Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Drágulnak jövőre az autópálya-matricák

Borsod24
-
 Ma 11:07Belföld

Közzétették az itthoni autópályákra érvényes matricák 2021-es árait. A tájékoztatás szerint az inflációkövetés miatt árulják magasabb vételáron. A matricák árai, díjkategóriák szerint: D1 díjkategóriában a heti (10 napos) 3 640 forint, a havi 4 970, az éves 44 660, míg a megyei matrica egy-egy megyére 5 200 forintba kerül. A D1M kategória árai a kö

Hatvani futóversenyen rendezett ámokfutást egy részeg férfi: szándékosan gázolta el a közterület-felügyelőt

Az Egri Járási Ügyészség ittas állapotban elkövetett járművezetés mellett közúti veszélyeztetéssel és hivatalos személy elleni erőszakkal is vádolja azt a férfit, aki 2018 őszén szándékosan nekihajtott egy futóversenyt közterület-felügyelőként biztosító nőnek Hatvanban.

A lakosság nem ért egyet a Valutaalap követeléseivel

Egy friss felmérés tanúsága szerint az ukrajnai lakosság többsége nem

Lezuhant egy repülőgép Esztergomnál, a 82 éves pilóta túlélte a balesetet

Liner
-
 Ma 11:05Életmód

Lezuhant egy egyszemélyes gép az esztergomi repülőtér közelében hétfő délután, a kiérkezett mentők, rendőrök és tűzoltók azonban megállapították, hogy személyi sérülés szerencsére nem történt.

Koronavírus elleni antitestekkel született egy gyermek

Index
-
 Ma 11:04Külföld

Egészséges, de nem tudni, hogy az antitestek megvédik-e a vírustól.

A Nike és a Coca-Cola is lobbizik egy kényszermunkát tiltó törvénytervezet ellen

Több multinak sem tetszik az a törvénytervezet, ami visszaszorítaná az ujgur kényszermunkával előállított termékek importját az Egyesült Államokba.

Két energiaelnyelő modult is összetörtek az M1-es és az M7-es autópályán (videó)

Zaol
-
 Ma 11:00Megyei

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. elsősorban a gyorsforgalmi hálózaton alkalmaz úgynevezett ütközési energiaelnyelő berendezéseket, mely modulok a munkaterületen dolgozók és az ott esetlegesen balesetet szenvedők védelmét is szolgálják. Az elmúlt napokban két ilyen eszköznek is nekihajtottak autósok az M1-es és az M7-es autópályán, utóbbi…

Szándékosan elgázolt egy nőt a részeg ámokfutó a hatvani futóversenyen

Az Egri Járási Ügyészség ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége mellett közúti veszélyeztetés bűntettével és hivatalos személy elleni erőszak bűntettével is vádolja azt a férfit, aki 2018 őszén szándékosan nekihajtott egy futóversenyt közterület-felügyelőként biztosító nőnek Hatvanban.

Mit nekünk második hullám: töretlenül erősödik a magyar autópiac

Harmadik hónapja több autót állítottak forgalomba Magyarországon, mint 2018 azonos hónapjaiban. A Datahouse adatai szerint a tavalyi rekordév számait nem sikerül ugyan megugrani, de novemberben 6,7 százalékos volt a visszaesés 2019. 11.

Kerek egymillióért eladó egy szinte új Trabant

Akadnak jó állapotban fennmaradt eladó Trabantok, de ilyen kevés kilométerrel tényleg szökőévente egyszer találkozunk.

Egyre több a gyógyult, de az új fertőzöttek napi száma csak nem csökken

A hétfői adatok alapján több mint 1200 PCR-teszt mutatott pozitív eredményt, míg 1700 fölötti a pozitív antigén-tesztek száma.

Friss Adatok: Egyre több a gyógyult, de az új fertőzöttek napi száma csak nem csökken

A hétfői adatok alapján több mint 1200 PCR-teszt mutatott pozitív eredményt, míg 1700 fölötti a pozitív antigén-tesztek száma.

Jön a négynapos munkahét egy multicégnél

Az Unilever új-zélandi leánycégénél egy éven át így dolgoznak, az alapján döntik el, más országban is bevezessék-e.