Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 252 hír

Felfrissült a remek ár/érték arányú Fiat Tipo

HVG
-
  Ma 09:21 Autó-motor

A ráncfelvarrás egy új szabadidő-autó hangulatú kivitelt is magával hozott.

Mesés vagyonra tettek szert Kína aranyifjai a koronavírusnak köszönhetően

Portfolio
-
  Ma 09:01 Gazdaság

Kína leggazdagabb milliárdosainak vagyona idén a koronavírus okozta gazdasági megtorpanás ellenére is meghaladta a 223 milliárd dollárt. A leggazdagabb kínai fiatal egy 39 éves nő, akinek több mint 33 milliárd dollárnyi vagyona van – számol be a hírről a CNBC.

Végre vége: fesztiváli hangulat uralkodott Melbourne-ben a vesztegzár feloldása után

Véget ért szerdán Melbourne 112 napos zárlata, ami az időtartamát tekintve az egyik leghosszabb járványügyi zárlat volt a világon.

Bajnoki aranyak és sikeres rendezés a kecskeméti Junior Országos Bajnokságon

Hiros
-
  Ma 07:06 Szex

Kecskemét adott otthont a 2020. évi Junior Országos Bajnokságnak a Bóbis Gyula Sportcsarnokban. A Kecskeméti Te versenyzői sikeresen szerepeltek a két napos viadalon. 

Több mint háromszorosára nőtt a depressziósok aránya a COVID-19 miatt

“Az általános népesség depressziója a korábbi, nagy léptékű traumatikus események után legfeljebb megduplázódott... Ilyen volt például a szeptember 11-i terrortámadás, a Ebola-járvány vagy a polgári nyugtalanság Hongkongban."

Rárepültek a magyarok az aranytömbökre

Ősz elején ismét megugrott a befektetési célú aranytömb iránti kereslet a BÁV fiókhálózatában.

Ismét megugrott a kereslet a Báv aranytömbjei iránt

Feltöltött befektetési aranykészlettel várja az év utolsó hónapjait a BÁV. Erre szükség is van, mert az előzetes várakozások szerint az év végi időszakban fokozott érdeklődésre van kilátás a nemesfém iránt. Ennek első jelei már látszanak is, szeptemberben és októberben a vállalat kiemelkedő forgalmat regisztrált a fiókhálózatában. A vásárlási kedve

Rákaptak a magyarok az aranytömbökre

Ősz elején ismét megugrott a befektetési célú aranytömb iránti kereslet a BÁV fiókhálózatában: a forgalom szeptemberben és októberben is átlépte a 100 millió forintot. Ennél nagyobb kereslet csupán januárban és márciusban volt – tájékoztatta az MTI-t a BÁV Aukciósház és Záloghitel Zrt. (BÁV).

Grigorov doktorra emlékezik ma a népszerű böngésző nyitóoldala

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 22:24 Recept

Az „étkezős” képen egy férfi látható, aki mosolyogó arccal kostólgat valamilyen fehér ételt.

Aranyérmes a Bolyai váltója és az NLG diszkoszcsapata

Vaol
-
  Tegnap 20:13 Sport

Három dobogós helyet – két bajnoki címet és egy bronzérmet – szereztek a Vas megyeiek az atlétikai diákolimpia ügyességi és váltófutó-csapatbajnokságának országos döntőjében.

Los Angeles-i rövidfilm fesztiválon díjazták Cserhalmi Györgyöt és Dunai Tamást

A Végtelenben kettő című mindössze 15 perces alkotás 4 díjat hozott haza.

Pisztráng, mangalica és marha kapta idén az Aranyszalag tanúsítóvédjegyet

Infostart
-
  Tegnap 18:57 Belföld

Hoitsy György lillafüredi pisztrángja, a Harangod-Mag Kft. mangalicája és Zichy Mihály baranyai wagyu marhája kapta idén az Aranyszalag tanúsítóvédjegyet – mondta az Inforádiónak Molnár B. Tamás, a Magyar Gasztronómiai Egyesület elnöke.

Magyar csoda színesben: felújították az Aranycsapat 6:3-as győzelméről készült filmet

Indirekt
-
  Tegnap 17:55 Belföld

Végre igazán jó minőségben láthatjuk Puskás Öcsiék Wembley-ben aratott történelmi győzelmét. A Magyar Telekom újíttatta fel a londoni 6:3-ról szóló BBC-filmet. Az Aranycsapat 90 év után vette el az angolok hazai veretlenségét 1953. november 25-én. Akkor Magyarországon senki nem láthatta a mérkőzést, csak rádión közvetítették azt, de…

Egy kötetben az aranyhordós Pódiumestek kedves vendégei

Duol
-
  Tegnap 17:30 Kultúra

Dunaújváros Bővült a várostörténeti kiadványok köre, ezúttal a velünk élő nők mesélnek magukról. Szente Tünde Nőnek lenni jó! Pódiumest-sorozatának vendégei mellett további női portrékat olvashatnak a téma iránt érdeklődők. A kötet létrejöttéről árul el többet a szerző.

Az év befektetése az arany: a biztos menedék

KKV Magazin
-
  Tegnap 17:03 Gazdaság

Ahogy erősödik a koronavírus második hulláma és annak negativ gazdasági hatásai, úgy lesz egyre fontosabb szempont a biztonság. A befektetések közül például az arany tűnik az egyik mentsvárnak. Nem véletlen, hogy egyre többen vesznek aranyat. Legyen az ékszer, érme, vagy tömbarany.