Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

Áprilisig dönthetnek az orvosok

Levélben válaszolt Pintér Sándor belügyminiszter az orvosoknak.

2021 áprilisától robotokra bízzák a buszok töltését

A legtöbb elektromos busznak elég éjszaka töltődni, de kellemetlen, ha elfelejtik bedugni. A teljes anyag 2021 áprilisától robotokra bízzák a buszok töltését címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

Április 1-jéig dönthetnek az orvosok az új munkaszerződés aláírásáról (Frissítve: Pintér levele)

Április 1-jéig kell nyilatkozniuk az orvosoknak arról, hogy elfogadják-e az új jogviszonyról szóló törvény szerinti szerződésüket, ám eddig az időpontig is az új bértábla szerint kapják a fizetésüket – jelentette be Gulyás Gergely.

Súlyemelés: április 3. és 11. között lesz a moszkvai Eb

NSO
-
 20.11.25 11:37Sport

A koronavírus-járvány miatt többször is elhalasztott idei súlyemelő Európa-bajnokságot jövő tavasszal, április 3-11-én rendezik meg Moszkvában.

Öt nagy autókölcsönző húzta le a rolót Ukrajnában a koronavírus járvány miatt

KárpátHír
-
 20.11.24 14:02Határtalan

A karantén intézkedések márciusi bevezetése óta öt autókölcsönző cég hagyta

Ahelyett, hogy segítene, inkább lehúzza az embereket az ellenzék

Míg a kormány több fronton védi a gazdaságot, segít az embereknek a hitelmoratóriummal, ingyenes parkolással, áfacsökkentéssel, addig az ellenzéki önkormányzatok keményen sarcolnak a járvány kellős közepén. Többek között lakbéremeléssel, adóemeléssel és más megszorításokkal.

Ezek a boltok húzták le a rolót a járvány alatt: sokan nem is fognak már kinyitni

A piaci nehézségek ellenére a boltok számának csökkenése nem ugrott meg 2020 első félévében a korábbiakhoz képest. Az értékesítőhelyek száma ugyan csökkent 1580 bolttal, de volt már ennél több is. Igaz, ezen belül iparcikkes boltból

Drámaian romlott az üzleti szféra bizalmi indexe, az áprilisihoz hasonló szinten áll

SzMo
-
 20.11.23 10:57Gazdaság

A fogyasztói várakozások minimálisan javultak, míg az üzleti szféra csak tavasszal volt ennyire pesszimista - közölte a GKI Gazdaságkutató. A legbrutálisabb romlás a szolgáltató szektorban következett be.

Iszonyú pesszimisták a magyar cégek: áprilisban látták ilyen sötéten utoljára a jövőt

Pénzcentrum
-
 20.11.23 05:02Gazdaság

A GKI konjunktúraindexe novemberben nagyot esett, nyár eleji szintje alá csökkent. A GKI Gazdaságkutató által, az EU támogatásával készített felmérés szerint ez az üzleti várakozások zuhanásának következménye. A fogyasztói bizalmi