is az első

Leet
-
 Ma 07:30Gaming

2020 augusztusában ScreaM bejelentette, hogy végleg visszavonul a profi CS:GO-tól. Legutoljára 2019 decemberében játszott hivatalos tétmeccset, utána már inkább más játékok érdekelték. Lassan tehát már egy éve, hogy az egykori headshot machine CS:GO statisztikái változatlanok, letaszítani azonban mégsem sikerült őt a trónról. Bármilyen…

Az iparűzési adó felfüggesztése – A felhasználók álláspontja egybehangzó

Feol
-
 Ma 07:25Gazdaság

Cser-Palkovics András polgármester az iparűzési adó felfüggesztéséről a lakosság véleményét is kikérte.

Árokba hajtott egy autó Farkasgyepűben

Árokba hajtott egy személyautó Farkasgyepűben, a Petőfi Sándor utcában. A balesethez a pápai hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járművet. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen.