Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 50 hír

Mumifikálódott állatok borítják be Ausztráliát

24
-
  Ma 14:47 Tudomány

A régóta tartó szárazság és meleg súlyos hatással jár.

Az újraélesztés világnapja alkalmából mentőállomáson jártak a Zentaisok

Csöngettek. Noha ugyanitt alsós iskolások tanulták az újraélesztés alapjait, a mentőállomáson sajnos nem az órakezdést jelentette a fémes hangú csengő: az emberekért dolgozók újabb helyszínre vonultak.

Sokkoló felvétel került elő egy kutatólaborról, ahol állatokon kísérleteznek

A felvételen látható, ahogy a kikötözött állatokat fémeszközökkel döfködik. A majmokat szűk ketrecekben tartják, viselkedésük alapján pedig egyértelmű, hogy zavart állapotban vannak. A kutyák saját ürülékükben és vérükben fekszenek, a macskákat pedig szorosan egymás mellé zsúfolták. A videó megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak…

Újraélesztés Világnapja Szolnokon

Police
-
  Ma 08:21 Belföld

Újraélesztés Világnapja Szolnokon Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 10. 17., cs - 08:21 Interaktív foglalkozás keretében ismerkedhettek meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az újraélesztés alapfogásaival.

A gyógyító állatok sokféleképpen segíthetnek

Az állatterápia, vagy az állatokkal segített terápia során állatok segítenek a speciális szükségletű emberek rehabilitálásában és gyógyulásában. A terápiás állatok segíthetnek szellemileg, érzelmileg vagy fizikailag sérült embernek is. 

Interaktív programok várnak a Champagne hivatalos világnapján

Glamour
-
  Tegnap 19:30 Recept

Fedezd fel a legelőkelőbb Champagne házak legjobbjait

Újraélesztés Világnapja: csak minden 5. magyar meri elkezdeni

Még mindig csak alig minden ötödik magyar mer elkezdeni egy újraélesztést. A statisztikai adatok szerint évente mintegy 20 000 ember veszti életét hirtelen szívhalál miatt, és minden második halálozás elkerülhető lenne, ha a helyszínen lévők időben megkezdenék az újraélesztést. Az Újraélesztés Világnapján országszerte számos helyen,…

Október 16-a a kenyér világnapja – Ingyen pékárukat osztottak ma a belvárosban

Nyíregyháza
-
  Tegnap 16:30 Belföld

Gondolta volna? Hazánkban az egy főre jutó éves kenyérfogyasztás 37 kilogramm, míg az európai átlag 50 kilogramm.

A Világon mindenki képes életet menteni – Ma van az Újraélesztés Világnapja

Ma van az Újraélesztés Világnapja, ez alkalomból hazánk legnagyobb humanitárius szervezete, a Magyar Vöröskereszt számos programmal igyekszik felhívni országszerte a figyelmet az életmentő ismeretek fontosságára. A Hősképző kampányát az idei évben csupán 2 hónapja indította el, amely során 123 rendezvényen összesen 20 495 fő…

Egyre több beteget ment meg az újraélesztés – A helyes technikát oktatták a mentősök Kalocsán, az Újraélesztés Világ…

Világszerte ma, azaz október 16-án rendezik meg az Újraélesztés Világnapját. Kalocsán is többfelé hívták fel rendezvényekkel a figyelmet az újraélesztés jelentőségére.

Ezek az apró állatok élnek a szempilládon! Így védekezz ellenük

Femcafe
-
  Tegnap 15:46 Egészség

Valószínűleg a te szempilláidon is apró élőlények találhatók, amik akár az egészségedet is fenyegethetik. Ezek az atkák ugyanis igen kellemetlen tüneteket okozhatnak. A jelenség elég gyakori, így érdemes betartanod néhány alapszabályt azért, hogy örökre száműzhesd őket.

Újraélesztés Világnapja: így menthetsz életeket

Rendőrök, az Országos Mentőszolgálat, a Magyar Vöröskereszt és a Szív City munkatársai újraélesztési bemutatót tartottak a járókelőknek az újraélesztés világnapja alkalmából rendezett flashmobon. Videónkban lépésről lépésre mutatjuk az újraélesztés technikáját!

Új netes kihívás terjed: ezt tedd meg az újraélesztés világnapján

Ripost
-
  Tegnap 14:40 Belföld

Szerdán tartjuk az újraélesztés világnapját, ebből az alkalomból pedig egy új kihívás is elindult.

Flashmob az újraélesztés világnapján

Rendőrök, mentők, a Vöröskereszt és a Szív City munkatársai újraélesztési bemutatót tartottak a járókelőknek az újraélesztés világnapja alkalmából.