Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Családi vállalkozásoknak segít a győri egyetem

Kisalföld
-
  Ma 17:24 Megyei

Olyan hallgatók jelentkezését várja a győri Széchenyi István Egyetemen dr. Konczosné prof. dr. Szombathelyi Márta, akiknek a famíliájában családi vállalkozás működik, amelyben idővel akár ők is vezetői feladatokat tölthetnek be. Az ilyen cégeknél általában nem könnyű a generációváltás, s erre már egyetemista korban is érdemes készülni.

Halott sofőrt találtak egy magyar kamionban Ausztriában

Egyelőre nem tudni, mi okozta a halálát, a rendőrség nem talált erőszakra utaló jelet.

Kiska a Smer egy képviselőjét látja a lejárató videók mögött, de van itt egy kis bibi

Parameter
-
  Ma 17:22 Határtalan

"Amennyiben a rendőrség felkér, teljes mértékben együttműködöm ennek a piszkos kampánynak a feltárásában" - szögezte le a reakciójában, majd hozzátette, véleménye szerint a piszkos kampány még folytatódni fog. Ismét ugyanabból a forrásból, az alien.23.po@gmail.com email-címről érkezett több szerkesztőségbe egy videó, amely…

Római romok helyett szovjet kémrádiót találtak a régészek egy németországi erdőben

Múlt-kor
-
  Ma 17:21 Kultúra

A németországi Köln mellett egy egykori római villa feltételezett helyszínén folyó ásatás során a régészek egy igen szofisztikált szovjet rádióba botlottak, amelyet nem sokkal a vasfüggöny lehullása előtt áshattak el.

Már több az egyéni vállalkozó, mint a cég Magyarországon

Ma nagyobb felelősség vállalkozást alapítani, mint korábban, ráadásul a nemzedékváltás miatt is egyre több az egyéni vállalkozók száma.

A nemzetköziesítés egyetemes zászlóvivői

Szon
-
  Ma 17:19 Belföld

A rövidtávú célok között szerepel, hogy az elkövetkező időszakban minél több külföldi hallgató válassza a Nyíregyházi Egyetemet.

Merkel szerint kemény költségvetési tárgyalásokra kell számítani a holnapi EU-csúcson

Nehéz és kemény tárgyalásokra kell számítani az Európai Unió (EU) következő hétéves költségvetéséről az állam-, illetve kormányfők csütörtökre összehívott rendkívüli tanácskozásán – mondta Angela Merkel szerdán Berlinben.

15 év után ismét több az egyéni vállalkozó, mint a cég

Másfél évtized után újra több az egyéni vállalkozó Magyarországon, mint a társas vállalkozás - közölte az Opten az MTI-vel szerdán.

Műtrágyával csaltak el több mint egymilliárd forintot

VG
-
  Ma 17:17 Gazdaság

Az eljárás során a NAV dél-dunántúli pénzügyi nyomozói országszerte több mint hatvan helyszínen egyszerre csaptak le.

NAV: online is lehet kérni a keresetkimutatást

Februártól online is lehet igényelni a banki hitelfelvételhez elengedhetetlen adóhivatali keresetigazolást – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az MTI-vel szerdán. Kiemelték, hogy a keresetkimutatás pár kattintással beszerezhető, és ha az igénylő az adatokat rendben találja, a NAV elküldi azt a KHR-t (központi hitelinformációs rendszert)…

Fűtőolaj égett egy családi ház pincéjében Sümegen

Tartályban tárolt fűtőolaj gyulladt meg egy családi ház pincéjében Sümegen, a Kompanik Zsófia utcában. A tűzhöz a sümegi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat, majd átvizsgálták a helyiséget.

Fűtőolaj égett egy családi ház pincéjében Sümegen

Tartályban tárolt fűtőolaj gyulladt meg egy családi ház pincéjében Sümegen, a Kompanik Zsófia utcában. A tűzhöz a sümegi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat, majd átvizsgálták a helyiséget.

Olivia Wilde egyetlen fotóval éreztette a szülői lét nehézségeit

Blikk
-
  Ma 17:14 Bulvár

A szépséges színésznő az Instagram-oldalán mutatta meg, milyen nehézségekkel kell megküzdenie egy szülőnek.

Előzés közben történt balesetet rögzített egy fedélzeti kamera

Előzésből visszatérő személyautó elé kanyarodott egy furgon hétfőn Körmend határában a 86-os főúton. – írja az rtlhirek.hu A teherautó vezetője…

Kigyulladt egy helyiség egy kunszentmiklósi lakóházban

Az esethez a kunszentmártoni önkormányzati és a szalkszentmártoni önkéntes tűzoltók vonultak ki.