Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Dráma a 3-as villamoson: szívinfarktust kapott egy férfi, egy rendőrnő küzdött az életéért

A legtöbb utas részegnek hitte a férfit, ám egy rendőrnő rájött, hogy nagyobb a baj.

Főváros és BKIK: egy megállapodás ellentmondásai

Nem sokkal azután, hogy Karácsony Gergely főpolgármester bejelentette a megállapodást a főváros és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara között, utóbbi közölte, egyeztetés történt csupán, az aláírt dokumentum pedig eltér a kamara vezetése által jóváhagyott szövegtervezettől.

Nők elleni erőszak megszüntetésének napja: két női áldozat

Olaszországban az elmúlt időszakban emelkedett az öngyilkossággal kísért nőgyilkosságok aránya.

Kiállnak a nők elleni erőszak ellen

A kerületi újságban pedig nyolcoldalas mellékletet készítettek, melyet minden háztartásba eljuttatnak.  Rendhagyó plakátkampányba kezd a XV. kerület: „Nem magánügy” címmel 200 plakátot helyeznek ki a kerület főbb pontjain és intézményeiben, hogy így hívják fel a figyelmet a nők elleni erőszakra – szúrta ki a Hvg. Az önkormányzat és az…

Csökkentek a személyes jövedelmek az Egyesült Államokban októberben

Az Egyesült Államokban váratlanul csökkentek a személyes jövedelmek októberben az előző havihoz képest a washingtoni kereskedelmi minisztérium statisztikai intézete, a Bureau of Economic Analysis (BEA) szerdán kiadott jelentése alapján. A személyes jövedelmek a várt 0,1 százalékos növekedés helyett 0,7 százalékkal mérséklődtek…

Szalmabálák égnek egy pajtában Pacsán

Meggyulladt két szalmabála egy ötven négyzetméteres pajtában Pacsán, a Fő utcában. A település hivatásos tűzoltói egy vízsugárral kezdték oltani a lángokat.

Több mint 350 ezer jelszót állított vissza a Spotify egy masszív adatszivárgás után

A biztonsági kutatók találtak egy online titkosítatlan 72 GB-os adatbázist, amely több mint 380 millió jelszót tartalmaz, ahogyan az kiderült a ZDNet által, lévén Noam Rotem és Ran Locar egy web-lek

Csecsemőt hagytak egy bokorban Szolnokon

Csecsemőt talált egy fiatalember szerdán, Szolnokon, egy bokorban, egy Délibáb úti üzletnél.

Veszprém megye rendőrei is küzdenek a nők elleni erőszak megszüntetéséért

A november 25-i világnap egyik fő üzenete, hogy senki ne legyen közömbös a környezetében élőkkel szemben.

Öt órája született csecsemőt találtak egy bokorban Szolnokon

Öt órája született csecsemőt találtak egy bokorban Szolnokon

Igazolták a csillagok egyik fő fúziós folyamatának létezését

Qubit
-
 Ma 17:02Tudomány

A Nap másodlagos fúziós folyamatából származó neutrínórészecskéket érzékelt egy olaszországi detektor. A tudományos áttörés fontos információkkal szolgál a Nap szerkezetéről, a magjában lévő elemekről és a nagyobb csillagok működéséről.

Élő csecsemőt találtak egy bokorban Szolnokon

A kisbaba jól van, egészséges. Egy csecsemőt találtak ruhába bugyolálva Szolnokon egy áruház melletti bokorban, közölte a Szolnoki TV Facebook-oldalán. Mint írták: információikat a rendőrség is megerősítette. Később frissítésben jelezték, hogy mint megtudták, az újszülött kislány, kórházba vitték, állapota jó, nem hűlt ki. „Az édesanya…

Voltak, akik gyilkoltak a nők elleni erőszak megszüntetésének napján

Olaszországban a koronavírus-járvány idején minden bűncselekmény száma csökkent, a jellemzően családon belüli brutalitásé nem.

Kigyulladt egy lakás a Lipótvárosban

Ég egy harmadik emeleti lakás Budapest V. kerületében, a Lipótvárosban, a Semmelweis utca és a Vitkovics Mihály utca találkozásánál. A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották.