Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Békássy: egy csatát már lehet, hogy megnyertünk, de a világjárványt még nem győztük le

ATV
-
 Ma 13:21Belföld

A Háziorvosok Online Szervezetének alapítója kiemelte, hogy bár hamarosan újra kinyitnak a szolgáltatások, fegyelmezettnek kell maradniuk az embereknek, mert bár Magyarországon csökkennek a számok, Indiában drámai a járványhelyzet.

Ezek Magyarország legerősebb autói

Az összesnek van magyar rendszáma, találkozhatsz velük a forgalomban, ha a tulajok ki merik hozni őket.

Tízéves gyerekek ültetnek fákat világszerte

NLC
-
 Ma 13:14Életmód

Az ökoklub a gyerekek kezdeményezése volt, akik minél több fát szeretnének elültetni világszerte.

Az ENSZ-főtitkár több határozott lépést követelt a világ vezetőitől

António Guterres szerint globális koalícióra van szükség ahhoz, hogy az évszázad közepéig elérhetővé váljon a karbonsemlegesség. 

Hatalmas elismerés - Kilencszeres magyar siker a világversenyen

A Muse Creative Awards-on, a kreatív szakma egyik neves világversenyén kilenc díjjal ismerték el a budapesti Lounge Design ügynökség munkáját. A nemzetközi megmérettetésen közel négyezer, a világ minden pontjáról érkező nevezésből választották ki a legjobbakat.

Liszt-mozaikok világpremier

A Stingray Classica, rangos nemzetközi klasszikus zenei csatorna április 24-én 21.00 órától tűzi műsorára a Magyar Állami Népi Együttes Milánóban felvett Liszt-mozaikok című előadását. Ez az első alkalom, hogy magyar néptáncegyüttes táncfilmje nemzetközi zenei csatornán szerepel.

A világon példátlan szabályokkal lehetetleníti el a szélenergiát Magyarország

A magyarországi szélerőművek kihasználtsága a németországiakét is meghaladja, de a példátlanul szigorú hazai szabályozás miatt ma nem épülhetnek újabb szélerőművek, pedig a jelenlegi 325 MW kapacitás a sokszorosára lenne bővíthető új turbinákkal - mondta el a Magyar Éghajlatváltozási Tudományos Testület (HUPCC) Első Országos…

Se fekete, se gyász, se búcsúbeszéd: észrevétlenül távozott e világból Shakespeare 

William Shakespeare halálának 405. évfordulóján továbbra is rejtély övezi a kérdést, hogy pontosan miért hunyt el – korabeli mércével nem is olyan fiatalon – a világhírű „avoni hattyú”. Az elméletek között a szifilisz, az arzén vagy higanymérgezés, a túlzott alkoholfogyasztás, illetve a természetes halálok egyaránt szerepel. Talán még a halálánál i

Négy év után elhagyhatta hajóját a világ egyik legszerencsétlenebb tengerésze

24.hu
-
 Ma 12:30Színes

Fura, de alig várja, hogy visszatérhessen a tengerre.

Végre megváltoztathatjuk a YouTube-on a csatornánk nevét anélkül, hogy a Google-fiókunkat módosítanánk

A YouTube megkönnyíti az alkotók számára a csatornák nevének és profilképének megváltoztatását, ugyanis mostantól szabadon frissíthetik ezeket az adatokat úgy, hogy a változások csak a YouTube-on lévő profiljukra lesznek hatással. #kover#Eddig az alkotóknak meg kellett változtatniuk a nevüket és az ikonjukat a teljes Google

Észmegáll! Két szlovákiai nővér ugyanazon a napon hozta világra ikreit

A fiúk hétfőn császármetszéssel jöttek világra: előbb Matej és Dávid, egy órával később pedig Richard és Damián. A két nővér egy időben esett teherbe, az orvosok pedig egynapos különbséggel jósolták meg a szülés időpontját. Nagy volt a meglepetés, mikor megtudták, hogy mindketten két babát is várnak, ugyanis korábban nem voltak még…

A második világháború óta nem volt ekkora államháztartási deficitje Nagy-Britanniának

A legfrissebb adatok szerint példátlan szintre emelkedett a tavalyi pénzügyi évben a brit közfinanszírozás nettó hiteligénye, és ez hat évtizede nem mért magasságba hajtotta a hazai össztermékhez (GDP) mért brit államadósság-rátát.

Történelmi világsikert ért el az egri pincészet bora

Thummerer Vilmos 2019-es évjáratú bora aranyérmes lett Franciaországban, a Chardonnay világbajnokságon.

Ötven plusszos nők élete a világ más tájain - érdekességek

Vital
-
 Ma 12:10Egészség

Azokban a kultúrákban, ahol tisztelet övezi az idősödő nőket, sokkal könnyebben birkóznak meg a klimakteriális tünetekkel, mint egy olyan társadalomban, ahol csökkent értékűnek érzi magát a változás korában lévő nő.

A világ legáhítottabb serpenyője, amiért mi is rajongunk

Vannak konyhai kiegészítők, amelyek egyszerűen praktikusak, vannak, amelyek mutatósak és vannak azok, amik egyszerre mindkét tulajdonsággal rendelkeznek. Ilyen ez a serpenyő is.