Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 245 hír

Golf: a 20 millió dollárt is elérheti a fogadások értéke az év első Major-versenyére

A San Franciscó-i TPC Harding Parkban csütörtökön megkezdődik a golfozók idei első Major-versenye, a PGA Championship, amelyet óriási érdeklődés előz meg, ami a már megtett sportfogadások összegéből is látszik.

Imádnak a golfra fogadni az emberek

A 20 millió dollárt is elérheti a fogadások értéke az év első Major-versenyére.

Pataky Attila gavallér módjára vált el

BorsOnline
-
  Ma 09:00 Bulvár

Az Edda Művek frontemberének már két házassága is zátonyra futott, ezért érezte úgy, hogy egy pozitív kezdeményezés mellé álljon. Ha már válásra kerül a sor, akkor az történjen szépen.

Felvidéki játékos-körkép: Priskin Tamás és Mocsi Attila csapata is pontot szerzett

Hétközi fordulóval folytatódott a Merktantil Bank Liga második fordulója. A másodosztály hétközi fordulójában ezúttal is több felvidéki futballista jutott játéklehetőséghez, de egyikőjük sem ünnepelhetett győzelmet.

Janisch Attila az SZFE kuratóriumáról: “az egyetem elveszett, felszámolták, megszűnt”

A rendező szerint morális kötelessége a hallgatóit nem magukra hagyni, minden igyekezetével arra törekedni, hogy a képzésük lehetőleg akadálymentesen, az eredetileg meghatározott oktatási metodika mentén jusson el a befejezésig. Amennyiben ők másként nem döntenek...

Megint lesz online fogadóóra – kérdezd a polgármestert!

Augusztus 13-án, csütörtökön online fogadóórát tart Kiss László polgármester 16 órától.Kérdéseiteket a forum@obuda.hu címre küldhetitek aznap 14 óráig!A fogadóórát a polgármester Facebook-oldalán illetve az önkormányzat Facebook-oldalán nézhetitek.

Biden nem fogadja személyesen a jelölését

Joe Biden, a demokraták várható elnökjelöltje nem lesz jelen a párt augusztusban tartandó elnökjelölt-állító konvencióján a Wisconsinban lévő Milwaukee-ban.

Joe Biden nem lesz jelen a demokraták konvencióján, hogy személyesen fogadja el a jelöltséget

Az Egyesült Államokban eddig csaknem ötmillió diagnosztizált fertőzöttet és több mint 155 ezer halottat követelő koronavírus-járvány teljesen megváltoztatta az amerikai elnökválasztási folyamatot. 

Kevés híján agyonverte élettársa értelmi fogyatékos kislányát: másodfokon döntenek a sorsáról

A törvényszék a vádlottat életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt 5 év börtönre és 5 év közügyektől eltiltásra ítélte. A korábban már 5 esetben büntetett fiatalember egy észak-magyarországi kisközségben 2018. januárjában súlyosan bántalmazta élettársának vele egy lakásban élő, 11 éves, értelmi fogyatékos leánygyermekét,…

Családi vállalkozás: Zuglóba küldte haza a drogot Hollandiából Attila

A XIV. kerületi rendőrök lefoglaltak több mint fél kiló kábítószergyanús tablettát, valamint több mint másfél kiló amfetamint.

Biden nem lesz jelen a demokraták konvencióján, hogy személyesen fogadja el a jelöltséget

Joe Biden, a demokraták várható elnökjelöltje nem lesz jelen a párt augusztusban tartandó elnökjelölt-állító konvencióján a Wisconsinban lévő Milwaukee-ban – jelentette be szerdán kiadott közleményében a Demokrata Párt szervezőbizottsága. A közlemény szerint Biden tanácskozott közegészségügyi és járványügyi szakemberekkel, és ezt…

Tényleg sutba kellene dobni az eurót? - Soós Károly Attila írása

Növekedés
-
  Ma 04:43 Vélemény

A növekedés.hu-n július 30-án jelent meg Dobozi Istvánnak, a Világbank energetikai ügyekben illetékes közgazdász-csoportja korábbi vezetőjének „Eurós hatások: egyenlőtlenségek, reálárfolyamok, politikai motivációk” című cikke. Ebben a szerző Palánkai Tibornak az euró magyarországi bevezetését támogató cikkét bírálja – úgy, ahogy…

Szerdán végül a ZTE FC fogadta edzőmeccsen a szlovén kupagyőztest

Zaol
-
  Tegnap 20:52 Sport

Bár eredetileg úgy volt, hogy szerdán a ZTE FC labdarúgócsapata Muraszombaton játszik újabb felkészülési mérkőzést, az egerszegiek végül nem utaztak el a szlovéniai városba. Merthogy, a szintén élvonalbeli és friss Szlovén Kupa-győztes NS Mura látogatott Zalaegerszegre.

„Megindító volt” – L. L. Junior kislánya elhunyt fia, Dávidka születésnapján születhet meg

Blikk
-
  Tegnap 20:27 Bulvár

Megindító, egyben rémisztő L. L. Junior számára, hogy születendő kislánya és elhunyt kisfia szülinapja egy napra eshet.

Augusztusban is lesz polgármesteri fogadóóra

Az online élő közvetítést figyelemmel kísérhetik a Polgármesteri Hivatal és dr. Kiss László Facebook oldalán, ami később az ÓbudaMédia Youtube csatornán is elérhető lesz. A kérdéseket a forum@obuda.hu címre várják augusztus 10-én 14 óráig. Az előző fogadóórát itt nézheti meg: Forrás: obuda.hu A polgármesteri hivatal a…