Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A miskolci önkormányzat is tiltakozik a színházi élet átszervezése ellen

444
-
  Ma 15:25 Kultúra

A Miskolci Nemzeti Színház nem csak nevében a városé - írják.

Szövetségre lép tíz ellenzéki vezetésű megyei jogú város

Közös értékek és stratégia mentén az a célunk, hogy Magyarország igazságos, szolidáris és szabad otthona legyen minden magyarnak – közölték.

Aristo: Fékek és ellensúlyok

Mandiner
-
  Ma 15:15 Vélemény

A kultúra egyes területeit gyakorlatilag teljesen a magukat függetlennek nevező, valójában a balliberális eszméket valló és a mindenkori jobboldallal szemben álló emberek irányítják.

Ittasan randalírozott egy férfi a vasútállmáson, vádat emeltek ellene

Személyi szabadság megsértésének bűntette és garázdaság vétsége miatt emelt vádat a Battonyai Járási Ügyészség egy 39 éves román állampolgárságú férfi ellen.

Három gyógymód torokfájás ellen

Blikk
-
  Ma 15:04 Bulvár

Ha fáj a torkunk, a nyakborogatásnak két fajtáját is érdemes kipróbálnunk: a hűsítőnek gyulladáscsökkentő hatása van, a melegítő javítja a vérkeringést, gyorsítja a gyógyulást. Azt alkalmazzuk, amelyik jobban esik! Gyengéd, de hatásos módszer a toroköblögetés is, amit napjában többször is végezhetünk.

LMP: A kormány támadást indított a kultúra szabadsága ellen

Támadásként értékeli az LMP a kormány hétfőn benyújtott kulturális törvénycsomagját.

“A kormány kíméletlen bosszút tervez a Fideszt leváltó budapestiek ellen!”

Tüntetést szerveznek a színházi szabadságért hétfő este 18 órára a Madách térre, a színházi világ képviselőin kívül több ellenzéki párt is a kezdeményezés mellé állt. Ennek hátterében az áll, hogy napvilágra került egy tervezet, amelyben miniszteri hozzájárulástól tennék függővé a színházi igazgatók kinevezését, és az állami támogatások…

Bl: Messi és Piqué sem játszik kedden az Inter ellen

NSO
-
  Ma 14:41 Foci

Lionel Messi, Gerard Piqué és Sergi Roberto sem került be az FC Barcelona húszfős, Milánóba utazó keretébe az Internazionale elleni keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésre.

Vándorló pelikánok és haltenyésztők ellentétes érdekei

Egyre súlyosabb károkat okoznak az izraeli halastavakban a vándorló pelikánok.

A szombathelyi Weöres Sándor Színházban is kiállnak a kormány tervezete ellen

Ugytudjuk
-
  Ma 14:27 Megyei

Ma estére készülnek egy kisebb demonstrációval.

Szövetséget kötöttek az ellenzéki kézbe került megyei jogú városok vezetői

Index
-
  Ma 14:21 Belföld

Botka László osztotta meg a tíz polgármesterrel közös fényképet. Igazságos, szolidáris és szabad Magyarországot szeretnének.

Hazudik az ellenzéki sajtó, nem szűnik meg az NKA – A törvényjavaslat az önkormányzati színházaknak ajánl közös fin…

A kormány benyújtotta az Országgyűlésnek a Nemzeti Kulturális Tanácsról, a kultúrstratégiai intézményekről, valamint egyes kulturális vonatkozású törvények módosításáról szóló törvényjavaslatot.

Folytatódott a nyugdíjreform elleni közlekedési sztrájk Franciaországban

Nem javult hétfőn a közlekedési helyzet Franciaországban, ahol ötödik napja sztrájkolnak a vasúti és a közösségi közlekedésben dolgozók a kormány tervezett nyugdíjreformja ellen. Edouard Philippe miniszterelnök szerdára ígérte a teljes javaslat bemutatását, addig nem várható javulás a közlekedésben. Hétfő reggel teljes káosz uralkodott a Párizs…

A NATO szerint nem sokat tesz a közösségi média a kamuprofilok ellen

iMagazin
-
  Ma 14:00 Infotech

A védelmi együttműködés Stratégiai Kommunikációs Kiválósági Központjának friss tanulmánya szerint a hamis felhasználók túlnyomó többsége a bejelentés ellenére is érintetlen marad. A kamuprofilok és a közösségi oldalak manipulációinak témája a 2016-os amerikai elnökválasztás óta tartja lázban a közvéleményt. Az Egyesült Államok…