Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az ellenzéki polgármestereket lecseréli a kormány – egyelőre csak Törökországban

Harminc, a kurdbarát Népek Demokratikus Pártja színeiben megválasztott polgármestert mozdított el hivatalából a török kormány a márciusi helyhatósági választások óta, jelentette be szombaton a párt. Erre azután került sor, hogy szombaton négy megválasztott polgármester helyére kormányhoz hű embereket nevezett ki a kormány Mardin és…

Lilára vált ma a Lánchíd a koraszülöttekért – Ünnepeljük együtt a legkisebb harcosokat!

Lila fénnyel világítják ki a Lánchidat ma, a koraszülöttek világnapján, hogy felhívják a figyelmet a koraszülöttek és családjaik támogatásának fontosságára – közölte a Melletted a helyem Egyesület az MTI-vel. Magyarországon évente minden tizedik, vagyis 8000 gyermek születik a 37. hét előtt, közülük majdnem 1500 kritikusan alacsony súllyal. A koras

13 budapesti szobor, melyek láttán egyből tudod, merre jársz

WeLoveBudapest
-
  Ma 05:33 Belföld

Legyen az egy kellemes, kora esti őszi séta munka után, vagy egy hajnali bolyongás a városban az éjjeli buli végeztével, rengeteg olyan szobor van a fővárosban, melyekbe ha belefutsz, szinte iránytűként funkcionálnak. Összegyűjtöttünk 13 alkotást, melyek biztos pontot jelentenek a budapestiek életében.

Félpercenként meghal egy gyerek emiatt

HáziPatika
-
  Ma 05:32 Egészség

Minden 39. másodpercben meghal egy gyerek tüdőgyulladásban. Az elmúlt évben több mint 800 ezer csecsemő és kisgyerek halt meg a betegségben annak ellenére, hogy az gyógyítható és többnyire megelőzhető - derült ki egy friss jelentésből.

Hétfőn egyeztet a Normafa ügyében a kerület és a főváros

Hétfőn egyeztet a Normafán áthelyezendő parkolóról és a fogaskerekű meghosszabbításáról Pokorni Zoltán, a XII. kerület polgármestere és Karácsony Gergely főpolgármester - közölte a hegyvidéki önkormányzat szombaton.

Lázár János megkoszorúzta Horthy Miklós sírját, szerinte a kormányzó egy hős volt

A fideszes parlamenti képviselő, volt Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton Facebookra feltett videóban adta hírül, hogy koszorút helyezett el Horthy Miklós kenderesi sírján a kormányzó budapesti bevonulásának a 100. évfordulóján. Szerinte Horthy Miklós a bajtársaival megmentette Magyarországot.

Nézd végig a pilótafülkéből, mennyire piszok nehéz letenni egy Boeing 737-est a viharos szélben

Player
-
  Ma 04:30 Infotech

Artur Kielak nagyon nehéz körülmények között rakta le ezt a Boeing 737-est, ugyanis az erős oldalszél mellett folyamatos széllökések is megnehezítették a lengyel pilóta dolgát.

A rendőrbusz felelőtlen vezetője majdnem összehozott egy közúti tragédiát

Player
-
  Ma 04:30 Autó-motor

Történetünk hőse úgy gondolta, megéri bevállalni egy életveszélyes manővert a busszal, végül is, miért is ne, legfeljebb összejön egy közúti tragédia.

Hiába küzd a Bkv-vel a pénzéért az újságíró, akinek egy hatalmas fa vágta ketté az autóját

Blikk
-
  Ma 04:30 Belföld

Hiába mondta ki a rendőrség által felkért szakértő fehéren-feketén, hogy a BKV hibájából halt meg kis híján tavaly Vajna Tamás (48), a sérelemdíját mind a mai napig nem kapta meg.

Híres emberek, akiket egyedül nevelt fel az anyukájuk: nem volt mindig tökéletes az életük

Joy
-
  Ma 03:31 Bulvár

Hajlamosak vagyunk azt hinni, sok sztárnak az ölébe hullott a hírnév, pedig vannak, akik keményen megdolgoztak érte.

A csillagászok felfedeztek egy különös kaput a Naprendszerben, amely „beengedi” az üstökösöket a kőzetbolygók felé

Player
-
  Ma 03:30 Infotech

Üstökösbölcsőt fedeztek fel a csillagászok a Jupiteren túl a Nasa Spitzer űrtávcsöve segítségével. A régió mintha ajtót nyitna az üstökösök számára a Naprendszer belseje felé.

Tűz ütött ki egy szombathelyi családi házban

A megyeszékhely hivatásos tűzoltói eloltották a lángokat. Belobbant a kazánból kiáramló gáz, meggyulladtak a kazán mellett tárolt tárgyak egy családi ház tíz négyzetméteres helyiségében Szombathelyen, a Festetics utcában. A helyszínre a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik két vízsugárral előbb körülhatárolták a tüzet, majd eloltottá

Volt egyszer egy november 17.

Molnár Judit: Eltékozolt éveink; Kövesdi Károly: Falak és gesztusok; Ahol a harangszó hívogat; Novembertől magyarul is; Segíts, hogy segíthessünk  – a Magyar7 45. számának tartalmából válogattunk: Heti színes – Lemondott Martin Glváč parlamenti alelnök. A szlovákiai magyarok is lehetnek büszke szlovákok? A többség szerint…