Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 323 hír

Magyar szülők is növelik a „szlovák“ óvodások létszámát

ma7.sk
-
  Tegnap 21:36 Határtalan

Bár május 31-én lezárult a jövendő óvodások beíratásának határideje, ám a még szabad férőhelyekkel rendelkező intézmények - a járványhelyzet miatt - a nyár folyamán is fogadják az újabb jelentkezőket. Komárom után Gútán, Naszvadon és Ógyallán érdeklődtünk az előzetes beíratási adatokról.

Interjú közben szoptatta kisbabáját Kulcsár Edina

Rendhagyó interjú készült. Osváth Zsolt kanapéjának legutóbbi vendége Kulcsár Edina volt, aki a felvételre egy hónapos kislányát, Ninát is vitte magával. Az interjú promójából nem csak az érintett témák derültek ki, de az is, hogy az egykori szépségkirálynő napirendje elég sűrű lehet, ugyanis babája szoptatását a beszélgetés közben tudta le – a ki

Kendernay: A közemberektől elvenné, a gazdag kivételezetteknek adná a kormány a Balatont, közben mesterséges lavó…

168 Óra Online
-
  Tegnap 21:00 Belföld

A kormány téved abban, hogy a Balaton az éghajlatváltozásra és hatásaira fittyet hányva úgy fog viselkedni, ahogy azt ők szeretnék, mert a térséget a klímaváltozás hatásai érzékenyebben érintik, mint bármely más területét az országnak - mondta el Kendernay János, az LMP képviselője kedden egy Balatonvilágoson tartott sajtótájékoztatón.

Kulcsár Edina interjú közben szoptatta meg a kislányát

Kulcsár Edina, az egykori szépségkirálynő Osváth Zsolt műsorában vendégeskedett, ahol adás közben szoptatta meg a kislányát.

Kulcsár Edina interjú közben szoptatta meg lányát

A kamera forgott. Ő beszélt. A gyereke evett.

A Gyermekek Védelmét Támogatja Albrecht Ottó Adománya

onBrands
-
  Tegnap 19:23 Gazdaság

Genetikai vizsgálatok elvégzésére alkalmas diagnosztikai berendezést adományozott a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet részére.

Bírósági ügy lesz a választás előtti “erdőégetőzés”: személyiségi jogi pert indított Pécs polgármestere

Sajtóközleményben jelentette be Péterffy Attila, Pécs polgármestere kedden délután, hogy személyiségi jogi pert indít egy magánszemély és egy szervezet ellen. Szerinte ugyanis a nevezettek csak azért, hogy őt lejárassák, még a múlt őszi választási kampányban hazudtak róla. Mint már azt ma, Pécs polgármestereként írta, ezt akkoriban meg…

Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere kilép a Jobbikból

Közös megegyezésen alapuló döntést hozott a Jobbik Magyarországért Mozgalom és Eger polgármestere: Mirkóczki Ádám elhagyja a pártot – olvasható a felek közös közleményében. „Hangsúlyozzuk, hogy semmilyen nézeteltérés, semmilyen konfliktus nem áll ennek a hátterében, és Mirkóczki Ádám döntésének egyáltalán nincs köze az…

Balatonfüred: Nemzeti Összetartozás Napja polgármesteri felhívással

A trianoni békeszerződés aláírásának idei, századik évfordulójára emlékeznek meg Balatonfüreden. A koronavírus-járvány miatt elmarad a hagyományos emléknap, de az emlékezés virágait – csatlakozva a hivatalos megemlékezéshez – június 4-én, 10.30-kor bárki elhelyezheti a Kovászna parkban álló Trianon Emlékműnél – olvasható a…

Kilép a Jobbikból Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

A Jobbik közleményében jelentette be, hogy Mirkóczki Ádám közös megegyezéssel távozik a pártból, amelyet az elmúlt időszakban több képviselőjük is elhagyott, többek között: Varga-Damm Andrea, Sneider Tamás és Farkas Gergely is.

Kilép a Jobbikból az egri polgármester

Eger - Mirkóczki Ádám annak ellenére döntött így, hogy állítsa szerint semmilyen konfliktusa nincs és nem is volt a párt mostani elnökségével.

Kilép a Jobbikból Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Azt mondja, nem áll konfliktus a háttérben.

Kilép a Jobbikból Eger polgármestere

A tájékoztatás szerint megegyezésen alapuló döntés született, és semmilyen nézeteltérés, konfliktus nem áll annak hátterében. Mirkóczki Ádám döntésének egyáltalán nincs...

Kilép a Jobbikból az egri polgármester

Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere kilép a Jobbikból - ezt közös közleményben jelentette be kedden a párt és a városvezető.