Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 327 hír

Online választanak munkatársat a cégek Békésben

Beol
-
 Ma 19:59Belföld

A pandémiás helyzet sok helyen megváltoztatta a munkaerő-felvétel folyamatait, és ahol erre lehetőség volt, áttértek a személyes toborzásról, kiválasztásról a virtuális térben történő beszélgetésekre.

Karikó Katalint Szeged díszpolgárává választják

Az Egyesült Államokban élő professzor május 21-én veszi át a kitüntetést.

Szélhámosok vezetik az országot, amatőrök - mondja az országot korábban maffiaszerűen irányító Fico, aki új válasz…

Ezt nem más, mint a 8-9 százalékos támogatottsággal rendelkező Smer vezetője, Robert Fico jelentette be keddi sajtótájékoztatóján. Szerinte a szükséges 30 aláírás összegyűjtése nem jelent problémát. Hozzátette: a rendes ülésen a Smer-SD képviselői támogatni fogják a parlament hivatali idejének rövidítéséről szóló, Peter Pellegrini…

Kollégánk már megkapta: "A Pfizer helyett választottam a kínai oltást"

Az Euronews Abu-Dhabiban élő műsorvezetője, Pfizer vakcinát is kaphatott volna, de ő a kínai Sinopharm oltását választotta. Ebből rendelne Magyarország is egymillió dózíst.

Transznemű orvost választott Joe Biden egészségügyiminiszter-helyettesnek

A leendő amerikai elnök szerint Rachel Levine szakértelme szükséges ahhoz, hogy átvészeljék a járványt.

Még nagyobb merítésből választják majd ki a legjobb nemzetközi film Oscar-jelöltjeit

Sokkal izgalmasabbá válhat a verseny, amelybe Magyarország is nevezett.

A parlamenten kívüli pártok sem támogatják az előrehozott választást

A parlamenten kívüli pártok sem támogatják a Peter Pellegrini által kezdeményezett előrehozott választásokról szóló népszavazást.

Biden transznemű nőt választott helyettes egészségügyi titkárnak

A gyermekorvos végzettségű Rachel Levine Xavier Becerra munkatársa lesz a Biden-kormány Egészségügyi és Humánügyi Titkárságánál.

Felújítási támogatás: 10 kérdés, amire talán te sem tudtad eddig a választ

Hatalmas az érdeklődés az új otthonfelújítási támogatás iránt, így nem meglepő, hogy hozzánk is rengeteg olvasói levél érkezik az állami milliókkal kapcsolatban. Most újabb tíz kérdést válaszolunk meg a vonatkozó rendeletek és a támogatást odaítélő Magyar Államkincstár tájékoztatása alapján. Hitelfelvételhez a Pénzcentrum kalkulátorát ajánljuk.

A portugál orvosoknak választaniuk kell élet és halál között

ma7.sk
-
 Ma 15:43Külföld

A portugál kórházak szinte az összeomlás szélén állnak a koronavírusos betegek állandó növekedése folytán. Az egészségügyi intézményeket elárasztják a betegek, az orvosoknak pedig választaniuk kell, ki kaphat és ki nem mesterséges lélegeztetést.

Választásokra készül és az Ebesz segítségét kéri a belarusz ellenzék vezetője

Az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) közbenjárását kérte Szvjatlana Cihanovszkaja, hogy ő és mások visszatérhessenek hazájukba. A belarusz ellenzéki vezető a szomszédos Litvániába menekült a vitatott kimenetelű augusztusi elnökválasztások után.

Választásra készülve: Wintermantel Zsolt lehet a kormányoldal kerületi jelöltje

Budapesten megkezdte a felkészülést a jövő áprilisban esedékes parlamenti választásra a Fidesz - tudta meg a 24.hu.A lap információja szerint Újpesten nem indítják újra Zsigmond Barna Pált, aki legutóbb veszített ellenzéki riválisával, a DK-s Varju Lászlóval szemben. A jelöltségre a korábbi polgármester, Wintermantel Zsolt az esélyes…

Vízkereszt Oroszországban: Putyin elnök is a jeges merülést választotta

Oroszországban és Kelet-Európa nagy részén az ortodox hívek ma arra emlékeznek, hogy Jézus megkeresztelkedett a Jordán vizében.

Az Mkp kezdeményezésére tárgyalt a három párt, de továbbra sincs megegyezés az arányokban

A három magyar párt keddi tárgyalásán sem született áttörés.