Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A Cselédkorzó című előadáshoz egy nóta adta az ötletet

Veol
-
  Ma 20:11 Kultúra

Egy hangulatból nőtte ki magát folklórműsorrá a Cselédkorzó című elő- adás, ami egyrészt a táncszínházi darabokból merít, azonban mégsem lehet kategorikusan besorolni.

Sztárszínészek vetkőztek le előtte, hogy felöltöztesse őket

HVG
-
  Ma 20:00 Életmód

Az első olyan filmje, amely nagyot is szólt, és amelyben a ruhák is komoly feltűnést keltettek, a Szomorú vasárnap volt. Ez a magyar–német koprodukció volt Flesch Andrea jelmeztervező első külföldi munkája is egyben. Tavaly pedig már komolyan szóba jött, hogy a legutóbbival, a magyar mozikba a héten érkező Colette-tel akár Oscar-jelölt is…

Jön, jön, jön a Vízipók - premier előtt a Víz Világnapja alkalmából

Minden óvodás kedvenc ízeltlábúja most digitálisan felújítva tér vissza közénk, méghozzá a mozivásznon!

Tragédia a szálloda előtt: vérző férjét ölelve könyörgött a zokogó asszony

Faktor
-
  Ma 20:00 Külföld

Volt, aki segítségnyújtás helyett videózta őket.

TeSzedd: női cipők, tévék is előkerültek Békésen

Beol
-
  Ma 19:50 Belföld

A Gál Ferenc Főiskola Békési Szakképző Iskolájának diákjai az intézmény körüli közterületeket tisztították meg kedden, a program részeként.

Beindultak a szirénák, ez került elő a patakból Sopronnál

Ripost
-
  Ma 19:50 Baleset-bűnügy

Két ember megsérült, még tart a mentés.

Döbbenetes felvétel került elő: Orbán mindent bevallott Baló Györgynek

Pesti Bulvár
-
  Ma 19:34 Belföld

A videót Gulyás Balázs publicista osztotta meg Facebook-oldalán. Gulyás szerint Orbán akár a tavaly tavaszi országgyűlési választásról is mondhatta volna, amit Balónak kifejtett. Mint mondta, véleménye utólag egy önfeljelentéssel is felér. Nehéz nem egyetértenünk vele. “Állami reklámokkal valótlan képet festettek” – mondja Orbán a 2006-os felvétele

200-an nézték élőben az új-zélandi mészárlást

A christchurchi mecsetekben elkövetett merényletet a Facebookon élőben megtekintő mintegy kétszáz ember egyike sem jelezte a videót a közösségi oldal moderátorainak - közölte az internetes óriáscég kedden.

A Facebook szerint az új-zélandi terrortámadást élőben követő 200 ember egyike sem jelezte a moderátoroknak, hogy b…

A muszlimgyűlölő terrorista 12 perce leállította az élő adást, mire az első jelzés befutott a Facebookhoz.

Kétszázan nézték élőben a mészárlást – senki nem jelentette

Az új-zélandi merényletet élőben néző kétszáz ember egyike sem jelezte a videót a moderátoroknak, közölte a Facebook. A christchurchi mecsetekben elkövetett merényletet a Facebookon élőben megtekintő mintegy kétszáz ember egyike sem jelezte a videót a közösségi oldal moderátorainak – közölte az internetes óriáscég. A…

Előzetes letartóztatásba helyezték a csecsemőgyilkos anyát

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást indított az ellen a huszonhárom éves nő ellen, aki március 16-án megszülte, majd azonnal megölte egészséges újszülött kislányát. A sárkeresztúri nő őrizetbe vétele után március 19-én (kedd) délelőtt született előzetes ítélet a gyilkossággal kapcsolatban.

Nézték a mészárlást élőben, de egyikük sem jelezte a videót a moderátoroknak

A Facebook közlése szerint az elkövető, Brenton Tarrant 17 perces élő közvetítését kevesebben mint kétszázan nézték végig, és az első jelentés a moderátorokhoz 12 perccel a közvetítés vége után érkezett be. Az internetes óriáscég hangsúlyozta: ezt követően percek alatt eltávolította a videót. A felvételnek az eltávolítása előtt azonban még 4 ezer m

Kétszázan nézték élőben a Facebookon a christchurchi mészárlást

Index
-
  Ma 19:13 Tudomány

De egyikük sem jelezte a videót a közösségi oldal moderátorainak.

Ilyen, amikor egy Kardashian túltolja a Photoshopot

Propeller
-
  Ma 19:09 Bulvár

Mintha mesztelenül fürdene Kourtney Kardashian épp, miközben kozmetikai termékeket reklámoz. A – vélhetően – szexinek szánt kép első pillantásra talán még rendben is lenne, de ha alaposabban megnézzük, rögtön kiderül: néhány dolog nagyon nem stimmel.