Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 269 hír

3 hős kitiltási aránya is 50% felett

Esport 1
-
  Ma 08:58 Gaming

Három hős is 50% feletti kitiltási aránnyal büszkélkedhet.

Borkai a “Jóban, rosszban” szappanopera címét írta a családi képük alá, pedig az “Aranyélet” találóbb lett volna!

Borkai polgármester úr 2017-ben még gond nélkül mutogatta a vagyonnyilatkozatában árválkodó “egyetlen” házát a propagandasajtónak. Azt is mondta, hogy nincs kolbászból a kerítés és hogy a gyerekeinek milyen nehéz, hogy az apjuk a polgármester… Arról nem beszélt, hogy néhány évvel korábban, 2014 végén az akkor 22 éves lányának, Petrának…

Fiatal színészek mutatkoztak be a debreceni fesztiválon – fotókkal

Dehir
-
  Ma 08:45 Megyei

Debrecen – Katarzis, horror, kártyatrükk: legjobb előadásaikat hozták el a hazai diákszínjátszók a háromnapos rendezvényre.

L. L. Junior dallal emlékezik meg elhunyt kisfiáról

Az énekes jelenleg egy különleges számon dolgozik, amelyet Dávidka emlékére ír.

Olvasónk fotóin az Aranyoslapi forrás őszi arca

Zaol
-
  Ma 08:00 Megyei

Nézze meg őszi köntösében a zalaegerszegi kirándulóhelyet.

Magyar ökölvívó bajnoki arany, ezüst és bronz Vásárhelynek!

Vásárhely24
-
  Ma 07:33 Sport

A Junior Magyar Ökölvívó Bajnokság szinte nem is végződhetett volna jobban a Boxing Gym Vásárhelynek, a fényes érmeken túl még egy pontszerző pozíció is becsúszott.

Az egész falu együtt ünnepelt a fesztiválon, Galambokon ez a falunap

Zaol
-
  Ma 07:00 Megyei

Tizenkettedik alkalommal rendezték meg szombaton a faluban a község nagy ünnepét, a gesztenyenapot.

Páratlan arany ékszereket találtak

Páratlan arany ékszereket, főző edényeket és más értékes ókori tárgyakat találtak búvárrégészek Lord Elgin Kitera görög szigetnél 1802-ben elsüllyedt hajójának, a Mentornak a roncsában.

Őrizetbe vették a szibériai aranybánya vezetőit, ahol a végzetes gátszakadás történt

Halált okozó gondatlanság címén őrizetbe vették az orosz hatóságok annak a Krasznojarszki területen működő aranybányának a vezérigazgatóját, valamint két vezető munkatársát, amelynek területén szombat hajnalban gátszakadás történt - közölte vasárnap az Interfax hírügynökség.

Őrizetbe vették az elárasztott szibériai aranybánya vezetőit

Halált okozó gondatlanság címén őrizetbe vették az orosz hatóságok a bánya vezérigazgatóját, valamint két vezető munkatársát.

Őrizetbe vették az elárasztott szibériai aranybánya vezetőit

Halált okozó gondatlanság címén őrizetbe vették az orosz hatóságok a bánya vezérigazgatóját, valamint két vezető munkatársát.

Újabb DAC győzelem a MOL Arénában, ezúttal az Aranyosmarót ellen

Körkép
-
  Tegnap 20:07 Foci

Vida Máté és Divkovic góljával 2:1-re győzött a DAC hazai pályán az Aranyosmaróttal szemben. A sárga kékek ezzel továbbra is harmadikok a tabellán, előnyük már 8 pont a negyedik Nagyszombat előtt.   A teljesítmény alapján a DAC játéka helyenként tanácstalan volt, de a lényeg az otthon tartott három pont.   Íme, Vida

Szüreti fesztivál Balatonfüreden: „A jövő a borászokon múlik”

Veol
-
  Tegnap 20:00 Megyei

A szőlészeken és borászokon múlik, hogy milyen lesz Balatonfüred jövője, és milyen lesz a balatoni, illetve a füredi táj.

Jankovics Marcell és Gyulai Líviusz életműdíjas az Alexandre Trauner Art/Film Fesztiválon

Jankovics Marcell rajzfilmrendezőnek és Gyulai Líviusz grafikusművésznek ítélték oda a látványtervezők munkásságára fókuszáló szolnoki Alexandre Trauner Art/Film Fesztivál életműdíjait. A méltatás szerint Jankovics Marcell nemcsak rajzfilmrendezőként, illusztrátorként, hanem kultúrtörténészként is közismert, életműdíja nemcsak az animációs…