Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Itt vannak a nap legfontosabb gyorsjelentései

Portfolio
-
  Ma 11:55 Gazdaság

Tovább dübörög a második negyedéves vállalati gyorsjelentési szezon, csütörtökön főleg az európai vállalatok vannak a fókuszban, többek között az Adidas, a Lufthansa, és a Siemens is most tette közzé legfrissebb számait, amelyekből összeállítottunk egy összefoglalót.

Hogy lehet ilyen tökéletes alakja Cindy Pradónak, ha imádja a tésztát és a bort?

Life
-
  Ma 11:55 Életmód

Hogy lehet ilyen tökéletes alakja Cindy Pradónak, ha imádja a tésztát és a bort?

A fertőző betegségeket hordozó állatoknak kedvez az, hogy az ember átalakítja a természetet

Azok az állatok maradnak az ember lakta területek közelében, amelyek nagyobb valószínűséggel hordoznak az emberre is veszélyes fertőző betegségeket.

Nyíregyházán meg lesz tartva a Vidor Fesztivál, de mégis hogyan?

Ez a lényeg
-
  Ma 11:51 Vélemény

És ez egyébként jó vagy rossz hír a jelenlegi helzetben?

“Észrevettem, hogy nem halt meg, hanem egyre jobban növekszik a vállalkozás” – videóinterjú a bükki füvesember lán…

Életforma
-
  Ma 11:48 Életmód

A "bükki füvesember", Szabó Gyuri bácsi egy időben egyszemélyes intézmény volt. Szedte, válogatta, szárította a gyógyhatású növényeket gyomorbántalomra, magas vérnyomásra, vesére, prosztatára, és még sok minden másra. Ahhoz azonban, hogy a kezdeményezés egy jól működő vállalkozássá fejlődjön lánya, Lopes-Szabó…

Bálint Gabriella: 4 hónapnyi tartalékunk van, ha jön a második hullám

A Kapcsolat Központ főigazgatója, a Kovács-Küry Idősek Otthonának vezetője a Rádió7 csütörtöki műsorában elmondta, bár most enyhülések vannak, és remélik, nem lesz 2. hulláma a koronavírusnak, ők felkészültek. 4 hónapnyi tartalékuk van őszre védőfelszerelésekből, fertőtlenítő szerekből.

A Balatonon nyaralna, de még nem foglalt szállást? Akkor lehet, hogy van egy rossz hírünk

Idén nyáron is abszolút sláger a Balaton: a főszezonban a belföldi foglalások 34 százaléka szól ide, így nagyjából 12 százalékpontot nőtt az átlagos foglalási érték az előző évhez képest a Szállás.hu legfrissebb adatai szerint.

Jobb internetkapcsolaton dolgozik a Telekom, sokkot okozhat a tőkepiacon az oltás

Esnek az európai tőzsdeindexek, de a német és a magyar index még tartja magát. Ismét hatalmas mennyiségű gyorsjelentés jött, a magyar brókercégek enyhén negatív meglepetésnek tartják a Magyar Telekom számait. Határozottan gyengül a forint, tart az arany és az ezüst menetelése. A TikTok Európában is meg akarja vetni a lábát. Az oltás…

Történelmet írt a Halhatatlan gárda azzal, hogy a stáb 85 százaléka nő volt

Mafab
-
  Ma 11:29 Film

Hogy A halhatatlan gárda jó film-e vagy sem, azon sokáig lehet vitatkozni. Azt viszont nem lehet tőle elvitatni, hogy elég nagy visszhangot váltott ki, és a Netflix egyik legnézettebb saját gyártású f

Olyan lusta élőlényt találtak, hogy a lajhár semmi hozzá képest

Index
-
  Ma 11:29 Tudomány

Az energiaszintjük alacsonyabb, mint amiről azt gondolták, hogy az élet minimuma lenne.

Tanévkezdés – egy kicsit másképp, bár nem tudjuk hogyan

Néhány hét múlva több tízezer diák tér vissza az iskola padjaiba. Az elmúlt időszakban azonban megnövekedett a koronavírus-fertőzöttek száma. A Nový Čas hírportál az oktatásügyi miniszternél arról érdeklődött, hogy a minisztérium hogy készül az iskolanyitásra.

Már látszik a foglalásokból: idén is a Balaton a Riviéra

A belföldi foglalások harmada a balatoni régióba szól a főszezonban – a Szállás.hu adatai szerint.

„Ha munka van, minden van” – a kormány a fesztiválokat és a klubokat is megmentené

Több mint kétmilliárd forintos támogatást nyújt a kormány a zeneipar háttérembereinek, koncerthelyszíneknek és fesztiváloknak.

Szülés közben történt a bejrúti robbanás, az apa felvette a sokkoló jelenetet

Emmanuelle szülését készítettek elő épp az orvosok a bejrúti Szent György-kórházban, amikor a libanoni fővárost megrázta a hatalmas, több mint 130 halálos áldozatott követelő kikötői robbanás.