Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 333 hír

A Bitcoin bányászata költséges, de meg sem közelíti az aranyét

Kripto Akadémia
-
  Ma 12:11 Gazdaság 

Az ázsiai LongHash készített tanulmányt arról, hogy mennyi igaz abból az urban legend-ből, miszerint a Bitcoin bányászat elképesztő erőforrásokat pazarol el arra, hogy virtuális érméket termeljen ki. Az arany teljes piaci kapitalizációja a LongHash adatai alapján 7.8 billió dollár, míg…

Vérzik, fáj, viszket? Mindenképpen aranyér kivizsgálás szükséges!

Napidoktor
-
  Ma 11:39 Egészség  Baranya

Az aranyérbetegség a leggyakoribb végbél környéki elváltozás. Az emberek többsége, főként az ötven év felettiek és a várandós nők, nem minden esetben fordulnak szakemberhez, mert kellemetlen számukra a probléma. Vannak esetek, amikor az orvosi vizsgálat és kezelés hasznos, néhány esetben elengedhetetlen.  Kérdéseinkre dr.…

Zamatra fel: hétvégén újra jön a fesztivál

Dehir
-
  Ma 11:36 Megyei 

Debrecen - A város legismertebb éttermei képviseltetik magukat gasztronómiai különlegességekkel, street food finomságokkal és a legízletesebb pálinkákkal.

Fesztivál két keréken: több száz rolleres lepi el Budapestet a hétvégén

Blikk
-
  Ma 10:18 Bulvár 

2018. szeptember 22-én, szombaton a rollereseknek rendeznek felvonulást Budapesten.

Aranyér: mi történik, ha nem fordulunk orvoshoz?

Vital
-
  Ma 08:15 Egészség  Baranya

Az aranyérbetegség a leggyakoribb végbél környéki elváltozás. Az emberek többsége, főként az ötven év felettiek és a várandós nők, nem minden esetben fordulnak szakemberhez, mert kellemetlen számukra a probléma.

Idén is vár a Pesti Broadway Fesztivál

SzínházOrg
-
  Ma 08:10 Kultúra 

A Pesti Broadway Fesztivált 2018-ban is megrendezi a Budapesti Operettszínház. Szeptember 21-én és 22-én, pénteken és szombaton várnak mindenkit a kétnapos örömünnepre, amelyet minden évben a Színházak Éjszakájával egy időben tartanak. A teátrum a Nagymező utcára kitelepült színpadon zajló programok mellett …

Nők vezetői székben: jó vezetői attitűd, a férfi-női arányok és a gazdasági kilátások

A felsővezetői optimizmus alapvető, de nőként nem könnyű - derült ki az Egyenlítő Alapítvány és a KPMG Női vezetők kerekasztal-beszélgetésén.

Több mint 150 ezer kicsapolt sör – a zenei fesztiválokat is bevette nyáron a Beerjet

BeerPorn
-
  Ma 07:09 Életmód 

A megszokott sörmennyiség többszörösét adják el a fesztiválokon azok a standok, ahol nem a szokásos sörcsapokkal, hanem a hat sört, hét másodperc alatt, tökéletesen csapoló Beerjettel szolgálják ki a vendégeket.

Szeptember 29-én Olvasás Éjszakája. Olvasásnépszerűsítő, az írott kultúra értékeit felmutató irodalmi és könyves feszti…

Van az évnek egy éjjele, amikor minden a könyvekről szól: ez az Olvasás Éjszakája. Írók, olvasók és könyvesek együtt hoznak létre egy más világot – kulturális programok kora estétől hajnalig, immáron 6. alkalommal. Az Olvasás Éjszakája egy olvasásnépszerűsítő, a nemzeti írott kultúra értékeit felmutató irodalmi és könyves fesztivál. Elsődleges…

Tihany - A szüreti fesztiválról és a virágos világverseny közelgő eredményhirdetéséről

Balatontipp
-
  Tegnap 23:49 Utazás 

Az idén sem volt oka a csalódásra azoknak, akik a tihanyi szüreti programot választották az ősz jó hangulatú köszöntésére.

Ez nem egy drága fesztivál

Utazónet
-
  Tegnap 22:11 Kultúra 

Néhány évi kényszerű szünet után ismét megrendezik az ország legnagyobb pörköltfőző fesztiválját szeptember 21-23. között Budapesten, a Népligetben. A rendezvény érdekessége, hogy 22-én, szombaton csatlakozik hozzá a Millenárison a Rockfesztivál is.

Strandröplabda: magyar arany- és bronzérem a bibionei „maratonon”

NSO
-
  Tegnap 19:17 Sport 

Remek magyar sikerekkel ért véget a hagyományos őszi Beach Volley Marathon az olaszországi Bibionéban: a női hármasok versenyében első lett Bálint Melinda, Háfra Dominika és Szabó Dorottya – a viadal története során először született magyar aranyérem –, míg a páros versenyszámban Lutter Eszter és Szombathelyi Szandra nyert…

Húszezer embert várnak a Villányi Vörösbor Fesztiválra

VG
-
  Tegnap 18:55 Gazdaság  Bor

Csaknem 30 pincészet és mintegy 50 kulturális, könnyűzenei program várja résztvevőket az idén négynaposra bővülő Villányi Vörösbor Fesztiválon.

Négynaposra bővül a Villányi Vörösbor Fesztivál

Igényes férfi
-
  Tegnap 18:28 Kultúra  Bor

Csaknem harminc pincészet és mintegy ötven program várja a Villányi Vörösbor Fesztivál résztvevőit.

Fliszár Károly aranyoklevelet kapott az ötvenéves osztálytalálkozó alkalmából

Zaol
-
  Tegnap 17:30 Megyei 

Ötven évvel ezelőtt tett érettségi vizsgát az esztergomi Temesvári Pelbárt Ferences Gimnáziumban Fliszár Károly főesperes, plébános. Ezt megünnepelendő, nemrég osztálytalálkozóra gyűlt össze a csapat, akik közül hárman is a papi hivatást választották.