Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Drónszabályozó technológia a Vodafone-tól

Mediainfo
-
  Tegnap 10:25 Gazdaság

A Vodafone a világon elsőként mutatta be, hogy a mobiltechnológia révén miként lehetséges szigorú ellenőrzés alatt tartani és megakadályozni a drónok berepülését különféle ideiglenesen őrzött területre.

Meseszép, virágos manikűr a szezon újdonsága: el sem hiszed, mi inspirálta

Retikül
-
  19.07.14 19:00 Divat

Ha egyszer eljut az ember manikűröshöz, érdemes kicsit komolyabbra venni a figurát, és elfelejteni a szép, ám egyhangú, monokróm lakkot. Mára számos minta és díszítés közül válogathatsz, úgyhogy a kísérletezésnek eljött az ideje! 2019 határozottan a változatosság és az eszméletlen ötletek éve, amit mi sem bizonyít jobban, mint a következő…

A Frida Kahlo által inspirált sminkkollekció csak dühöt váltott ki a rajongókból

ContextUs
-
  19.07.11 14:45 Kultúra

Frida Kahlo valószínűleg nem adta volna az arcát az Ulta Beauty termékéhez, tekintettel a hagyományos szépségideálok és a kapitalizmus iránti ellenérzéseire.

Olvasztott fémek inspirálta magyar luxuspermet

marie claire
-
  19.07.11 14:00 Divat

A fémek és az ásványok mindig is fontos részét képezték az Omorovicza történetnek. A tomboló hőségre, és a nyári napsugarakra felkészülve a márka frissítő Magyar Királynő permeteit három lenyűgöző outfitbe öltöztette, mindezt úti méretben tálalva.

Stella McCartney új kollekcióját a Beatles inspirálta

Elle
-
  19.07.11 12:28 Divat

50 éves a Yellow Submarine

Roma: mitológiai isten inspirálta a klub új mezét – kép

NSO
-
  19.07.11 10:37 Foci

Bemutatta új idegenbeli szerelését az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma. A nike.com híre szerint a fővárosi együttes mezét Jupiter, a római mitológiában a legfőbb, a villám és a mennydörgés istene inspirálta.