Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 49 hír

A betegek világnapja alkalmából tartottak szakmai napot Nádszegen

Parameter
-
  Tegnap 20:06 Határtalan

A betegek világnapját 1992-ben II. János Pál pápa hirdette meg. Azóta világszerte minden évben „megünneplik” e napot. Ez a nap a betegekről, a betegségekről szól. „A hospice intézményünk lévén e világnap minket is érint, ezért már évek óta szervezünk egy találkozót ez alkalomból, melyen rendre az egyes kórházak szakorvosai, az egyes…

Megnyílt a regisztráció az Idegenvezetők Világnapjának programjaira

Turizmus.com
-
  Tegnap 12:56 Utazás

Már lehet regisztrálni az Idegenvezetők Világnapja alkalmából megrendezésre kerülő budapesti városnéző sétákra, múzeumlátogatásokra és egyéb programokra.

Kiemelt figyelmet kaptak a betegek világnapján

Székelyhon
-
  20.02.15 18:12 Határtalan

Három helyi intézmény lakóit, foglalkoztatottjait szólította meg játékos, szórakoztató programokkal a Gyergyószentmiklósi Vöröskereszt a betegek világnapja részeként szombaton.

Ki hogy udvarol az állatvilágban? – Szerelmes állatok napja a Budakeszi Vadasparkban

Agrotrend
-
  20.02.15 16:12 Gazdaság

Az állatok is lehetnek szerelmesek? Hogyan választanak párt maguknak, hogyan udvarolnak? A mai napon a Valentin-naphoz kapcsolódva a szerelem és a párválasztás a fő téma a Budakeszi Vadasparkban a Szerelmes állatok napján.

Így esnek szerelembe az állatok

BorsOnline
-
  20.02.15 12:30 Állatvilág

Az állatok is szerelembe tudnak esni. Ugyanúgy, mint az emberek, mégis teljesen máshogy. 

Így hat a tavasz az állatokra

HáziPatika
-
  20.02.14 14:03 Állatvilág

Mind a macskák, mind a kutyák számára számos veszélyt rejt magában a tavaszi évszak. A háziállatok egy része ugyanis nem vagy csak alig tartózkodik a szabadban télen, emiatt ilyenkor sokkal nagyobb az esély rá, hogy mérgező anyagokkal érintkezzenek...

Csökkent a kísérleti állatok száma a kemény EU-s szabályozás miatt

Index
-
  20.02.14 10:13 Tudomány

Egyértelműen kevesebb a tudományos célra felhasznált állatok száma, mint a szabályozás előtt.

Ki hogy udvarol az állatvilágban? – Szerelmes állatok napja a Budakeszi Vadasparkban

Az állatok is lehetnek szerelmesek? Hogyan választanak párt maguknak, hogyan udvarolnak? Február 15-én, szombaton a Valentin-naphoz kapcsolódva a szerelem és a párválasztás lesz a fő téma a Budakeszi Vadasparkban a Szerelmes állatok napján.

Szerelmes állatok napja a Budakeszi Vadasparkban

Ha a természetbe vagy szerelmes, a Budakeszi Vadaspark szombati programja pont neked való. (Aznapra többnyire napos, nagy valószínűséggel csapadékmentes időt ígérnek, lehet akár 12 fok is napközben.)Az állatok is lehetnek szerelmesek? Hogyan választanak párt maguknak, hogyan udvarolnak? Február 15-én, szombaton a Valentin-naphoz…

Programok a gyermekrák elleni küzdelem világnapja alkalmából

Magyar Szó
-
  20.02.13 19:13 Határtalan

Február 15-én a gyermekrák elleni küzdelem világnapját ünnepeljük. Ezt a humanitárius akciót a Rákbeteg Gyermekek Szüleinek Nemzeti Szövetsége (NURDOR) szervezi Szerbiában, Nagybecskerek hat éve vesz részt a program szervezésében.

Ma van a Rádió Világnapja

Közszolgálat
-
  20.02.13 11:01 Életmód

Ma van a Rádió Világnapja, amelyet egy UNESCO határozat alapján 2012-óta tartunk meg minden év február 13-án. Az idei World ...

Elaltatás helyett örökbeadják a kísérleti állatokat egy amerikai hivatalnál

Így az FDA kísérleteihez használt kutyák, macskák, nyulak, tengerimalacok és haszonállatok a nyugdíjazásuk után esélyt kaphatnak egy új életre, és akár házi kedvencek is lehetnek.

Így ünnepeltük a házasság világnapját

Cafeblog
-
  20.02.12 17:20 Blog

Szeretek minden lehetőséget megragadni a szeretet a szerelem ünneplésére és bár nem vagyok pl Valentin nap függő azt nem tudtam hogy most

Kívánságok repültek az égbe a betegek világnapján Debrecenben

Dehir
-
  20.02.12 15:40 Megyei

Debrecen - A Leukémiás Gyermekekért Alapítványnál hagyomány, hogy megszervezik az eseményt. A célja, hogy egészséges gyermekek bátorítsák beteg társaikat.

Csereprogram – Európába és Ázsiába is kerülnek állatok a Nyíregyházi Állatparkból

Nyíregyháza
-
  20.02.12 15:19 Belföld

Kiemelkedően jó nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezik a Nyíregyházi Állatpark. Szinte a világ minden pontjáról érkeznek és távoznak ritka és különleges állatok.