Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 387 hír

Spanyolországban tovább javultak a járványügyi mutatók

Spanyolországban tovább javultak a koronavírus-járvány mutatói a hétvégén; hétfőre 275-re csökkent a százezer lakosra vetített átlagos esetszám, amely pénteken még 307, a hónap elején pedig 525 volt. A tartományok közül Kasztília és Leónban a legmagasabb a fertőzöttek aránya, százezer emberből 431-en igazoltan koronavírusosak. Továbbra…

Spanyolországban is javultak a járványügyi mutatók a hétvégén

Ennek ellenére továbbra sem enyhítenek a szigorításokon.

10 Xiaomi termék akcióban a Tomtop oldaláról

NapiDroid
-
 Tegnap 21:00Mobiltech

Ha mondjuk visszatekintünk az elmúlt 7-8 évre, eszünkbe juthat, mekkora bizalmatlanság fogadta a kínai gyártók műszaki cikkeit, telefonokat és más hasonlókat is beleértve. Nem mondjuk, hogy az előítélet teljesen alaptalan volt akkoriban, ám azóta az ázsiai vállalatok hatalmas utat jártak be, közülük is kiemelkedő a Xiaomi pályája. A cég szinte…

Életet mentett az Apple Watch

Egy 25 éves amerikai férfi okosórájának köszönheti az életét. Az Apple Watch még időben értesítette, hogy gond van a pulzusával, így orvoshoz fordult, aki életmentő beavatkozást hajtottak végre.

Már januárban bemutásra kerülhet a Xiaomi Mi 11 (duó)?

Xiaomilife
-
 Tegnap 19:22Mobiltech

Úgy fest, hogy koronavírus ide vagy oda, néhány gyártó igen hamar elindítja majd a harcot a felső kategóriában. A hírek szerint a Samsung már januárban leleplezi a Galaxy S21 termékcsaládját, a OnePlus pedig a 9-es modelljét április helyett már márciusban bemutatja majd. A buliból pedig úgy fest, a Xiaomi sem szeretne kimaradni. Mi 11…

Jelentősen nőtt az OPUS GLOBAL eredményességi mutatója

Több mint 9 milliárd forintos üzemi eredménnyel zárta konszolidált szinten az idei háromnegyedéves időszakot a cégcsoport.

Megérkezett az Android 11 a Xiaomi egyik népszerű mobiljára

Egy itthon is igen közkedvelt Xiaomi/Poco mobilra érkezett meg az Android 11 rendszer stabil, végleges verziója. A Xiaomi még júliusban ígéretet tett arra vonatkozóan, hogy az Android 11 rendszert minél előbb eljuttatja a Poco mobilokra, legfőképp az idei zászlóshajóra, a Poco F2 Pro-ra. Végül beváltotta ígéretét a kínai cég, igaz, csaknem fél év t

662 magyar kistelepülés kapott összesen hétmilliárd forintot – mutatjuk a listát

Magro
-
 Tegnap 18:47Gazdaság

A Miniszterelnökség 16 korábbi felhívás esetében hirdetett a tartaléklistára került pályázók közül új nyerteseket a Magyar Falu Programban. A kormányzat 662 kistelepülésnek nyújt közel hétmilliárd forint további támogatást a tartalékkeret terhére.

Mutatjuk hány fertőzött van Nagykanizsán!

Zaol
-
 Tegnap 18:26Megyei

A város polgármestere, Balogh László friss közleményt adott ki a közösségi oldalán,

Az olasz hatóság 10 millió euróra büntette az Apple-t a iPhone vízállóságával kapcsolatos fals állításai miatt

HUP
-
 Tegnap 18:11Infotech

Italy's Antitrust Authority has fined #Apple 10M euros for what it deems to be false water resistance claims in #iPhone marketing.

Jelentősen nőtt az Opus Global eredményességi mutatója

A cég több mint 9 milliárd forintos üzemi eredménnyel zárta konszolidált szinten az idei háromnegyedéves időszakot.

Erdélyi kutatás mutat rá, hol esett vissza a gazdasági mobilitás a leginkább

Mandiner
-
 Tegnap 17:30Vélemény

Egy pénteken közölt elemzés szerint a koronavírus-járvány Kolozs és Temes megyében jobban, Partiumban és Székelyföldön kevésbé csökkentette a gazdasági mobilitást. A helyi gazdaságok eltérő szerkezete a mögöttes ok.

CEU-rektor: Demeter szavaiban mutatkozik meg a rezsim valódi természete

HVG
-
 Tegnap 17:06Belföld

Michael Ignatieff szerint Demeter Szilárd nem méltó arra, hogy közhivatalt töltsön be Magyarországon szombati írása után.

Isteni játékmenet videókon mutatja meg újra magát az Immortals Fenyx Rising!

Metabro
-
 Tegnap 17:00Gaming

Bízunk benne, hogy a francia kiadó egy nagyot fog vele gurítani.

Csökkenést mutatnak a Covid esetszámok Amerikában

ProfitLine
-
 Tegnap 17:00Gazdaság

A legfertőzöttebb államokban, köztük North és South Dakota-ban, Wyoming-ban, Montana-ban, Wisconsin-ban, és Iowa-ban is már több hete csökkenésnek indult a napi új koronavírusos fertőzöttek száma.