Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„Nem lesz egyszerű mutatvány"

Sokkal több egyeztetésre van szükség a bukaresti hárompárti kormánykoalícióban, hogy meg lehessen akadályozni a mostanihoz hasonló konfliktusok újratermelését – mondta Kelemen Hunor miniszterelnök-helyettes, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke kedden a magyar közmédiának nyilatkozva.

Ha így grillezed a gyümölcsöt, nem rontod el

Startlap
-
 Ma 22:34Recept

A gyümölcs nagyon hálás grillalapanyag, mert könnyű elkészíteni, és nagyon hamar meg is van.

Sportfogadás – csak ésszel!

Sportfogadás – csak ésszel! A Tippmixen való sportfogadások száma és összege szinte évről évre nő: 2020-ban az online sportfogadás 250 milliárd forintos árbevételt hozott. A külföldi oldalakon való sportfogadás is egyre népszerűbb – noha a hazai tisztázatlan jogszabályi helyzet miatt ez elvileg csak mindenféle trükkel, proxyszerverrel,…

Elment egy szereplőválogatásra a világsztár lánya, de senki nem ismerte fel

Origo
-
 Ma 22:15Bulvár

Más a vezetékneve, így a castingon sem tudták, ki az anyja.

Csaknem ötmilliárd forintból fejleszti Szombathely áramhálózatát az E.On

A társaság szerint a beruházás a lakosság és a gazdaság számára is lehetőségeket teremt.

Koronavírus: nem kizárt, hogy a maszk nyáron is velünk lesz

Blikk
-
 Ma 22:05Belföld

Lehet, hogy nyáron is maszkot kell majd viselnünk, nem biztos, hogy ezt elhagyhatjuk – mondta Galgóczi Ágnes, a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője.

Bajt jelez, ha a kutya nem akar sétálni

A legtöbb kutya általában igen lelkesen indul a szokásos napi sétájára, és már a póráz felmutatására is azonnal ugrálni kezd. Néha azonban ez a lelkesedés eltűnik, és szinte képtelenség rávenni az állatot a mozgásra - de vajon mi lehet ennek az

Csaknem 5 milliárd forintból fejleszti Szombathely áramhálózatát az E.ON

Nemzetközi együttműködésen alapuló áramhálózat fejlesztési program indult az Északnyugat-Dunántúlon az E.ON Hungária Csoport részvételével. A százmilliárdos gigaprojekt felkészülés a jövőre, a napelemes rendszerek további térnyerésére, és válasz a térség gazdasági fejlődésével folyamatosan növekvő lakossági és vállalkozásoktól érkező…

Novák Katalin: Mi az AfD-vel nem ápolunk kapcsolatot

Megkérdezték Novák Katalint, miért ülnek közös frakcióban az AfD-vel.

Nem adja fel az induló Survivort: Dominikán búcsúzik a nagyanyjától Járai Máté

Blikk
-
 Ma 21:53Bulvár

Elkezdődött a Survivor. A Blikk megtudta, hogy a Survivor versenyzői már elutaztak a forgatási helyszínre. Lapunk információja szerint lassan egy hete Dominikán vannak. Az RTL Klub túlélőshow-jának legújabb évada a tervek szerint már tavaly forgott volna, ám akkor a járvány miatt eltolták a produkciót.

Koronavírus: van, ahol nem csak az oltás lehet a kiút a fertőzésből

A brit kormány ősztől legalább két olyan gyógyszert szeretne forgalomba hozni, amelyek elejét veszik a koronavírus terjesztésének és felgyorsítják a fertőzöttek felépülését – mondta kedden Boris Johnson miniszterelnök.

Hiába a módosítás, nem hozza vissza az oktatást a CEU

Az intézmény szerint politikai döntésről függ, mely külföldi egyetemek működhetnek hazánkban.