Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szexuális zaklatással vádolják az alabamai szenátorjelöltet

A republikánus Roy Moore ellen több nő vallott a napokban.

"Egyértelmű volt a szexuális töltet" - Tvrtko oldalán üzent Kerényi 13 éves áldozata

Kerényi esztelen hazudozásba kezdett - üzente vissza áldozata a tagadó rendezőnek. Azt írta, egy gyerek megfélemlítése, megalázása, elfenekelése nem pedagógia, hanem perverzió.

Ebben a szexfüggőknek szóló szanatóriumban kezelik Weinsteint és Spaceyt

Maszol
-
  17.11.14 14:04 Határtalan  Szexuális zaklatás

Ugyanabban a szanatóriumban kezelik szexfüggőséggel a közelmúltban szexuális zaklatással vádolt Harvey Weinsteint és Kevin Spaceyt, számol be a CBS News. 

Anglia: a nagy testvér árnyékában – különböző filozófiák Manchesterben

NSO
-
  17.11.14 15:10 Foci 

Azt mindenki tudja, hogy Manchester városának legnagyobb riválisai a vörös United és az égszínkék City. Az viszont kevésbé ismert tény, hogy az amatőrbajnokságban, a 6. vonalban két, a Manchester Unitedhez köthető csapat is van, amelyek között a klubfilozófia terén hatalmas szakadék tátong. Az egyik az FC United of Manchester, a másik a…

Hollywood első szexbotránya: ártatlan volt, mégis megbüntették

Origo
-
  17.11.14 15:27 Kultúra 

A népszerű színészt azzal vádolták, hogy megerőszakolt és meggyilkolt egy fiatal nőt.

Ebbe a szexfüggőket kezelő intézetébe vonult be Harvey Weinstein és Kevin Spacey

A CBS mutatta be azt az arizonai szexuális rehabilitációs központot, amelyben a szexuális erőszakkal vádolt Kevin Spaceyt  és Harvey Weinsteint is kezelik. Az alapító-tulajdonos, Patrick Carnes arról beszélt, hogy az intézetet úgy képzeljük el, mint egy kiképzőtábort, amelyben a páciensek nem szexelhetnek nyolc héten keresztül, és…

Tűzriadó alatt készült videó a nagykanizsai középiskoláról

Dél-Zala Press
-
  17.11.14 16:04 Gazdaság 

Amikor nálunk tűzriadó volt… és milyen szép kisfilm született belőle… Köszönet az operatőrnek, az amatőr filmeseknek, valamint a zeneszerző-hangmérnöknek – írta Facebook oldalán a nagykanizsai Batthyány Lajos Gimnázium. Az alig 4 perces, főleg drónnal készült videó november 14-én, vagyis ma került fel a YouTube-ra. Operatőr: Czigóth…

Weinstein és Spacey is rehabra ment a szexuális zaklatások miatt

Zoom
-
  17.11.14 16:19 Bulvár 

Kezeltetnék szexuális függőségüket. A probléma viszont az, hogy a tudomány jelen állása szerint nem létezik szexuális függőség.

Szilveszteri orgiát szervez a szexszigetes cég

24
-
  17.11.14 16:25 Bulvár 

Pedig a kolumbiai helyszínnel gondok akadtak.

Legyen óvatos - nem csak szex közben törhet el a pénisz

Blikk
-
  17.11.14 16:26 Külföld 

A szex közben történő balesetek gyakrabban előfordulnak, mint az gondolnánk - nem csak az ágyban törhet el a pénisz

Szexről és Budapestről zenél a Roy és Ádám Trió

Zoom
-
  17.11.14 16:48 Zene 

A húszéves Roy és Ádám Trió RÄZ címmel idén új albumot jelentetett meg, amelynek egyik számához most klip is készült, ami a lemez anyagából már a harmadik mozgóképes megjelenés. A Szerelmi állapot és a Komolyan sírok című számok után a Szex és Budapest következett: A videót Regős Ábel rendezte, aki dokumentarista…

Elképesztő pénzeket költöttek az elfogására, de majdnem az ügyfelek lincselték meg az amatőr Viszkist

Blikk
-
  17.11.14 16:58 Belföld 

Több mint 140 millió forintot zsákmányolt 29 rablással, amelyek előtt kivétel nélkül felhörpintett egy pohár whiskyt az egykori hokis, akinek hamarosan bemutatják az életéről szóló filmet.

Már a szex is halált okozhat

Noizz
-
  17.11.14 17:06 Életmód 

A kutatók 4557 hirtelen szívhalál adatait elemezték, amelyből megállapították, hogy a férfiaknál minden századik szívhalált a szex váltja ki.

Milyen eszközei vannak a gyermekbarát igazságügynek a szexuális bántalmazás feltárására?

Mérce
-
  17.11.14 17:58 Vélemény 

Már Magyarországon is létezik az Izlandon kifejlesztett, Barnahus-ház nevű, gyermekbarát környezetet biztosító módszer az olyan gyerekek számára, akik a gyanú szerint szexuális bántalmazást szenvedtek el.

Aki folyton szexelne, menjen Svájcba

Globoport
-
  17.11.14 18:36 Életmód 

A szexklinika olyan, mint a Való Világ - erről számolt be Genfben a Belmont klinikán egy páciens, aki korábban válogatás nélkül szexelt. Most 37 éves és ráment az egész családi élete a szexfüggésre. Svájcban kíván gyógyulni a Belmont klinikán, mely szinte unikum Európában.