Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Orbánék átveszik Mészáros vagyonát

Most már biztos, hogy a strómantól szép lassan vissza, vagy át került az ellopott vagyon az Orbán klánhoz. Borsod egyetlen ötcsillagos szállodája került Orbán Ráhel férjének tulajdonába. Egyre közelebb kerülünk az igazsághoz? Ki tudja, jövőre talán már Orbán Viktor nevére íratják… A Bdpst Group megvásárolta a tarcali Andrássy Rezidencia…

Fekete-Győr András: Magyar Foci = Orbán-Rendszer

11 jó focistát kéne a nemzetünknek kinevelnie, nem stadionokat.

Újabb KO: Orbán egyik legfontosabb szövetségese ellen emelt vádat a főügyész

Az izraeli igazságügyi minisztérium bejelentette csütörtökön, hogy Aviháj Mandelblitt főügyész vádat emel Benjámin Netanjahu jobboldali miniszterelnök ellen csalás, vesztegetés és hivatali visszaélés miatt. Az izraeli miniszterelnök Orbán Viktor egyik legfontosabb szövetségesének számít. Az ügyvivő miniszterelnök az első, hivatalban lévő…

Kiderült, hogy minek tekinti a kormány az elektromos rollereket

Pintér Sándor belügyminiszter egy írásbeli kérdésre adott válaszban fejtette ki, hogy a kormány minek is tekinti az elektromos rollereket - szúrta ki a 444.

Miért csapod be magad, amikor csak egy másik férfi után kellene nézned?

Bien
-
  Tegnap 21:31 Életmód

Mi nők szeretünk kombinálni, agyalni, és persze néha az is előfordul, hogy egymáshoz egyáltalán nem kapcsolódó információkat összerakunk...

Keményen kritizálta Orbán döntéseit az Európai Néppárt új elnöke

Keményen bírálta Orbán Viktor (56) politikáját, mégis a barátjának tartja a magyar miniszterelnököt Donald Tusk (62), a Fideszt is a soraiban tudó Európai Néppárt (EPP) új elnöke. A megválasztását követően szerdán tartott beszédében a lengyel politikus hadat üzent a populistáknak, az autokratáknak és a manipulátoroknak.

Háromesélyes derbik a megyei első osztályban

Veol
-
  Tegnap 20:29 Sport

Két szomszédvári rangadót is rendeznek az MTD Hungária megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság tizenhatodik fordulójában.

Őszi szezonzáró a tekéseknél

Zaol
-
  Tegnap 20:26 SportMagyar fociZala

Az őszi idény utolsó fordulóját rendezték meg a tekézők NB-s osztályaiban. Az  NB I.-ben  mindkét zalai csapat kikapott a szezonzárón, az NB II.-ben a zalai rangadókon hazai sikerek születtek.

Beszterce-Naszód megye prefektusa elismerte, ő sem tudott volna többet tenni parajdi medvegázolás ügyében

A prefektusok felét érinti a vadállatok ügye – véli a Beszterce-Naszód megyei kormánymegbízott, aki úgy nyilatkozott a parajdi eset kapcsán, hogy ha a belügyminiszter folytatja a leváltását célzó eljárást, „kérem, váltson le engem is, mert én sem tudtam volna többet tenni egy ilyen helyzetben”.

Csak altatólövedék nélküli altatófegyverük van a Szeben megyei csendőröknek

Székelyhon
-
  Tegnap 20:15 Határtalan

Costel Dogaru ezredes, a Szeben Megyei Csendőr-felügyelőség vezetője szerint az egység tulajdonában van egy darab altatófegyver, amit fel lehet használni medvék ellen, altatólövedékük azonban nincs hozzá.

Orban vagyok, de nem Orbán – mélyütést kapott a magyar miniszterelnök

A román miniszterelnök ennél egyértelműbben nem is távolodhatott volna el névrokonától, tapsot kapott ezért az Európai Néppárt zágrábi kongresszusán. Mosolyogva tudatta Ludovic Orban újdonsült jobboldali román miniszterelnök az európai nappárt zágrábi kongresszusán a többi néppárti delegálttal, hogy véletlenül se keverjék össze a…

Papp Ilona gyermekének tekinti a Hetényi ápolási osztályát

Szoljon
-
  Tegnap 20:00 Belföld

Elérzékenyül, amikor jövőre esedékes nyugdíjazása kerül szóba, melyet már korábban is felajánlottak neki, de akkor nemet mondott.