Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 33 hír

Schwarzeneggert össze kellett varrni az Emlékmás forgatásán

Mafab
-
  Tegnap 13:05 Film

Hiszed vagy sem, az eredeti Total Recall - Az emlékmás immár harminc éves. A sci-fi akciófilmet sokan Arnold Schwarzenegger egyik legjobbjának tartják, nem is érdemtelenül. Nemrégiben a Yahoo! Enterta

A tokenizáció terjedését segítő szervezethez csatlakozott a Nasdaq

Kripto Akadémia
-
  Tegnap 11:02 Gazdaság

A piac fejlődése töretlennek tűnik, egy nemrég alakult szervezet, az InterWork Alliance (IWA), ami a tokenizáció standardizációját, és általában elősegítését szolgálja igazán szép partnerkört épített már fel, köztük olyan nagy nevekkel, mint a NEO, a Microsoft, az Accenture, és sokan…

Fontos szerepben csatlakozott Evan Peters a WandaVision stábjához

Puliwood
-
  20.06.02 17:00 Film

A FOX égisze alatt Higányszált alakító színész nem búcsúzott még végleg el a Marvel produkcióktól.

Amerikai tüntetések: Arnold Schwarzeneggernek is van egy tanácsa

HVG
-
  20.06.01 19:10 Külföld

Kalifornia állam 38. kormányzója is elmondta véleményét az amerikai városokat több napja megbénító zavargásokkal. Szerinte valami nagyon nincs rendben az országban, s a bajokat csak összefogással lehet orvosolni.

A Bodyswaps csatlakozott a HTC Vive X katalizátor programjához

Technokrata
-
  20.06.01 19:06 Infotech

A Bodyswaps, a HR szempontból kiemelten fontos, puha készségekre fejlesztő VR tréning vállalat, ma bejelentette, hogy részt vesz a VIVE X projektben, ami a HTC globális, XR (Extended Reality vagy bővített valóság) elterjedését gyorsító programja. A Bodyswaps ezzel az XR egyik legaktívabb befektetési portfóliójához csatlakozik, amely több mint 100…

Schwarzenegger szerint valami nagyon rossz az amerikai rendszerben: megszólalt a zavargások kapcsán Kalifornia egy…

Blikk
-
  20.06.01 14:28 Külföld

Kalifornia egykori kormányzója, Arnold Schwarzenegger egy kisebb esszét írt, ahol a jelenleg Amerikában zajló tüntetésekről mondja el a véleményét. Lényegében leírja, hogy egyetért a tiltakozókkal, de emellett az erőszak minden formáját elveti, beleértve a gyújtogatásokat is.

Bundesliga: Sancho csatlakozott a Messi, Hazard, CR, Suárez négyeshez

NSO
-
  20.06.01 12:21 Foci

Remekelnek a fiatalok a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga), és most még csak nem is Erling Haalandról lesz szó, hanem Kai Havertzről és Jadon Sanchróról.

A nyíregyházi múzeum csatlakozott! – Digitális múzeumi órák a nemzeti összetartozás napján

A múzeumpedagógiai feladatokban irodalmi, történelmi, földrajzi és művészeti feladványok is lesznek majd, a diákok divatbemutatón ismerhetik meg a Kárpát-medence tájegységeinek viseleteit, de érdekességeket tudhatnak meg a „Vörös térképről”, amely az 1920-as trianoni béketárgyalásra készült.

Schwarzenegger is megszólalt az amerikai tüntetésekkel kapcsolatban: kemény véleménye van a történtekről

Noizz
-
  20.06.01 11:36 Külföld

Amerika szerte egy hete tüntetéseket tartanak a rendszerszintű rasszizmus miatt. Az események katalizátora George Floyd halála volt, aki rendőri intézkedés közben vesztette életét. Számos híresség mellett Arnold Schwarzenegger is elmondta véleményét a helyzetről.

Többek között a Sega és tucatnyi indie stúdió csatlakozott a Guerrilla Collective eseményhez

Game Channel
-
  20.06.01 09:56 Gaming

Minden jel arra utal, hogy egy pillanatig sem kell szomorkodnunk az E3 vagy a gamescom elmaradása miatt, hiszen egy vagon olyan online event lépett a helyükre, melyeken a legnagyobb csapatok is megmutatják aktuális alkotásaikat. Ide sorolható többek között a júniusi Guerrilla Collective esemény, melyről most kiderült, hogy ...

Schwarzenegger az erőszak ellen van, de egyetért a tiltakozókkal

Index
-
  20.06.01 08:49 Külföld

Egyenlőtlenség van az országban, ez ellen pedig tenni kell - írta a volt kormányzó-filmsztár.

30 éve pukkantak ki Schwarzenegger szemgolyóiéves Az emlékmás

Index
-
  20.05.31 23:49 Film

Brutális, erőszakos, és talán nem is igaz. Harminc éve mutatták be Schwarzenegger egyik legjobb filmjét, Az emlékmást, ami még ma is felér két nagy maflással.

Levette a sisakját és csatlakozott a tüntetőkhöz egy rendőr a társaival Michiganben

Blikk
-
  20.05.31 19:20 Külföld

A példás tettével azonnal elnyerte a tüntetők szimpátiáját a rendőr.

Több híresség is csatlakozott a George Floyd halála miatt tüntető tömeghez Amerikában

Többek között Emily Ratajkowski, Paris Jackson és a Mad Max sztárja, Courtney Eaton is utcára vonult. Erről pedig fotókat és videókat is posztoltak a közösségi oldalaikon.

Csatlakozott a SpaceX űrhajója a Nemzetközi Űrállomáshoz – videóval

A szerdai elhalasztott kilövés után szombaton sikerrel útra kelt a Crew Dragon, vasárnap fél ötkor pedig csatlakozott az űrállomáshoz.