Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Gyógyszer miatt van székrekedése a kutyámnak?

Elsősorban a kezelő állatorvost kellene megkérdezni

Figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat

A tartós, sűrű köd veszélye miatt az egész országra figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdára.

Nagy adományozásra készül a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméten

A járványhelyzetben is várja az adományokat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat. Idén a vírus miatt több eseményük is elmaradt, azonban az ünnepek közeledtével várják az adományozók segítségét, hogy szebbé tudják tenni a karácsonyt a rászoruló családoknak. Idén egy új akcióra is készülnek. 

Az IT szektornak a nőkre is szüksége van

Az információtechnológiai szektorban dolgozók úgy vélik, ez egy ösztönző közeg, ahol ráadásul a fizetés is versenyképes. A nők részvétele benne mégis alacsony – hogy ez másként legyen, azért egyre többen dolgoznak.

A budapesti iparkamara sem támogatja az iparűzési adó felfüggesztését

A fővárosi szervezet ezzel szembemegy az országos kamaraelnök, Parragh László elképzelésével. A főváros mellett a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) sem támogatja a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke által tett javaslatot az iparűzési adó (ipa) felfüggesztésére – közölte a főpolgármester kedden a…

Ma van a naptárdíva szülinapja! Vajon hány éves lett Kiszel Tünde?

Ripost
-
 Ma 19:00Bulvár

Tünde az a fajta kortalan díva, aki nem vesz tudomást az idő múlásáról. Ma díszbe öltözött rajongói szíve...

Luxusutazásaival dicsekszik Érd baloldali alpolgármestere, miközben adótartozás miatt elítélték

Origo
-
 Ma 18:57Választás

Tetlák Örsöt kétszer is eltiltotta a bíróság a cégvezetéstől, a NAV is vizsgálódik utána, mégis indulni akar az országgyűlési választáson.

A települések 91 százalékában van már igazolt fertőzött

Már a magyarországi települések 91 százalékában van igazolt fertőzött - közölte az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi, online sajtótájékoztatóján.     Müller Cecília elmondta: a legtöbb fertőzött Budapesten és Pest megyében van, ahol 29 240, illetve 19 191 igazolt pozitív embert regisztrált

"Úgy látszik, hogy a Fidesz fél" - így látják a kisebb pártok a választási törvénnyel kapcsolatos módosító javaslatot

A Fidesz Volner János javaslatára szigorítaná tovább a választási törvényt. Ez nem csak a kis pártok helyzetét nehezítené meg, de az összefogásra készülő ellenzéknek sem lenne könnyű dolga. Ha elfogadják a javaslatot, akkor akkor az ellenzéki pártoknak nem marad választásuk: kettő helyett egy közös listán kell indulniuk a 2022-es…

10 híresség, akinek királyi felmenői vannak

NLC
-
 Ma 18:49Bulvár

Gondoltad volna, hogy az amerikai és brit sztárok között szinte alig van olyan, akinek ne lennének a távoli rokonai között igazi uralkodók?

Van ám furcsaság Károly herceg étkezésében

24.hu
-
 Ma 18:39Színes

Ne kérdezzétek, miként lehet ezt tartani ennyi éve.

Uniós belügyi biztos: a következő években még több migránsra lesz szükség

Ylva Johansson belügyi biztos szerint a migránsok már most az európai társadalom részét képezik.

Elektromos ágyakat adományoztak az egri Idősek Berva-völgyi Otthonának

A TV Eger riportjában elhangzik: a Németországból érkezett ágyak nagyban megkönnyítik a napi gondozást.

Van értelme az éjszakai ingyenes parkolásnak?

Karácsony Gergely főpolgármester javasolta, Orbán Viktor pedig néhány napja bejelentette a rendelkezést. De mit old meg, hogy a helyi lakosok este héttől reggel hétig ingyen használhatják a bevásárlóközpontok és intézmények parkolóit?  Az ingyenes utcai parkolás kormány általi elrendelése óta kifejezetten a nappali időszakban alakul ki…