Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 339 hír

Monitorok az olcsótól a legdrágábbig – Karácsony előtti körképpel jelentkezünk

iPON!
-
 Ma 06:02Infotech

Igyekeztünk a lehető legtöbb igényt figyelembe véve összeállítani legfrissebb írásunkat, ami a monitorválasztáshoz nyújt egy kis segítséget.

Deutsch Tamás: Szánalmas cicaharc, amit az Európai Parlament csinál

A politikus szerint mások akarják megmondani nekünk, hogyan is alakítsuk az életünket.

A Gödöllői Királyi Kastély is csatlakozott az Európai Hulladékcsökkentési Héthez

Az intézmény online vetítésekkel, kézműves foglalkozásokkal és a témába vágó előadással készül a hulladékcsökkentés iránt érdeklődő közönségnek.

Egész decemberben ingyen nézhetjük az ArteKino európai fesztiválfilmjeit

December 1-jén indul az ArteKino online filmfesztivál ötödik évada, melynek filmjei 45 országban lesznek elérhetőek, a filmek megtekintése pedig ingyenes lesz.

Vegyes reakciókat kapott az európai sípályák bezárására vonatkozó olasz javaslat

Propeller
-
 Tegnap 21:37Külföld

Egymástól eltérően reagált kedden Németország és Ausztria arra az olasz javaslatra, hogy az év végi ünnepek idejére zárják le a sípályákat az EU-ban, enyhítendő a koronavírus-járvány terjedését. A sípályák jelenleg Európa nagy részében zárva tartanak, köztük Olaszországban, Ausztriában, Szlovéniában, Franciaországban és…

Európai Parlament: a lakhatáshoz való jog alapvető emberi jog

Az európai uniós tagállamoknak meg kell szüntetniük a hajléktalanság büntethetőségét.

Tőzsde – Erős zárás az európai tőzsdéken

Indexemelkedéssel zártak kedden az európai értékpapírpiacok. Az árfolyamok a koronavírus-ellenes oltóanyagtól remélt gazdasági talpra állásnak és a zökkenőmentes amerikai hatalomátadás kilátásának köszönhetően erősödtek kedden világszerte. Az Ftse EuroFirst 300 páneurópai index 0,87 százalék, a Stoxx Europe 600 index 0,84…

Brexit: 100 milliárd eurós kiesést okozna az európai autóiparnak a megállapodás elmaradása

A brit autóipar legnagyobb szakmai szervezete szerint az évtized közepéig a brit autógyáraknak több mint 50 milliárd font, a teljes európai autóipari ágazatnak több mint 100 milliárd euró termeléskiesést okozhat, ha nem születik megállapodás az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kereskedelmi kapcsolatrendszeréről.

Trócsányi: Az Európai Parlamentnek a realitások talaján állva a polgárok érdekeit kell szolgálnia

A képviselő szerint európai választások értékeléséről szóló jelentés olyan ideológiai állásfoglalásokat tesz, amely a tagállamok rovására egyfajta föderatív Európa előtt kíván megágyazni.

Európai Bizottság: segíteni kell a bevándorlók befogadását

A következő években még több migránsra lesz szükség, ugyanis Európának hamarosan munkaerőre lesz szüksége -közölték.

Megújult a Toyota európai zászlóshajója

Kecsesebb, mégis dinamikusabb formatervvel, átdolgozott digitális tartalommal és kezelőfelülettel, valamint fejlett vezetőtámogató funkciókkal folytatja európai pályafutását a Toyota Camry Hybrid.

Egyre több európai nyérctenyészetet ér el a koronavírus-járvány

Lengyelországból is igazolt eseteket jelentettek, miután Európa másik nyolc államában is találtak már koronavírusos nyérceket. A kórokozó egy olyan mutációja terjed az értékes rágcsálók között, amely az emberre is veszélyes.