Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 185 hír

Megvan, mikor jön a Willy Wonka-előzményfilm a mozikba: Ezeket a színészeket nézték ki a főszerepre, és az előző vált…

IGN
-
 Ma 20:06Film

A nagysikerű ifjúsági regényből Gene Wilder és Johnny Depp főszereplésével készült film, amelyek más-más okból kifolyólag voltak emlékezetesek, ám az új változat ellen sokan tiltakoznak az állítólagos szereposztás miatt.

Gyilkosság történt a 9. kerületben: a halálra szúrt férfi édesanyja összeomlott, az indulatos rokonok az utcán gyülekezn…

Gyilkosság történt a 9. kerületben. Egy 19 éves férfit szúrt halálra egy 20 éves férfi. Az áldozat édesanyja összeomlott, a rokonok nagyon dühösek. FRISSÍTÉS! A Magyar Hang helyszíni tudósítója szerint a támadás után „a Haller és a Telepy utca sarkán lincshangulat alakult ki”, és legalább ötven rendőrt és mentőst láttak. Azt írják, a rendőrök egy r

Halálra késeltek egy fiatalt a IX. kerületben – az áldozat édesanyja az utcán zokog – 18+ – frissítve

Rengeteg rendőr van kint, az áldozat édesanyja az utcán zokog, látszólag képtelen felfogni a történteket.

Bíróságon támadták meg a Médiatanács Budapest 92,9 MHz-es frekvenciapályázatát

A médiatörvény előírásának megfelelve felfüggesztette a Budapest 92,9 MHz frekvencia pályázati eljárását a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (Nmhh) Médiatanácsa e heti ülésén, miután közigazgatási per iránti keresetet nyújtottak be az alakilag érvénytelen ajánlatokat benyújtó vállalkozások. A grémium bírságot rótt ki a Rádió Szentendre…

Az utcán égette kocsija alkatrészeit egy férfi Ercsiben

Hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett miatt indult eljárás a Gárdonyi Rendőrkapitányságon.

„Miközben rakom fel a képeket, folyamatosan sírok” – Vajna Tímea két éve meghalt férjére emlékezik

Az özvegynek nagyon hiányzik Andy Vajna, elmondása szerint „szenvedélyesen szerették egymást és igazi lelki társak voltak”.

Lecsaptak a zsaruk az új pszichoaktív szert terjesztő drogdílerre Miskolcon: ez vár most rá

A miskolci nyomozók egy férfit vettek őrizetbe, mert pszichoaktív anyaggal kereskedett.

Beiktatták Joe Bident: mire számíthat tőle a világ és Magyarország a következő években?

A migránskaravánok már elindultak az Egyesült Államok felé. Biden első intézkedései miatt milliók veszíthetik el állásukat, még Kanadával is konfliktusba kerülhet. Európában a radikális baloldal aggresszív támogatására számíthatunk.

Rajtaütés a Szerencs utcánál, az autópályán: sorozatbetörőkre csaptak le a rendőrök

A betörők, kihasználva, hogy a sötétben nehezebb észrevenni őket, a házak oldalán bemásztak a földszinti vagy az első, második emeleti erkélyes lakásokba, majd az ajtót felfeszítve, illetve az ablakot betörve jutottak be az ingatlanokba. Az ellenőrzött információk alapján a rendőrök azonosítottak egy autót, ami a bűncselekmények helyszínén…

Múzeum nyílt Brodszkij emlékére

Euronews
-
 Ma 13:58Kultúra

A szentpétervári kiállításon olyan installációk is láthatók, amelyek közvetlenül a Nobel-díjas költő-esszéíró emigrálása után készült fényképek alapján készültek.

24.hu: Beismerte bűnösségét a Mester utcánál késelő férfi

A Budai Központi Kerületi bíróság elrendelte a támadó letartóztatását.

Felnőtt tartalmakkal támadták a Nemzeti Színház angol honlapját

A Nemzeti Színház sajtóközleményt adott ki a támadásról, ebben azt írják, hogy tegnap este külső támadás érte a Nemzeti Színház honlapját, „amelynek angol verzióján idegen szerzőtől származó cikkek jelentek meg”

Nyílt levél a nőnek, akinek összetört a szíve

NLC
-
 Ma 11:46Életmód

Üzenet minden nőnek, aki valaha állt már összetört szívvel és lélekkel, nem azért, mert szakítottak vele, hanem mert hitt a szerelemben, de kiderült, hogy illúzió volt csupán.