Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az ovik, sulik bezárnak, ügyelet sem lesz: így tudod az étkezést megrendelni!

Az Emberi Erőforrások Minisztere az óvodákban, általános iskolákban március 8-tól rendkívüli szünetet rendelt el. A rendkívüli szünet utáni első tanítási nap/munkanap 2021. április 7.A rendelet szerint minden intézmény zárva tart, ügyeletet sem tudnak biztosítani.A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő gyermekek a napi egyszeri,…

A Madách Színház egyik színésze aluljáróban zenél, az így szerzett pénzből fizeti albérletét

Velvet
-
 Ma 08:12Színes

Lőrincz Sándor napi kétszer megy le az aluljáróba zenélni. Szerinte akár többet is össze tud énekelni, mint amennyit egy tanár megkeres.

Kertvárosi lomtalanítás: így pakolhatjátok ki a lomokat!

A tavalyi gyűjtőpontos lomtalanitás után idén újra a régi rend szerint lomtalaníthatunk. Az önkormányzat megegyezett az FKF-fel, így a Kertvárosban március 16. és 30. között tartják a lomtalanítást.Íme a lomok kipakolásának időpontjai:Jelentős változás, hogy Karácsony Gergely főpolgármester döntésének következtében a veszélyes…

Így néz ki belülről a leomlott genovai híd utódja

HVG
-
 Ma 07:55Gazdaság

2018. augusztus 14-én omlott le a genovai Morandi-autópályahíd, 43 áldozatot követelve. A helyén felépült, Renzi Piano tervezte San Giorgio-hidat - amelyet már tavaly augusztusban átadtak - most belülről is megmutatták az újságíróknak.

Így tisztítsd az elektromos grill- és melegszendvicssütőt: egyszerű, bevált módszert mutatunk

Só&Bors
-
 Ma 07:50Recept

Érdemes jobb minőségű elektromos grillsütőre beruházni, amelyben melegszendvics és panini is sülhet, a sokoldalú sütő egy életre hű társad lesz, ha megfelelően vigyázol rá.

Így osztják meg a ház körüli teendőket a magyar párok

A nemek közti egyenlőség az otthonokban kezdődik - derül ki az Ikea kutatásából.

Így néz ki egy 0 csillagos törésteszt napjainkban

Nem büszkélkedhet eredményével a Mitsubishi Express, mely a minősítő szervezet első “csillagmentes” eredményét produkálta.

Egy jurtában nem csak lakni lehet: így lett pazar terápiás helyszín a városszéli erdei farm

Alig egy kőhajításnyira vagyunk Szombathely belvárosától, mégis, mintha mérföldekre lennénk a várostól. Idillibb munkahelyet elképzelni sem lehet: egy mező közepén üldögélünk, mellettünk a karámban Vattacukor, a póniló legel. Az alig egyéves birtokon mintha állna az idő, csicseregnek a madarak, törpekecskék kergetőznek, és a farm…

Megszólalt Fekete Dávid elhagyott felesége

Regina úgy érzi, hogy Fekete Dávid ország-világ előtt porig alázta azzal, hogy a Facebookon jelentette be a válásukat.

Megszólalt Fekete Dávid elhagyott felesége

Regina úgy érzi, hogy Fekete Dávid ország-világ előtt porig alázta azzal, hogy a Facebookon jelentette be a válásukat.

Így befolyásolta a terrorizmust a pandémia

24.hu
-
 Ma 07:00Külföld

A trendek romlanak, amelynek egyik magyarázata, hogy a pandémia kevésbé érinti negatívan a terrorszervezeteket, mint a hatóságokat.