Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szlovákia amerikai dotáció segítségével vásárolna amerikai haditechnikát

A szlovák védelmi tárca az USA-val tárgyal védelmi felszerelés vagy katonai helikoptereke esetleges vásárlásáról, amelynek keretében az USA 50 milliós támogatást nyújt. A hírek szerint a finanszírozás megosztása legalább 50-50 százalék (ahol az amerikai támogatás maximális összege 50 millió).   Az amerikai dotációt olyan katonai technika…

Többször is várható havazás december első hetében

Többször is várható havazás december első hetében. Kedden, a meteorológiai tél első napján hidegre kell készülni, helyenként még napközben is mínuszok lesznek. Hétvégére pár fokkal melegszik az idő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Havazik Budapesten és többfelé a Dunától keletre!

Havazik Budapesten és többfelé a Dunától keletre! Egyre többfelé esik ismét a hó. Északkeleten, északon és már a főváros térségében is havazik, szállingózik a hó, változó intenzitással, sőt néhol a Duna-Tisza közén is. Egy összeáramlás segít a havazásnak, hózáporok kialakulásának és várhatóan holnap estig még befolyásolja időjárásunkat.…

Ambrus Attila több év után mesél az öngyilkosságáról

A Viszkis életében a hullámvölgyek, a magasságok, és a mélységek szélsőségei jellemzőek. Elköltött 200 millió Ft-ot, majd szabadulásakor a zsebében csupán 35 000 Ft-al kezdett új életet. Megharapta az életet, majd a szigorú büntetés majdnem az életébe került. Az öngyilkosságának közelségéről mesél a videóban, azt is elárulja, hogyan tudta…

Többször is várható havazás a jövő héten

Többször is várható havazás december első hetében. Kedden, a meteorológiai tél első napján hidegre kell készülni, helyenként még napközben is mínuszok lesznek.

Többször is várható havazás december első hetében

A hét közepétől a Nyugat-Dunántúlon főleg havazás, a Kelet-Dunántúlon, a Duna-Tisza közén, az Alföldön havas eső, ónos eső is előfordulhat.

Rasszizmus a francia rendőrségnél – Több mint 130 ezren vonultak utcára

Tömegek tüntettek szombaton a sajtószabadságért Franciaországban. A belbiztonságiak brutalitásáról szóló felvételek felkavarták a társadalmat.

Kubai születésű zsidó lesz az új amerikai belbiztonsági miniszter

Neokohn
-
 Ma 19:02Külföld

A közösségemre leselkedő veszélyek tartanak ébren éjjelente – mondta Alejandro Mayorkas.

A többi ellenzéki párttal közös listán indul a Momentum

A Momentum küldöttgyűlése a mai napon felhatalmazta a párt elnökségét, hogy a 2022-es országgyűlési választásokon az ellenzéki pártokkal közös listát állítson.

Sós Csaba Szabó Szebasztiánról: több mint ígéretes

Infostart
-
 Ma 18:55Sport

Bár nem olimpiai számban teljesített a világcsúcs közelében, idén ősszel összességében is tovább tudott fejlődni a honosított Szabó Szebasztián a Nemzetközi Úszó Liga budapesti sorozata alapján – fejtette ki az InfoRádiónak Sós Csaba, a magyar válogatott szövetségi kapitánya, aki arról is beszélt, információi szerint a szervezők anyagi…

Lezárult az első kör: több mint ezren pályáztak elektromos kerékpárokra

Az első pályázati időszakban 725 pedálszenzoros és 302 nyomatékszenzoros elektromos kerékpár vásárlására érkezett támogatási igény.

Több bort fogyasztunk a koronavírus-járvány kitörése óta

Több bort fogyasztunk a koronavírus-járvány kitörése óta, és jellemzően otthon tesszük ezt – derül ki abból az online kutatásból, amelyet 1309 ember megkérdezésével készített októberben...

Több mint ezren pályáztak elektromos rásegítésű kerékpár vásárlásra

A második pályázati kör 2020. december 28-án indul és 2021. január 1-jén zárul majd.

Több mint ezren pályáztak elektromos rásegítésű kerékpár vásárlásra

A második pályázati kör 2020. december 28-án indul és 2021. január 1-jén zárul majd.

„Állami intézmény vezetőjétől megbocsáthatatlan”

Óriási felháborodást váltott ki Demeter Szilárd miniszteri biztos Origón megjelent írása. A kormány vezetői egyelőre hallgatnak az ügyről vagy kiterjesztik a felelősséget.