Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A Szájer-ÜGY – Egy központilag elfuserált coming out

Mi a baj Szájerrel? Nem, nem az, hogy állítólag homoszexuális. Üzenem ezt annak a Fidesz-szimpatizáns ismerősömnek is, aki pár nappal ezelőtt egy Facebook-kommentben buzizott egy vidámat Homonnay Gergelyt emlegetve. Szájer József meleg, ez közbeszéd tárgya volt, amióta a politika színpadára lépett. Ettől még lehetne hiteles ember, de…

Egy 51 éves helyi férfi részegen hajtott az emberek közé a trieri sétálóutcán

444.hu
-
 Ma 20:18Külföld

Négy ember, köztük egy 9 hónapos gyerek halt meg. A német rendőrség nem feltételezi, hogy politikai oka lett volna a történteknek.

Koronavírus: ma egy éve, hogy elkezdődött a járvány

Blikk
-
 Ma 20:17Külföld

Épp egy évvel ezelőtt, 2019 december 1-jén kezdődött a koronavírus-járvány. Ekkor jelentkeztek koronavírusos tünetek az első betegnél a kínai Vuhanban.

Nem terrorista célzattal történt a trieri gázolás, de egy dolog már biztosnak tűnik

Liner
-
 Ma 20:11Külföld

Mint arról mi is beszámoltunk, halálos gázolás történt a Rajna-vidék-Pfalz tartományban található Trier városában, amelyben legalább négy ember életét vesztette, köztük egy 73 éves egy idősasszony és kilenc hónapos csecsemő.

Tűz keletkezett egy vasvári pincében

Tűz keletkezett egy lakóépület pincéjében Vasváron, a Semmelweis utcában. A tűzhöz a körmendi hivatásos és a vasvári önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik eloltották a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését. Az oltási munkálatok közben az egységek egy propánbutángáz-palackot kihoztak az ingatlanból.

Teljes terjedelmében ég egy hétvégi ház Miskolc-Diósgyőrben

Teljes terjedelmében ég egy körülbelül tizenöt négyzetméter alapterületű hétvégi ház Miskolc-Diósgyőrben, a Lyukóvölgyi úton. A tűzesethez a miskolci és a diósgyőri hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral oltják a lángokat.

Összeomlott az Arecibo obszervatórium egytányérú nagy rádióteleszkópja

A világ egyik legnagyobb egytányérú rádióteleszkópjáról van szó.

Egyszerre ejtené teherbe mindkét feleségét egy amerikai férfi

SzMo
-
 Ma 20:02Szex

A poliamor kapcsolatban élő férjnek már pontos terve is van a szülővé válásig tartó közös útra.

Egy év múlva lesz zenés, bábos, táncos A diótörő

Bama
-
 Ma 20:00Belföld

A Pannon Filharmonikusok, a Pécsi Balett és a Bóbita Bábszínház hagyományteremtő céllal állítja színpadra a Kodály Központban a nagy klasszikust, A diótörőt. Ám most már bizonyos, hogy csak egy év múlva karácsonykor.

Az igen: Tóth Andi alaposan kiosztotta az egyik rajongóját

Az énekesnő egy újabb villantós képet osztott meg az Instagaram-oldalán, ami nem mindenkinek tetszett. Tóth Andi ismét nem takargatta bomba alakját, inkább egy hasvillantós fotóval harangozta be hamarosan megjelenő új karácsonyi klipjét. Egyébként az új klipjében nem egyedül szerepel majd, több ismert zenész is látható mellette.…

Kigyulladt egy lakóház Debrecenben

Kigyulladt egy körülbelül huszonöt négyzetméter alapterületű lakóház Debrecenben, a Fenyőmag utcában. Az esethez a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral oltják a lángokat.

Baleset történt a 47-es főúton, egy kocsi az árokba borult

Közlekedési baleset történt a 47-es főút 32-33-as kilométerénél, ahol egy autó az árokba borult.

Egy svéd nő 28 évig tartotta fogságban fiát egy lakásban

Telex
-
 Ma 19:58Külföld

A férfit hetedikes korában vette ki az iskolából a most 70 éves nő, aki sérüléseket is okozott.

2021-re csúszott a steames Mechwarrior 5: Mercenaries

PlayDome
-
 Ma 19:51Gaming

Nem a fejlesztés halad rosszul, csak épp valami sokkal nagyobb jött közbe.