Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 199 hír

Káel Csaba: Nagy az érdeklődés a magyar film iránt a Berlinalén

A Berlinalén bemutatkozik a magyar filmszakma támogatására szervezett Nemzeti Filmintézet - mondta Káel Csaba.

Káel Csaba: Nagy az érdeklődés a magyar film iránt

Magyar versenyfilm nélkül is nagy az érdeklődés a magyar film iránt a 70. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon (Berlinale) és a szemlével párhuzamosan zajló filmipari vásáron.

Berlinale – Káel Csaba: nagy az érdeklődés a magyar film iránt

Magyar versenyfilm nélkül is nagy az érdeklődés a magyar film iránt a 70. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon (Berlinale) és a szemlével ...

Határozott irányváltás a francia politikában

Infostart
-
  Tegnap 19:05 Külföld

Az „iszlámista szeparatizmus” ellen hirdetett harcot kedden a francia államfő, aki ezzel kapcsolatosan több azonnali intézkedést is bejelentett. Elemzők szerint az elnöki diskurzusban előrelépést jelent, hogy Emmanuel Macron nyíltan kimondta: a radikális iszlámmal komoly gondok vannak.

A meleg férfiak nővé operálásával próbál megszabadulni Irán a homoszexualitástól

Humen
-
  Tegnap 17:21 Életmód

  Iránban meleg férfiak ezreit kényszerítik akaratuk ellenére ugyanolyan műtétekre, mint amiket a transznemű nők esetében végeznek nemi megerősítő műtétként. Mindezt azzal a céllal, hogy „megtisztítsák” az országot a homoszexualitástól. Az iszlám köztársaság 1987 óta elismeri a transzneműséget, és Thaiföld után ott végzik a legtöbb nemi…

Amikor a nap más irányból süt, a napraforgó mindig arra fordul.

OLKT
-
  Tegnap 17:19 Vélemény

  A hatalom sok embernek elveszi az eszét ! Ez màr olyan règen volt, a dagadt disznó, vagy nevezhetem kövèrnek, màr nem emlèkszik arra az időre! Akkoriban ott kellett nyalni, most màshol kell!!! A vègeredmèny ugyanaz, nyalni tudni kell. “1986-n, a jövőben bízva, beléptem a kommunista pártba. Életem legjobb döntése volt. Belül, mindig…

Hasznos iránytű a multimaszkoláshoz

Hírhatár
-
  Tegnap 16:42 Megyei

Hallottál már a multimaszkolás fogalmáról? Nyugi, maga az arcápoló rutin sokkal egyszerűbb lesz, mint amire az elnevezése utalhat. Nemcsak lehelet könnyen kivitelezhető, hanem roppant hasznos gyakorlatsorról van ugyanis szó, amivel eddig sosem tapasztalt gondoskodást adhatsz a bőrödnek.

Sokkal súlyosabb a koronavírus-járvány Iránban, mint ahogy azt eddig állították

Egy járványügyi szakember szerint már korábban bejutott a fertőzés az országba, és több lehet a beteg is, mint amennyiről a hivatalos jelentésben beszámolnak.

Brexit: új útleveleket bocsátanak ki márciustól

Napi
-
  Tegnap 16:01 Külföld

Márciusban kezdődik a hagyományos kék brit útlevelek kibocsátása Nagy-Britanniában - közölte szombaton a brit belügyminisztérium.

Húsz százalékkal is nőhet az elektromos hajók iránti kereslet az idén

hírbalaton
-
  Tegnap 15:18 Belföld

Mintegy 25 százalékkal növelte gyártókapacitást a hazai elektromos hajók piacát vezető Aqwia Kft., hogy meg tudjon felelni az e-hajók iránti rohamos kereslet-növekedésnek. A Wia hajókat késztő balatonfűzfői gyár jövőre is hasonló mértékű bővítést tervez. Várakozásaik szerint idén 15-20 százalék körüli mértékben nőhet az elektromos hajók piaca…

A Forradalmi Gárda jelöltjei vezetnek az iráni parlamenti választáson

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 15:08 KülföldIrán

A jelöltállítás korlátozását követően a várakozásoknak megfelelőlen a Forradalmi Gárdával kapcsolatban álló jelöltek vezettek szombaton Teheránban és más városokban a péntek parlamenti választás után.

A Forradalmi Gárda jelöltjei vezetnek az iráni parlamenti választáson

Parameter
-
  Tegnap 14:48 Külföld

Egy belügyminisztériumi vezető szerint a hadsereg elitegységével, a Forradalmi Gárdával kapcsolatos listák vezettek a fővárosban. A keményvonalasok a Reuters brit hírügynökség számításai szerint eddig 83 helyet szereztek a törvényhozásban. Iszmail Muszávi, a belügyminisztérium alá rendelt Választási Bizottság szóvivője szerint…

Iráni választások: komoly próbatétel a keményvonalasoknak

ATV
-
  Tegnap 13:42 Külföld

A jelöltállítás korlátozását követően a várakozásoknak megfelelően a Forradalmi Gárdával kapcsolatban álló jelöltek vezettek szombaton Teheránban és más városokban a péntek parlamenti választás után.

Csökken a bizalom a kijevi vezetés iránt

Fél év alatt háromszorosára nőtt azoknak a száma Ukrajnában, akik úgy gondolják, hogy rossz irányba fejlődnek a dolgok az országban.

A Forradalmi Gárda jelöltjei vezetnek az iráni parlamenti választáson

HírTV
-
  Tegnap 12:49 Külföld

A 88 vallási vezetőből álló testület feladata Irán legfelsőbb politikai és vallási vezetőjének a kiválasztása.