Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 255 hír

Baloldali elemző a Szájer-ügyről: Miért pont most?

Pulai András, a Publicus Intézet elemzője szerint felmerül a kérdés, hogy miért most derült ez ki.

Messi miért nem kötheti meg Maradona cipőfűzőjét?

Index
-
 Ma 20:56Foci

Argentínában nagyra becsülik őket, de nem kérdés, ki áll az első helyen az emberek szívében.

Miért volt a budai Várban palotája a luxusórák párizsi királyának?

A dolog Almásy Jacqueline grófnőnek köszönhető, aki nemcsak szépségével, hanem házasságával is emelte a tétet a két háború közötti arisztokrata körökben.

Videó: Jack Black Pókember-jelmezben riszálja a hátsóját, mert miért ne

IGN
-
 Ma 18:12Film

Mi pedig cikket írunk belőle, mert miért ne. A komikus legutóbbi filmje a 2019-es Jumanji: A következő szint volt, de azért ez sem rossz alakítás tőle.

Pulai András a Szájer-ügyről: Miért pont most?

Ha sok fontos ember van ott, miért csak a Fidesz legfontosabb EU politikusa lett (eddig) körülírva? – tette fel a kérdést a Publicisu Intézet elemzője.

Szoktál borozni? Akkor ezentúl dobj kenyeret a poharadba, eláruljuk miért

Blikk
-
 Ma 18:02Otthon

Ősszel és télen még azok is szeretnek borozni, akik igazából nem túl nagy borosok, vagy legalább is nem túl gyakran isznak ilyen italt.

Mikor és miért lehet veszélyes kutyáink altatása?

Feol
-
 Ma 17:30Állatvilág

Kutyáink életében előforduló egészségügyi beavatkozás során sok gazdiban kelt félelmet a műtéthez szükséges altatás. Lorászkó Gábor kisállat-gyógyász állatorvos segít tisztábban látni, mennyi mindenre figyelnek kedvenceink kezelőorvosai, annak érdekében, hogy semmi baj ne történjen.

Billie Eilish a hatalmas melleit csapkodja, de miért?

Azt nem tudjuk, hogy mi értelme van Billie Eilish videóinak, de mindenesetre érdekesek, az biztos.

Miért olyan pokoli nehéz igazán megbocsátani? A pszichológus elmondta az okokat

A megbocsátás több okból is nehéz a szakértő szerint: olykor mi magunk, tudattalanul állítjuk az akadályokat.

Miért indulnak el a régi PS2 játékok Xbox Series X-en és S-en?

Kiderült, hogy az Xbox Series X és S jobban tudja futtatni a PlayStation 2 játékokat, mint a PlayStation 5. Legalábbis úgy tűnik egy nemrég megjelent videóból, melyet egy játékos tett közzé. Ezt természetesen nem alapállapotban érték el, hanem a konzol Developer Mode-jának használatával, ami az Xbox One konzolokon is megtalálható. Egy okos…

Kávés vízbe áztatta a sötét ruhákat. Ha megtudod miért, ezután te is így teszed majd

Blikk
-
 Ma 15:51Otthon

Te hallottál már a kávés vízbe áztatott ruha módszeréről? Ha még nem, akkor itt az ideje, hogy többek között ezt a házi praktikát is megismerd!

“Ki és miért döntött úgy, hogy ezt a bulit, és ott Szájert, ‘meg kell ütni'”?

Nem tudjuk, hogy igaz-e. Belga újsághír, hogy a pénteken "megütött" karantén-gangbang partin állítólag maga Szájer József bukott meg. Ennek a hivatalos megerősítése még várat magára. Ezzel kapcsolatban két dolog: Ha ez így van, az nem véletlen. Az, hogy a "brüsszeliták" között ki homoszexuális, drogos, asszonyverő,…

Kiderült, hogy miért zuhant ekkorát a magyar GDP

Az előző negyedévhez képest 11,4%-kal nőtt, az egy évvel korábbihoz viszonyítva 4,6%-kal csökkent a gazdaság teljesítménye.

Miért nehezebb egy roma gyerek élete? – Magyar kisfilm készült a rendszerszintű rasszizmusról

Óbuda
-
 Ma 14:50Belföld

A hazai Rosa Parks Alapítvány hatperces animációs filmben mutatja be, születése pillanatától milyen egyenlőtlen esélyekkel indul egy roma gyerek ma Magyarországon. És mindazt, ahogy lassan leküzdhetetlen hátránnyá duzzad mindez. A mesélő Ónodi Eszter, a Katona József Színház művésznője.

Miért mondott le Szájer József?

A belga lapok szerint a hétvégén razziázott a rendőrség egy “nem konvencionális” szex partin Brüsszelben, ahol diplomaták és egy magyar Európa parlamenti képviselő is részt vett. Időközben a szóban forgó parlamenti képviselő, aki az ereszcsatornán próbált menekülni a razzia elől, lemondott tisztségéről. Ez minden bizonnyal Szájer József lehetett.…