Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A szövetségi kapitány szerint körülbelül 15 koronavírus-teszt lett pozitív az úszóknál

A szakember hozzátette, hogy nagyjából száz vizsgálatot végeztek el.

Orbán bejelentette az ingyenes parkolást, 20 százalékkal több lett az autós Budapesten

„A kormányzati operatív törzs tájékoztatóján hangzott el, hogy sajnos »sok lett az autó« Budapesten. Jó reggelt kívánok! A tisztifőorvos lényegében arra kérte a budapestieket, ne vegyék komolyan a miniszterelnök bejelentését, ne éljenek vele, mert az fokozza a járványveszélyt.

És így lettünk boldogok…

OLKT
-
  Ma 21:40 Vélemény

Rita Müller Lassan mondjuk, hogy a nagygéci Bözsi néni is megértse: nem mostanra, és nem egyhavi, hanem a jövő év elejére ígért egyheti nyugdíjat nekik a miniszterelnök. Ha majd újra dübörgünk lehet ebből még 14.havi is, persze csak ha nem a népnyúzó Gyurcsányra szavaztok. דניאל פטר Szánalmas, demagóg fideszes porhintés a 13.…

Norvégia – a magyarhoz hasonló intézkedésekkel – úrrá lett a koronavírus-járványon

Norvégiában sikerült úrrá lenni a Covid-19 járványon – jelentette ki Bent Höie norvég egészségügyi miniszter hétfőn Oslóban. Csendben jegyezzük meg: a norvég korlátozások eléggé hasonlítanak a magyar járványügyi védekezésben bevezetettekhez. 

Körülbelül 15 koronavírus-teszt lett pozitív a magyar úszóknál a szövetségi kapitány szerint

Nagyjából száz vizsgálatot végeztek el a válogatott sportolóin és a stábtagokon.

Reklám nélkül – Így lett szebb egy lengyel fürdőváros

Szabad Pécs
-
  Ma 21:00 Vélemény

“Levettem a hirdetéseket, mert a többiek is megszabadultak tőlük. Most újra felteszem őket, mert a többiek is ezt csinálják” – mondja egy kerti gépeket áruló Nałęczów-i kiskereskedő. Tíz évvel ezelőtt a Lublin melletti, gyógyfürdőjéről híres kisváros a közterületek észszerű használatáért folytatott küzdelem élharcosának számított. De hogyan…

A szövetségi kapitány szerint összesen „körülbelül” 15 úszó és edző koronavírustesztje lett pozitív

Sós Csaba szerint megsínyli a sport a vírus miatti leállást, de a magyar úszók nem fognak hátrányba kerülni nemzetközi szinten.

Sós Csaba: mintegy száz koronavírustesztet végeztek el, körülbelül 15 lett pozitív a magyar úszóknál

Blikk
-
  Ma 20:57 Sport

Sós Csaba, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya szerint a nemzeti csapat és a szakmai stáb tagjain elvégzett koronavírustesztek közül körülbelül 15 lett pozitív.

Az igazságügyi miniszter anyósa lett az Országos Bírósági Hivatal elnökhelyettese

Kinevezte Áder János köztársasági elnök az Országos Bírósági Hivatal (OBH) két új elnökhelyettesét, Csillám Katalint és Erőss Monikát. Megbízatásuk kedden, április 7-én kezdődik - írta a hvg.hu.

Nagykorú lett a Cottbus kapusának híres öngólja

Origo
-
  Ma 19:40 Foci

Ki ne emlékezne Tomislav Piplica bravúros fejesére?

Koronás lett az állatok királya – Ez a helyzet a budapesti állatkert nagymacskáival

Mégis terjed emberről állatra az új típusú koronavírus? A bronxi állatkert egyik dolgozója megfertőzött egy oroszlánt és négy tig­rist, Budapesten azonban már a járvány kirobbanása előtt is megfelelő óvintézkedéseket hoztak.

Pozitív lett a MOL Petrolkémia három dolgozójának a koronavírus tesztje

Boon
-
  Ma 19:00 Belföld

Minden „kritikus pozícióban” lévő munkavállalónál rendszeres koronavírus-szűrést biztosít a tiszaújvárosi társaság.

Karácsonynak nem lett igaza ! Nem lett „káosz és pokol” a fővárosban az ingyenes parkolástól

Heteken keresztül arra hivatkozott a főpolgármester, hogy azért nem vezeti be az ingyenes parkolást Budapesten, mert az szerinte káoszhoz vezetne és elfogynának a parkolóhelyek. Most, hogy a kormány az egész országban ingyenessé tette a parkolást Budapesten továbbra is sok a szabad parkolóhely, zűrzavarnak pedig nyoma sincs az…