Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Adócsaló hálózat bukott meg: csak az útdíjbírság egymilliárd volt

Adó
-
 Ma 10:39Gazdaság

A fuvarozással és használt autók értékesítésével foglalkozó elkövetői körök kamucégek alapításával kerülték el az útdíj- és adófizetést, amiért akár húsz év börtönre számíthatnak.

Kormányhivatal: Fel kell tüntetni a Meseország mindenkién, hogy nem hagyományos mesekönyv

A kormányhivatal szerint jelen formájában a mesekönyv megtévesztő. 

Az Európai Bizottság sokadjára hagyja cserben a hagyományos nemzeti kisebbségeket

Az Európai Bizottság sokadjára hagyja cserben a hagyományos nemzeti kisebbségeket, felháborító hogy a testület nem hajlandó semmilyen nemzeti kisebbségvédelmi jogszabályt alkotni annak ellenére, hogy a Minority Safepack európai kezdeményezést közel másfél millió polgár támogatta – olvasható Gál Kinga a Fidesz-Kdnp uniós…

Jézus közösségeinek megmaradása volt a téma az ökomenikus imaalkalmon Vásárhelyen

A szokásos nyolcalkalmas imahét helyett most egyetlen alkalmat tartottak meg a járványhelyzet miatt. Az alkalom témája Jézus közösségeinek megmaradása volt.

Vas megye sötétvörös: 11 164 igazolt fertőzött volt eddig a megyében

A hivatalos adatok szerint az elmúlt 24 órában 23 új beteget találtak a megyében.

Nem akárki és akárhogyan véleményezte a Szellemirtók: Az örökséget, amely talán olyan folytatás lesz, amire vártunk

IGN
-
 Ma 10:36Film

A direktor, Jason Reitman csak úgy emlékezett vissza a történtekre, hogy "ez volt élete egyik legszebb pillanata."

Paradicsomos húsgombóc: Egy igazi klasszikus, amit a nagyi is épp így készített

Femcafe
-
 Ma 10:36Recept

Íme az eredeti recept, amelyről talán már rég elfeledkeztél, ám minden bizonnyal az egész család örülni fog neki, ha újra elkészíted ezt az igazán magyaros ebédet.

Elhunyt Kriza Ákos volt miskolci polgármestere

Hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után elhunyt Kriza Ákos – közölte a Fidesz kedden a Facebookon. Azt írták, hogy Kriza Ákos kilenc évig hűen szolgálta Miskolcot polgármesterként, hivatalában töltött ideje alatt a város történelmi léptékben fejlődött. Kriza Ákost a Fidesz saját halottjának tekinti – olvasható a bejegyzésben. A miskolci…

A Honvédkórház volt főigazgatójára súlyosabb büntetést kér az ügyészség

Súlyosítást kért az egykori Állami Egészségügyi Központ (a mai Magyar Honvédség Egészségügyi Központ – Honvédkórház) korábbi főigazgatója és társai ellen hűtlen kezelés miatt indult büntetőperben a Fellebbviteli Főügyészség, az ügy az ítélőtáblán folytatódik harmadfokon. A főügyészség az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében az…

Elhunyt Timár György volt országgyűlési képviselő

Nevéhez fűződik a szállóigévé vált mondat: „A lopott holmi visszajár!”, mellyel a reprivatizáció fontosságára utalt a rendszerváltás idején.

Nem tudnak elég informatikust képezni a hazai iskolák

Egy átfogó hazai kutatás szerint az elmúlt időszakban a kétszeresére nőtt Magyarországon az informatikai szakemberek iránti kereslet.

Ormosy Gábor: nem az a cél, hogy minden évben akkorát ugorjon az AutoWallis, mint most

A tavaly bejelentett akvizíciókkal az eredetileg tervezettnél jóval gyorsabban nőtt az AutoWallis, azonban ezt a tempót nem akarja beégetni a menedzsment, nem az a cél, hogy minden évben akkorákat ugorjanak, mint 2021-re. Az viszont egyértelmű, hogy előre kell menni, folytatni kell ezt a stratégiát. Legalább annyi tárgyalásuk van, mint amennyi felv

Ezért jelent pénzbeli megtérülést a hővisszanyerős szellőztető használata

Mi az a hővisszanyerős szellőztető, pontosan milyen elven és módon működik, illetve kiknek javasolt leginkább fontolóra venni az alkalmazását?