Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 133 hír

Árokba hajtott egy autó Polgárdiban

A tűzoltók megszüntették a forgalmi akadályt.

Árokba hajtott egy autó Polgárdiban

Árokba hajtott egy személyautó Polgárdiban, a Balatoni út és a Béke utca kereszteződése közelében. Az esethez a város önkormányzati és önkéntes tűzoltóit riasztották, akik kézi erővel megszüntették a forgalmi akadályt.

Szörnyű gyanú: A gyakori fejelés okozta a brit futball nagyságainak halálát?

BorsOnline
-
 Ma 12:00Sport

Kíméletlen a sors a brit labdarúgás egykori klasszisaival, Alzheimer-kór és demencia miatt távoznak a másik térfélre.

Árokba hajtott egy autó Fajsznál

Baleset történt vasárnap reggel az 51-es főúton, Fajsz térségében.

Árokba hajtott egy autó az 51-esen Fajsznál

Tetejével az árokba borult egy gépkocsi az 51-es főút 131-es kilométerszelvényénél, Fajsz térségében. A kalocsai hivatásos tűzoltók senkit nem találtak a járműben, illetve a környékén. Az egység a társhatósággal együttműködve folytatja a helyszíni munkálatokat. A forgalom irányítás mellett halad az érintett útszakaszon.

Szörnyű dolgot tett 10 éves gyereke osztálytársával egy somogyi férfi, amikor kettesben maradtak a szobában

A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség a letartóztatás fenntartására vonatkozó elsőfokú bírósági határozat helybenhagyását indítványozta azzal a vádlottal szemben, akit az ügyészség szexuális erőszak bűntettével vádol.

Árokba borult egy Opel Mélykúton

Mélykúton, a Rákóczi utcai szakaszon borult az árokba egy Opel Corsa személyautó szombaton késő délután. Úgy tudjuk, az autó az 55-ös főúton Kisszállás felől haladt Mélykút irányába, amikor a településhez érve megcsúszott majd a vízelvezető árokba csapódott, ahol a tetején állt meg. A helyszínre két mentőautó is érkezett, de a személykocsiban…

Árokba hajtott egy autó a 61-esen Alsószentivánnál

Árokba hajtott egy gépkocsi a 61-es főút 14-es kilométerszelvényénél, Alsószentiván térségében. A vezető ki tudott szállni járművéből. A sárbogárdi hivatásos tűzoltók kerekeire állítják, majd áramtalanítják a bajba került autót.

Árokba hajtott egy autó Debrecennél

Irányítás mellett halad a forgalom az érintett útszakaszon.

Árokba hajtott egy autó Debrecennél

Debrecen – Irányítás mellett halad a forgalom az érintett útszakaszon.

Árokba hajtott egy autó Debrecennél

Árokba hajtott egy gépkocsi a Debrecent és Hosszúpályit összekötő úton, Vígkend major elágazásánál. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, amelyben csak a vezetője utazott. Az érintett útszakaszon irányítás mellett, félpályán halad a forgalom.

Árokba hajtott egy autó az 55-ösön Mélykútnál

Tetejével az árokba borult egy gépkocsi Mélykúton, az 55-ös főút 64-es kilométerszelvényénél, a Rákóczi utcai szakaszon.

Árokba hajtott egy autó az 55-ösön Mélykútnál

Tetejével az árokba borult egy gépkocsi Mélykúton, az 55-ös főút 64-es kilométerszelvényénél, a Rákóczi utcai szakaszon. A település önkéntes tűzoltói mellett a jánoshalmai önkormányzati tűzoltók is megérkeztek a helyszínre, áramtalanítják a járművet. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Árokba hajtott egy autó a 4-esen Monornál

Árokba borult egy gépkocsi Monor térségében, a 4-es főút Ország úti szakaszán, a 38-as kilométerszelvénynél. A járműben csak a vezetője utazott, aki ki tudott szállni. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanítják a kocsit.