Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Eger után Óbudán irányít a pólósok korábbi elnöke

A ZF-Eger csapatát játékosként 2008 és 2010 között erősített, majd az Egri Vízilabda Klubot ügyvezető elnökként 2011 és 2018 között irányított Bárány Attila a III. kerületi TVE szakosztályvezetőjeként dolgozik a jövőben.

Már új „Marshall-tervet” emleget az Európai Bizottság elnöke

Nagyszabású gazdaságfejlesztési program szükséges a koronavírus-járvány miatt – mondta Ursula von der Leyen.

Ideje lenne lemondani a homokos partok egy részéről a klíma érdekében

Köpönyeg
-
  Ma 16:00 Tudomány

Azt ma már tudjuk, hogy vannak olyan folyamatok a klímakatasztrófával kapcsolatban, melyek megállításával elkéstünk, azok már mindenképpen...

“Azért azt látnunk kell, hogy ez a helyzet mégsem olyan, mintha háború lenne”

koncertblog.hu
-
  Ma 15:16 Zene

Ma este újra Álarcos énekes az RTL Klubon, ami kétségkívül az utóbbi idők legszórakoztatóbb zenés tévéshow-ja. Legkarakteresebb szereplője a Robot, aki mögött jóideje Hevesi Tamást sejtik a nyomozózsűri tagjai, ami szerintünk erős tipp – beszéltünk hát egyet az énekessel, és kértünk tőle három dalt, amit olvasóinknak küld, amivel tudják…

Debreczeni Zita kimondta az igazat Müller Cecíliáról – Jó lenne, ha ezt mások is felfognák

Debreczeni Zita mélységesen felháborítónak tartja a Müller Cecíliát kritizáló internetes mémeket, és az a helyzet, hogy igaza van, mert az alapján, amit leírt, a mémeket gyártó fotel-vírusszakértők súlyosan elszégyellhetik magukat.

Az amerikai tiszti főorvos megmutatja, hogy csinálj magadnak maszkot 45 másodperc alatt

Index
-
  Ma 14:00 Külföld

Zokniból, zsinórtangából bajos, de kb. minden más ruhadarab és két gumipánt megteszi.

Zlobin Marko koronavírusos kijelentéséről: Kemény lépés lenne, de igaza van

Motorsport
-
  Ma 12:30 Forma1

Helmut Marko korábban viccelődött arról, hogy mennyivel jobb lenne, ha a pilótáik most elkapnák a vírust, mert az akkor nem akadályozná Max Verstappent sem, amikor a világbajnoki címért küzdene 2020-ban.„Attól tartok, hogy rengeteg pilótát lesz nagyon stresszes, vagy akár depressziós a jelenlegi helyzetben” – nyilatkozta Zlobin, aki az első…

Az MSZP elnöke Orbánnak: ebből így baj lesz!

A helyzet úgy áll, hogy egy csónakban vagyunk: jelenleg Ön áll a kormányrúdnál, de a csónakunk motorja lefulladt, a tenger erősen hullámzik, az utasok félnek, és érdemi intézkedés nélkül, emberi tragédiák fognak bekövetkezni – írta Orbán Viktornak címzett nyílt levelében Tóth Bertalan, az MSZP elnöke.

Az MSZP elnöke Orbánnak: ebből így baj lesz!

A helyzet úgy áll, hogy egy csónakban vagyunk: jelenleg Ön áll a kormányrúdnál, de a csónakunk motorja lefulladt, a tenger erősen hullámzik, az utasok félnek, és érdemi intézkedés nélkül, emberi tragédiák fognak bekövetkezni – írta Orbán Viktornak címzett nyílt levelében Tóth Bertalan, az MSZP elnöke.

Amerikai orvos: "Nincs adat arra nézve, hogy bárki is elkapta a vírust egynél többször"

Noizz
-
  Ma 12:09 Bulvár

A koronavírus tüneteinek erőssége széles skálán mozog, sok országban pedig nincs lehetőség arra, hogy mindenkit teszteljenek, akiről felmerül, hogy elkaphatta a vírust. Ez azt jelenti, hogy sokan lehetnek, akik már megbetegedtek és ki is gyógyultak anélkül, hogy pozitív tesztjük lett volna. A The Guardian két amerikai orvost, Dr David Buchholzt és

Beszólt az UEFA elnöke a FIFA tervére

Szavazást akar a felhasználásról.

Az UEFA elnöke bejelentette, meddig kell befejezni az idei szezont – jöhet a „Final four” a BL-ben

Csakfoci
-
  Ma 12:02 Foci

Aleksander Ceferin, az UEFA szlovén elnöke a nemzetközi kupaszezon lehetséges befejezéseiről beszélt. Több forgatókönyv is van a folytatásra, de az sem kizárt, hogy ebben az idényben már nem rendeznek mérkőzéseket.

Sportvezetőkkel egyeztetett az elnök a folytatásról

Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke a legnagyobb amerikai sportligák képviselőivel egyeztetett a koronavírus-járvány hatásáról.