Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ábel Anita párja a kapcsolatukról vallott

Nosalty
-
  Ma 22:05 Recept

Szókimondó, lázadó, impulzív, szabad, barátságos és temperamentumos, aki nem vágyik a rivaldafényre, pedig a munkássága okot adna rá.

Eger választ: egy rakás egyéni körzetet meg fog nyerni az ellenzéki jelölt

Korábbi fideszes bástyák tűnnek ledőlni. Több helyen már biztos, hogy ellenzéki siker született a választókörzetekben.

A jobboldali kormánypárt nyerte a parlamenti választást Lengyelországban

Az exit pollok szerint egyedül alakíthat kormányt a konzervatív párt.

Itt a Fidesz eredményvárója: több fontos helyen veszítenek a párt jelöltjei – Megszólalt Hollik István

Blikk
-
  Ma 21:41 Bulvár

Hollik István kormányszóvivő a Blikknek nyilatkozott. A vendégekkel egyébként a sajtó nemigen találkozhat, a nekünk fenntartott részen csak néhány politikus lézeng, a vendégek, politikusok a Bálna másik oldalán léphetnek be az eredményváró helyszínére.

Megígérem, hogy ugyanúgy foglak én is viszont szeretni

LuxiMagazin
-
  Ma 21:39 Életmód

Beleszeretni valakibe, aki nem henceg állandóan azzal, hogy milyen sokat köszönhetsz már neki. Valakibe, aki ugyanúgy folytatja ezt a tulajdonságát anélkül, hogy te azt éreznéd, tartozol neki érte.  Beleszeretni valakibe, aki mellett nem érzed magad elveszettnek. Valakibe, aki mellett mindig nyugalmat találsz még akkor is, ha olyan mélyen vagy, hog

Éles a verseny a Várért, Pikó vezet Józsefvárosban, Csepelen újrázni fog a fideszes polgármester

Propeller
-
  Ma 21:39 Belföld

Éles verseny megy a Várnegyedért és a Vízivárosért, ahol Nagy Gábor Tamást, az egyik legrégebben hivatalban lévő budapesti kerületi polgármestert megelőzte a Párbeszéd által jelölt ellenzéki jelölt, V. Naszályi Márta, aki 48,2 százalékon áll éppen, Nagy Gábor Tamás pedig 47 százalékon. Nem dőlt még el semmi, de a kerület szimbolikus…

Lengyel választások - Győzött a Jog és Igazságosság párt az exit pollok szerint

Megnyerte a vasárnapi lengyel parlamenti választásokat és akár egyedül is kormányt alakíthat az eddig kormányzó Jog és Igazságosság (PiS) párt, mely az urnazárás után közölt exit pollok szerint a szavazatok 43,6 százalékát kapta meg, miközben a fő ellenzéki erő, a Polgári Koalíció (KO) a voksok 27,4 százalékára tett szert.

Kaczyński pártja nyerte a lengyel választást

Index
-
  Ma 21:34 Külföld

Az exit pollok szerint erősödni is fog a parlamentben.

Győzött a Jog és Igazságosság párt az exit pollok szerint Lengyelországban

Az exit pollok szerint a Jog és Igazságosság párt a szavazatok 43,6 százalékát kapta meg.

Kormányszóvivő: ez a választás nem a pártokról szólt

Infostart
-
  Ma 21:32 Választás

Az önkormányzati választáson nem pártokra, hanem személyekre, eddigi városvezetői teljesítményekre szavaznak a választópolgárok - kommentálta a szállingózó eredményeket Hollik István kormányszóvivő az InfoRádiónak.

Lengyelországban ismét győzött a Jog és Igazságosság párt

Megnyerte a vasárnapi lengyel parlamenti választásokat és akár egyedül is kormányt alakíthat az eddig kormányzó Jog és Igazságosság (PiS) párt, amely az urnazárás után közölt exit pollok szerint a szavazatok 43,6 százalékát kapta meg, miközben a fő ellenzéki erő, a Polgári Koalíció (KO) a voksok 27,4 százalékára tett szert. Fotó: JAAP…

Győzött a Jog és Igazságosság párt az exit pollok szerint a lengyel parlamenti választásokon

Az ötszázalékos bejutási küszöböt átlépte még a Lengyel Parasztpárt (PSL), valamint a vele közös listán induló, rendszerellenes Kukiz'15 mozgalom alkotta szövetség, melyre 9,6 százalék szavazott.