Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hazai siker a holland gyorskorcsolyázó Eb-n

Sport365
-
 Ma 19:14Sport

A nők és a férfiak versenyében is holland játékos végzett az élen.

Chip-hiány miatt folyamatosan akadozik a gyártás a hazai Mercedes-gyárakban

A magyar autógyártást is elérte a nemzetközi szinten egyre több helyen fennálló chip-hiány, a kecskeméti Mercedes-gyárban például hiába indul újra a termelés vasárnap, szerdán újból le kell állítaniuk a folyamatokat.

Navalnij rizikós lépése: hazatérése mozgósítani tud Putyin ellen?

Vajon forradalmat robbanthat-e ki Oroszországban Alekszej Navalnij hétvégi hazatérése? A hatóság azonnal börtönbe akarja vinni, ahogy leszáll a gépe. Ő viszont arra játszhat, hogy tettével mobilizálhatja az ellenállást. A Szabad Európa munkatársa, Matthew Luxmoore elemzése.

Hazai pályán kapott ki a Ferencváros

Az Esbjerg visszavágott a zöld-fehéreknek.

Fölényes győzelemmel maradt hibátlan a Dózsa

Szoljon
-
 Ma 18:19Sport

A Szolnoki Dózsa szombat délután négy órakor a Kaposvár vandége volt.

Női kézilabda BL: Hazai pályán kapott ki az FTC

A Ferencváros házigazdaként 28-24-re kikapott a dán Esbjerg csapatától a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 11.

KIkapott a Ferencváros hazai pályán

A Ferencváros házigazdaként 28-24-re kikapott a dán Esbjerg csapatától a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 11. fordulójában, szombaton. Eredmény, csoportkör, 11. forduló, A csoport: FTC-Rail Cargo Hungaria – Team Esbjerg (dán) 24-28 (12-13) Kovacsics Anikó kisebb sérülése ellenére vállalta a játékot, de 15 percet sem tölthetett…

"Ha egy IKEÁ-ban napi szinten több százezres tömeg hömpölyög mindenféle fertőtlenítés nélkül, akkor egy konditeremb…

ATV
-
 Ma 18:00Belföld

Több tucatnyi sportoktató, edzőterem-tulajdonos és hobbisportoló gyűlt össze egy közös edzésre a Margit-szigeten, hogy arra emlékeztessenek: a fitnesztermek tavaly november óta zárva vannak, ami a sportolni vágyók számára komoly életminőség romlást, a szakma számára pedig megélhetési problémákat jelent. Meghívójukban azt írták: nem…

Kikapott hazai pályán a Ferencváros a női kézi BL-ben

Index
-
 Ma 17:57Kézilabda

A dán Esbjerg ezzel már jobban áll az egymás elleni összevetésben.

97 éves hazánk legidősebb orvosa - Eddig szeretne még gyógyítani István doktor

Blikk
-
 Ma 17:40Belföld

A gyógyítás nem csupán a munkája, hanem a hobbija, igazi szenvedélye dr. Körmendi Istvánnak (97), aki hazánkban jelenleg a legidősebb, aktívan praktizáló háziorvos. A doktor nem készül visszavonulni, a hozzá tartozó körülbelül 300 betegről addig szeretne gondoskodni, míg egészsége engedi.

Női kézi BL: hazai pályán szenvedett vereséget az FTC

A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 11. fordulójában a Ferencváros hazai pályán fogadta az idegenben már legyőzött dán Esbjerg csapatát, de ezúttal nem tudott olyan jó teljesítményt nyújtani, mint idegenben, és négygólos vereséget szenvedett.

Női kézi BL: hazai pályán vereséget szenvedett az FTC

A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 11. fordulójában a Ferencváros hazai pályán fogadta az idegenben már legyőzött dán Esbjerg csapatát, de ezúttal nem tudott olyan jó teljesítményt nyújtani, mint idegenben, és négygólos vereséget szenvedett.